2
nov
Seneste opdatering: 3/11-18 kl. 1721
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

31 ĂĄrig Muhammed er taget fra London til Birmingham til sin date med en 13-ĂĄrig sikh-pige. Han tror, at sikh’er er ligesom hvide englændere og svenskere og danskere, der bare vrider hænder nĂĄr muslimer voldtager deres døtre, mishandler deres sønner eller bliver fortængt fra deres hjem. Helt forkert tænkt af den 31 ĂĄrige familiefar. Se hvad der skete.

P1 Prosaisk Radio

Engang var P 1 et dannelsesprogram, hvor man kunne lære om verdenslitteraturen, kunsten, historien og videnskaben. Det er vel kun 40 ĂĄr siden. Forleden vĂĄgnede jeg med radioen pĂĄ P1 – det var et program om sexlegetøj. I dag gjorde jeg det ogsĂĄ, det var et program om menstruation.

Jeg mĂĄ se efter, om nu ikke det er den sniksnakkende 24-Syv, jeg er havnet pĂĄ, men nej, det er den ‘samfundsuundværlige’ public service.

Jeg er blevet lidt bekymret for, hvad den 35 årige elite egentlig har inde i mellem ørerne. Hvis nu deres historiske eller litterære viden er erstattet med viden om sexlegetøj, mener jeg.

Det gamle P1 interesserede sig for omverdenen og historien, dagens P1 er et incestuøst ‘selfie-program,’ som er provinsialisme i anden potens. Det er jo lidt mærkeligt, at den globaliserede dansker skulle vise sig, at være sĂĄ indskrænket.

Når niveauet på P1 går højt, handler det om politik, og alle andre FM stationer er naturligvis pop-musik, der invasivt har udryddet enhver form for mere raffineret  musik, som andre end teenagere kan holde ud at høre på.

Ordet ‘dannelsestab’ begynder at give mening for mig. Det giver nok ingen mening pĂĄ P1, hvor de ikke ved, hvad det er, og derfor ikke ved, hvad de har tabt. Jeg er forlængst jaget til Tyskland, hvor de endnu laver radio for voksne, der har lært lidt i skolen.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x