1
aug
Seneste opdatering: 2/8-18 kl. 0059
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Hvad Murray hentyder til, er den politiske udvikling i Østeuropa, Østrig, Italien og snart i Sverige. Nej, den burde virkelig ikke komme bag pÄ nogen, og alligevel virker svenske politikere og medier som taget pÄ sengen. De har givetvis nogle kneb i baghÄnden til, nÄr valgkampen gÄr igang inden lÊnge, men dette er kun begyndelsen pÄ et langstrakt mareridt for dem, som ingen ved, hvor ender. Jeg tÊnker pÄ valgene i 2022 og i 2026. Personligt hÄber jeg da, svenskerne vil forfÞlge de hovedskyldige for den vidtgÄende ÞdelÊggelse af Sverige til verdens ende. Bare de begynder med overskurken Fredrik Reinfeldt.

Siden Douglas Murray var i Danmark  for ti Är siden, forudseende inviteret af Trykkefrihedsselskabet, er han fortjent blevet verdensberÞmt. Han skulle have vÊret her i september, men det er nu udskudt til november. Han er en travl mand.

Lentissimo – stadig hedebĂžlge

GÄrdsdagen var 33 grader varm, natten er 23 grader. Jeg sidder nÞgen og drikker vand i litervis. Jeg trÊffes mest pÄ Facebook og Twitter, som jeg kan betjene ude i byen. Det er ogsÄ meget velkomment for en gangs skyld ikke at skulle mene noget videre. Fotos © Snaphanen.dk, klik f. helskÊrm

Cinemateket viser film pÄ Kongens Haves afsvedne plÊner.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x