30
aug
Seneste opdatering: 31/8-18 kl. 2326
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“How beautiful it is, and how easily it can be broken”

Dette er en ekstraordinært god tale. Man er ydmyg over at introducere den. Murray er altid ny, man kan ikke sige, at det sagde han for en uge siden i Australien. Han er imponerende, han kan åbenbart skrive taler med jet-lag, og holde dem uden manuskript. Man skal frem til minut 40, inden videoen begynder. Talen begynder minut 58. Murray begynder 1:06:00. Evt. Højreklik > slå lyden til” Kan også høres her.

‘I morgen er i atter immigranter i jeres egen by.’

Sådan løb et banner på MCH Arena da FC Midtjylland spillede mod Malmö FF. Sandt at sige forstår jeg ikke formuleringen. Menes der, at svenskere kommer i mindretal i Malmø? Det er de allerede.

Ikke mindre mystisk er fodboldklubbens ledelser og diverse Tweets. De forstår, hvad banneret betyder, og de er fornærmede: ‘Står som kontrast til alle de værdier, vi som klub står for’ For mig er det stadig sort tale, det kan ikke “stå i kontrast til alle mine værdier.” Måske skal det bare lyde pompøst?

Facebook Comments


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Deltag i debatten...

avatar
  Subscribe  
Notify of