26
jun
Seneste opdatering: 27/6-18 kl. 1512
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Når Emmanuel Macron siger ‘Europa’, mener han EU, og EU er heldigvis i en dødsspiral

Man skulle ikke tro, jeg var med til at stemme os ind i 1972, men jeg var en af dem, der blev snydt af politikernes smør- og baconløgne. EU er rigtignok i en selvforskyldt dødskamp for tiden, som man også kan høre på det følelsespres, Macron er under her. De europæiske ‘deplorables’ blev opfundet forleden i Quimper, en by i Bretagne. Det er en tale, som næsten alle store engelsksprogede medier er gået udenom, og det forstår man godt. Den er særdeles afslørende for desperationen i EU etablissementet. Den radicoole Macron er forduftet til fordel for en labil mandsling i akut kontroltab.

EU spreder kaos og konflikt

I Italien har Salvinis parti vundet en kæmpesejr i kommunalvalg, i Tyskland viser en måling 16 procent til AfD, og kun 31 procent til koalitionen CSU/CDU. Alligevel skifter Kommissionen, Merkel og Macron ikke spor efter endnu et resultatløst ‘topmøde’ om invasionen af Europa. “Patriotiske lande, der ikke vil tage migranter, skal betale prisen i penge.” Yderligere truer Frans Timmermans nu Polen med at fratage dem deres stemmeret i EU.

Snak om at EU spreder kaos og konflikt. Salvini giver ikke meget for Macron: “Han drikker for meget champagne. De næste ti migrantbåde kan anløbe Marseille.” Marine le Pen siger det, vi har kunnet observere i årevis. “EU er ikke til at stole på, de vil ikke bevogte de ydre grænser.” Salvini er fløjet til Libyen, for at få stoppet den illegale migration. Midt i kaos opfordrer Tyskland EU til at udvide med Makedonien og Albanien. Bureaukratisk elefantiasis til næstsidste fløjt.

Invasionen fra Afrikas millioner og snart milliarder, skal fortsætte for enhver pris. Det er så irrationelt, at enhver forklaring efterhånden må søges i det konspirative. De få forklaringer europæerne får af deres politikere om nødvendigheden af den afrikanske invasion, giver ingen mening i den virkelige verden. De holder os hen med ammestuesnak, ligesom vores egen statsminister, der ikke engang kan udtale på dansk, at ‘flygtningekrisen’ er skabt og vedligeholdt af EU. France’s Macron warns of populism “leprosy,” Italy hits back.Se også

Henryk Broder: „Die EU wird diese Krise nicht überleben!“

Er Merkel multikulturalist, eller hvad er hun?

Femten år gamle optagelser viser, at det var hun i al fald ikke i begyndelsen af årtusindet. Er hun noget, eller er hun bare, hvad årstiden nu siger er mode? Nedtællingen for Merkel er begyndt. ARD’s Bryssel-korrespondent opfordrer Merkel til at “forlade Kanzleramt og give plads for en efterfølger, der er mindre belastet end hun.” Merkel traut in der EU keiner mehr über den Weg.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hr. Snusk
Hr. Snusk
5 years ago

I tillæg til Anonyms og Tilfældigs indlæg vil jeg blot gøre opmærksom på Barcelona-erklæringen 1995 og “Olie for migranter”-aftalen fra 1973. Desuden begyndte indvandringstsunamien samtidig i USA og Europa, dvs. i sidste halvdel af 60’erne. Lars Løkke vendte 180 grader efter valget i 2015. Den nyligt tiltrådte Marrakech-aftale fra 18. maj gik også igennem uden et ord i de statsstyrede medier. I EU-systemet gives Kalergi-prisen hvert andet årtil de bureaukrater, som mest effektivt styrer Europa mod Coudenhove-Kalergis perverterede fremtidsvision. Kald det sølvpapishat, men brikkerne passer alt for godt sammen, og billedet bliver tydeligere og tydeligere. Disse mennesker er forrædere mod… Read more »

tilfældig
tilfældig
5 years ago

Coudenhove-Kalergi-visionen for Pan-Europa: et planlagt race-miks, der skal udrydde de europæiske folk og erstatte dem med en brun blandingsrace, lidt ligesom egypterne. Jøderne, herunder Rotschilderne, som støttede grev Coudenhove-Kalergi med hans pan-europæiske bevægelse, skal være den nye adel. EU er tænkt som storkapitalens projekt med et frit “indre marked”, hvor varer, kapital og tjenesteydelser – og mennesker! (se “EF-pakken”, som vi stemte om i 1986), kan flyde frit. Nu også med millioner af fremmede fra Afrika, Mellemøsten og Afrika. Hvorfor væltede man Saddam Hussein og Ghadaffi? Hvorfor har man støttet oprørsgrupper i Syrien, så den såkaldte borgerkrig har kørt i… Read more »

Hansen
Hansen
5 years ago

Mit gæt er hun og andre er blevet købt og betalt, de sidder sikkert på, optil flere tykke bankbøger i skatteskjul betalt af muslimske lande og Hussein Obama

Anonymous
Anonymous
5 years ago

Er Merkel multikulturalist, eller hvad er hun? Interessant spørgsmål! Indtil den såkaldte “Merkelplan” blev introduceret/publiceret, ikke af Merkel, men af en amerikansk “tænketank” under Soros/CIA, så var Merkel så afgjort mod multikulti. Men pludselig derefter var hun og EU blevet fuldblods tilhængere af at ødelægge Europas nationale stater! En komplet turn-around. Nu skulle der pludselig importeres muslimer i milliontal sammen med ubrugelige horder af afrikanere, ja importen ligefrem sættes i system gennem aftaler som Marrakech-aftalen, som hele Europa og herunder også Danmark har underskrevet. Et af de falske argumenter har været Europas aldrende befolkning og dermed faldende arbejdsstyrke, hvorved de… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x