9
sep
Seneste opdatering: 9/9-18 kl. 0424
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Der er cirka 700.000 muslimer i Sverige plus/minus 100.000.  Man kunne mene, det hastede at sĂŠkularisere dem – hvis det da er muligt – inden de danner et magtfuldt muslimsk parti, men den tanke har ikke mange i Hovsa-Riksdagen udtrykt. (De glemte ogsĂ„ at tĂŠnke pĂ„ at 2.3 mio flere mennesker skulle bruge flere boliger, skoler, sygehuse og politibetjente.) 68 procent mellem 18 0g 30 ville stemme pĂ„ et muslimsk parti, hvis det findes i 2022. I dag ved nĂŠsten 60 procent ikke hvad de skal stemme pĂ„.

68,4% av de tillfrĂ„gade svarade ja, men ofta med reservation att det berodde pĂ„ om det var vettiga muslimer eller inte. 29% svarade kanske med liknande reservation dĂ„ de inte vilja stödja nĂ„gon sekt eller extrema grupper. Andra ville vara tydliga med att de inte trodde pĂ„ ett rent muslimskt parti, men ett parti som gjordes med andra. 2,1% deklarerade ett tydligt nej till att stödja ett sĂ„dant parti. Opinionsundersökning Svenska Muslimer (18-30 År)

I morgen kommer regningen for Ärtiers vanvid. Det galna kvartsseklet Àr slutsÄld, som Per Ahlmark skrev om et andet vanvittigt kvarsekel, der dog har svÊrt ved at konkurrere med dette. Maurio Rojas som kunne have sparet Sverige for mange problemer, blev mobbet ud af landet i 2008 af politikere, der ikke nÄede ham til sokkeholderne. De har sandelig sÄet vind og skal hÞste storm, som der stÄr skrevet.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x