11
sep
Seneste opdatering: 11/9-18 kl. 2123
1 kommentar - Tryk for at kommentere!
Del...

EU vil anvende artikel 7 mod Ungarn, bla. for det behandling af migranter. Farage anbefalede ham et ungarnsk Brexit.

Hungarian Prime Minister Viktor Orbán is preparing his supporters for a potential loss in a key vote among MEPs Wednesday regarding the rule of law in his country. “Pro-migration representatives have a majority in the European Parliament,” the prime minister said in a Facebook video posted on Tuesday morning. “The truth is that the verdict has already been written,” he said. Viktor Orbán says European Parliament ‘verdict already written’

Drømmer vi, eller er vi vågne? Vi drømmer nok

Juncker to arm 10k border officers as Brussels Cracks Down on illegal migrants

EU har i årevis, også inden 2015, udsat Europa for en invasion fra Afrika, der naturligvis kun vil øge, nu kontinentet har kurs imod 4-5 mia mennesker i år 2100. En firedobling. EU er formentlig bevidst om, at det har gjort dem forhadt i store dele af Europa, og at det skader dem selv. Nu annoncerer de, at de vil beskytte vores grænser, som de lovede med Schengen 1985-1990. Juncker to arm 10k border officers as Brussels Cracks Down on migrants. I Sveriges Radios version hedder det Dödlig åtstramning på Medelhavet.

THE European Union (EU) is ramping up its military capacities through plans for a 10,000-strong armed border force that will lead a crackdown on illegal immigration.

The move is expected to be announced on Wednesday, in commission president Jean-Claude Juncker’s annual state of the union address. The force would reportedly have extensive powers to bear arms and even intervene beyond EU borders.

A senior EU official described it as a “moment of truth” if Europe is serious about policing its borders and maintaining its core freedom of movement principal.But it has already provoked criticism from human rights groups who warned against creating a “fortress” towards outsiders, just because members cannot agree on how to deal with migration.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Træt

Posted: 12 september 2018 - 08:30 - Svar

Junckers grænsevagter vil som deres forgængere i Warszawapagten skyde på den oprørske civilbefolkning i Budapest og Prag

Leave a Comment