1
jun
Seneste opdatering: 1/6-18 kl. 1820
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Jeg berÞrte den bureaukratisk mastodontlov den 10 maj set fra fotografens standpunkt: Disse fotos kan vÊre ulovlige efter d. 28 maj. Henrik Jensen skrev om den i Jyllands Posten. Udover det har jeg ikke set sÄ meget om den, men man har jo ikke siddet inde i denne fÊnomenale maj mÄned. Black Pigoen er mere af en hardhitter, men alle mÄ bidrage til at belyse denne lov.

EU er et tiltagende mareridt, og danskerne elsker det tilsyneladende

Det ligner allerede nu en totalitÊr lov, som er sÄ omfattende, at enhver kan anklages for ikke at overholde den. Ligesom den vilkÄrlige Hate Speech lovgivning, som jurister selvfÞlgelig hader fordi den er vilkÄrlig og uklar, og dermed ikke retssikker, men som de Äbenbart er for feje til at argumentere imod. Meget forelÞbig konklusion:

Farvel til folkestyret. Det var en kortvarig, naiv drĂžm

I fremtiden kan enhver i Europa, der kommer i nÊrheden af en computer og f.eks. et kamersa, risikere gigantiske bÞder. En Þnskesituation i enhver totalitÊr stat. Det eneste vi forelÞbig kan hÄbe pÄ, at at de 25 000 sider EU lov, bliver umulige at hÄndhÊve, og at den derfor drukner under sin egen vÊgt. At EuropÊerne vil rejse sig imod dette marixistiske monster, kan man tilsyneladende godt glemme alt om. De rÊkker selv EU kommissionen rebet, de skal hÊnges med, sÄ mÄske var demokratiet en virkelig overvurderet ide og rent teater. MÄske er det godt det samme, at det har forÊret 170 Ärs folkestyre vÊk.

Lad os fejre det den 5 juni, eller enes om, at vi ikke deltager som statister i det nye demokratiteater: Folketingsvalg og EU- valg til Mickey Mouse parlamentet. GrĂŠd eller lev lidt endnu og hĂžr

Sir Humphrey explains the European Common Market.


Indtages en gang dagligt mod vrede eller depression. Det gÞr én lettet over at, England i det mindste slap ud nogenlunde intakt, blot med en demografi der indikerer borgerkrig i lÞbet af 30 Är. Man kan mene, nÄr man kender disse og svenske poltitik gennem 85 Är, at politik gÄr ud pÄ at gribe sÄ lidt ind som muligt, specielt i katastrofer under udvikling. Ianaktivitet er det sikre handling, bare man ikke taler om den.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x