5
aug
Seneste opdatering: 6/8-18 kl. 1952
1 kommentar - Tryk for at kommentere!
Del...

“Tommy Robinson levede af en dåse tun om dagen. Han tabte 20 kg på otte uger”

Engelsk MSM er stadig mærkbart partisk og aktivistisk imod Tommy Robinson: Tommy Robinson claims he was ‘mentally tortured’ in prison letters, Tommy Robinson complains he was ‘mentally tortured’ because he had no TV in prison.

Arg Blatte: Centerpartiet är idioter

Den største populist i Sverige i øjeblikket, hedder antagelig Annie Lööf. Men eftersom et politisk parti bare er et reklameburaeu med lidt flere ansatte, og som lever af skattemidler, er de det jo allesammen. Men Centern er værst. De er de mest skamløst prostituerede i politik-branchen.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Brandmand

Posted: 6 august 2018 - 10:14 - Svar

England har journalister. De er i fængsel, men England har journalister.

Leave a Comment