4
maj
Seneste opdatering: 5/5-18 kl. 0504
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Orgasmer og glidecremer for ‘nyanlända’

Hvis man kommer fra muslimske lande, der ikke har et voldtægtbegreb, men opererer med tilladelige sex-slaver, var det måske mere vigtigt at fortælle de ´’nyankomne’, at de vantro, svenske ludere ikke er slaver eller krigsfanger, – selvom de kunne se sådan ud – og at det er forbudt at voldtage dem, end at give seksualtekniske råd.

Det er jo ikke på grund af indvandrernes manglende sex-teknik, at de svenske voldtægtstal er steget med 1555 procent siden 1975, og at indvandringen er skyld i det. Men i Sverige spiller kultur ingen rolle, så hvor skulle RFSU vide det fra?

Tino Sanandaji har som jeg selv bemærket, at Sverige må være det dårligst egnede land i verden til eksotisk masseindvandring. De er lige så hjælpeløse som de amerikanske indianere, der pådrog sig europæiske sygdomme og døde i massevis.

Hvis noget er voldtægt, er det svenske politikeres behandling af deres eget folk i 45 år. Ingen uddanner unge, svenske kvinder og indvandreres farlighed, for det er bekvemmere for den feje ‘elite,’ at lade være. Forleden tog endnu en 14-årig svensk pige sit liv efter en gruppevoldtægt. ‘Extremely urgent’: Sweden makes sex education films for migrants.Sweden to Spend Millions for Migrant Sexual Education.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Træt

Posted: 4 maj 2018 - 20:18 - Svar

“Ingen uddanner unge, svenske kvinder og indvandreres farlighed,”

Skulle der ikke stå OM i stedet for og?

Allan Hansen

Posted: 4 maj 2018 - 20:37 - Svar

Lidt “profetsex,,

” Hvis en mand – hvilket Allah forbyder – skulle have samleje med et dyr, hvorunder han får udløsning, er rituel afvaskning nødvendig”

” Hvis en mand har analsex med sin kones søn, fader eller broder efter indgåelse af ægteskab, er ægteskabet stadig gyldigt”

” Hvis under samleje mandens penis trænger ind i kvindens skede eller mandens anus, hvad enten det er helt eller delvis ( op til omskærelseringen) , er rituel afvaskning nødvendig for begge partnere, selvom de er sexueltumodne”

” Hvis man begår sodomi med en ko, et får eller en kamel, bliver deres urin og fæces urene, og deres mælk bliver udrikkelig for den troende.
Man skal dræbe dyret snarest muligt og brænde det. Manden der begik sodomi med det, skal betale herfor”

Citat: Ayatollah Khomeine, Principes, Paris 1979.

Leave a Comment