26
okt
Seneste opdatering: 27/10-18 kl. 1424
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Eric Zemmour har en lang journalistisk karriere. Hans familie kom til Frankrig under Algier-krigen. Han er jĂžde af berber-oprindelse, en familie af de 800 000 som islam smed ud af de nu islamiserede lande.

Han skrev i 2014 bogen “Det franske selvmord,” for den historiske logik tilsiger naturligvis, at islam ogsĂ„ smider jĂžder og kristne ud af Frankrig og Vesteuropa, den dag muligheden tilbyder sig. Hvad har ĂŠndret sig i islam? Chancen var der  i 1356, hvem ved, om den ikke er inviteret tilbage?

Mig bekendt er der ikke indtruffet nogen islamisk reformation i 1400 Ă„r trods det, at EU og Folketinget synes at tro noget andet. Der har ikke vĂŠret nogen Luther, og hvad vĂŠrre er, historien viser og ogsĂ„, at det ‘fredelige flertal’ er irrelevant. Rabiate og politisk troende har som oftest drevet historien frem mod nye katastrofer. Politikere der tror, at sund fornuft hersker universelt, har ikke vĂŠret noget bolvĂŠrk imod det, tvĂŠrtimod. Idealisme er en af hovedĂ„rsagerne til ulykker. Provinsialisme er en anden.

Svenske skolelĂŠrere kan ikke forsvare sig selv

Da jeg gik i skole, kunne vi fÄ en pÄ hovedet. I dag er det omvendt om meget vÊrre. ForsvarslÞse kvindelige lÊrere knivtrues i madammelandet, der ikke bare nÊgter at fortÊlle hele sandheden, men ogsÄ nÊgter at forsvare sig. De er prisgivet.

Jeg ville nok alligevel foretrĂŠkke 50 og 60 erne i den sĂ„kaldt ‘sorte skole.’ Alle vidste, hvad der var op og ned. Idag mĂ„ enhver redde sig selv, sĂ„ godt hen kan. I Danmark har vi endnu ikke et ord for ‘skyddsstopp’, men det skal nok komme efterhĂ„nden som livsfarlige politikere fĂ„r oplĂžst landet lidt mere.

OplÞsningen er lige sÄdan udenfor skolen. Svensk bÞrn mÄ blive indendÞrs pÄ grund af indvandrerchikane. Den fysiske magt er ved at overgÄ til andre interessenter. Den politiske vil fÞlge efter om tyve Är. Allerede i dag er der udenfor journalistkredse minimal interesse for de politikere, der nu slÄs om magten. De afskaffede Sverige, og nu afskaffer de sig selv. Ingen vil savne dem.

Freden er forbi, fremtiden er kaos. Det svenske ord er ‘kaoz’


Under en lĂ€ngre tid har tvĂ„ elever pĂ„ Grindskolan (F–9) i NorrtĂ€lje varit hotfulla och vĂ„ldsamma mot flera lĂ€rare pĂ„ skolan. Situationen har varit sĂ„ allvarlig att lĂ€rare har blivit sjukskrivna pĂ„ grund av vĂ„ldet.

– Det rör sig om fyra-fem lĂ€rare som har blivit drabbade av eleverna under en lĂ„ng tid, samt flertalet vikarier. Det Ă€r ganska lĂ€skiga grejer som har hĂ€nt, sĂ€ger Stellan Armandsson, huvudskyddsombud pĂ„ LĂ€rarnas Riksförbund i NorrtĂ€lje och lĂ€rare pĂ„ Grindskolan.

För drygt en vecka sedan intrÀffade en allvarlig hÀndelse i skolmatsalen dÀr en av de hotfulla eleverna rusade fram mot en lÀrare med en matkniv.

– Som tur Ă€r hann en kollega hojta till och varna lĂ€raren som snabbt reagerade och vĂ€rjde sig frĂ„n situationen. Det blev mycket dramatiskt. UtifrĂ„n det lĂ€rarna har berĂ€ttat, dĂ€r det rör sig om en lĂ„ng historia om hot och vĂ„ld som flera pedagoger har blivit utsatta för, sĂ„ valde jag att begĂ€ra ett skyddsstopp, sĂ€ger Stellan Armandsson.

Skyddsombud kan krÀva att arbetsuppgifter omedelbart stoppas om de innebÀr allvarlig fara för liv eller hÀlsa, och dÄ mÄste arbetsgivaren lyda det. BegÀran om skyddsstoppet togs emot av skolledningen som beslutade att stÀnga av en av eleverna under en vecka. Skyddsstopp pÄ skola efter knivhot mot lÀrare

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x