6
sep
Seneste opdatering: 6/9-18 kl. 2349
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

 Joakim Lamotte i GÀvle. Det Sveriges medier og politikere vil ignorere

”Vi Ă€r vana vid att staten vill oss vĂ€l. Det tar lĂ„ng tid att vĂ€nja sig vit, att sĂ„ Ă€r det inte lĂ€ngre!” Henning Duus.

Kvinder bliver seksuelt chikaneret af indvandrere, hunde bliver stenet, en gravid kvinde fik store sten kastet imod sin mave. Det drejer sig om, hvad Lamotte endnu ikke tÞr indse, om at fordrive den oprindelige, svenske befolkning. Man ser det overalt i Sverige fra nord til syd, og endnu kan svenskerne ikke fÄ sig selv til at forsvare sig med vold. Endnu. Men ethvert pattedyr gÄr til angreb, nÄr det er trÊngt langt nok op i en krog. Selv smÄ rotter gÄr til angreb pÄ store mennesker, jeg har oplevet det i Manilla.

De dokumentarer der er dukket op pÄ det sidste om menige svenskere samliv med indvandrere, burde skrÊmme livet af enhver beslutningstager, men medierne og politikerne er ét stort cover-up og ansvarsforflygtigelse. NÄr ansvaret skal fordeles, er de over alle bjerge. Dette vil gÄ meget galt, der bliver masser af ansvar at fordele.

»Slagtningen er begyndt – et folkemord pĂ„ svenskere«

Dette er en krig, som er igang, og den offentlige diskurs gÄr ud pÄ at fortÊlle svenskerne, at de ikke oplever, det de gÞr. Den taktiks holdbarhed er ved at have nÄet sidste salgsdato. FÞrste tegn pÄ det, bliver valget om en uge, men det bliver kun ouverturen til mange, pinefulde Är.

En skrĂŠmmende virkelighed er ved at dukke frem under mange politiske propagandisters bevidste rĂžgslĂžr. Men virkeligheden er ved at vinde. De ideologiske rotter forlader den synkende skude, bĂ„de i Sverige og i Danmark – undtagen en Carsten Jensen, naturligvis.

Man bliver ikke ‘alarmist’ af at vĂŠre en fintmĂŠrkende seismograf

Det bliver ikke nemt at juble over en lille delsejr i valget pĂ„ sĂžndag, nĂ„r den store tragedie kun lige er begyndt, den der sĂ„ mange gange fĂžr i menneskets historie er sluttet med krig og folkemord. Det eneste rationelle er at se meget mĂžrkt pĂ„ dette, sĂ„ flere og flere jo ogsĂ„ gĂžr. Man bliver ikke ‘alarmist’ af at vĂŠre en fintmĂŠrkende seismograf.

Das Schlachten hat begonnen, skrev Akif Pirincci i 2013 (dansk »Slagtningen er begyndt – et folkemord pĂ„ tyskere«). Enhver der vil, kan se tegningerne til den nĂŠste katastrofe i Europa. De der ikke ser den, vil ikke af politiske grunde, eller lever uhjĂŠlpeligt i en barnlig idyl. MĂ„ngkulturellt kaos nĂ€r frilansjournalist direktsĂ€nde reportage om trygghet.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x