17
nov
Seneste opdatering: 19/11-18 kl. 1705
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Mobilfoto fredag) Mindeplade for Karen Blixens syv år yngre lillebror, Thomas Dinesen. Churchillparken igår nær ved hvor det nye Frihedsmuseum bygges, og ikke langt fra busten af den anden danske modtager af Victoriakorset, Anders Frederik Emil Victor Schau Lassen. Jeg ville ikke have set, den var i plænen, havde det ikke været for kransen med valmuerne.

Anders Lassen og Thomas Dinesen er  de højest dekorerede dansker i udenlandsk tjeneste nogensinde, men Herlufsholm Kostskole karakteriserede Anders Lassen som en elev, “der ikke havde de største kundskaber og ikke bekymrede sig særlig meget om sit arbejde.” Der er håb for umuliusserne. Før livet prøver dig til din persons yderste kant, ved hverken du eller nogen andre, hvad du er værd.

Thomas Dinesen var den eneste udlænding under første verdenskrig, der modtog et Victoriakors. Både han og Anders Lassen modtog begge den højeste anerkendelse for ekstraordinært mod, men i to forskellige krige. Anders Lassen omkom, Thomas Dinesen levede indtil 1979. Jeg husker hans interviews på TV, der ikke handlede om ham, men om hans søster Karen Blixen, men You Tube har dem ikke.

Et meget kort liv (25 år) og et meget langt (86 år). Det er to ekstraordinære danskere, der fortjener at huskes tværs igennem historien så længe der findes en dansk nation, hvilket der desværre ikke er nogen langtidsholdbar garanti for, når man ser til EU. Guy Verhofstadt truede os igår til mere union og mindre national selvbestemmelse, og de to store danske partier, ligger skammeligt under for dem som de karrieremagere og defaitister, de er.

“Den 12. august 1918 ved Parvillers i Frankrig udviste menig Dinesen under 10 timers nærkamp usædvanlig tapperhed, som resulterede i erobring af ca. en mile af stærkt befæstede, fjendtlige skyttegrave. Fem på hinanden følgende gange stormede han ensom fremad og satte fjendtlige våben ud af aktion. Med bajonet og håndgranater gjorde han det af med 12 fjendtlige soldater.” Thomas Dinesen.

Et af de mange mennesker, jeg har været så privilligeret at kende som lærer og ven, var modstandsmanden og eks. kommunisten Peter P. Rohde (1902-1978), lod sine erindringer hedde “Midt i en Ismetid”.

Ismerne dominerede hele hans levetid, fra han så Trotsky og Brandes tale i København som ung til ind i den kolde krig, som han ikke oplevede at se afsluttet i sin livstid. Peter P. døde elleve år inden.

Den ny borgerkrig

Men vi har nye krige på bedding. Vi – altså politikerne – har plantet en borgerkrig, som lå udenfor hans forestillingsverden. Tanken var aldeles umulig at tænke i 1978. Endnu i 2018 vandrer danskerne sovende ind i krigen ført af politikere, der er for  feje eller blinde til at undgå den.

Nye tider, nye ulykker

Nazismen, fascismen og kommunismen var Peter P.’s dominerende plager. Islamismen var endnu irrelevant. Nye tider påfører sig selv nye ulykker, glemslen fødes hver dag. Alt skal tilsyneladende genlæres under store omkostninger.

Civillatorisk optimisme er i al fald delvist et fata morgana. Sverige er det habituelle optimistiske land, se hvad der sker. Hvis nogen har plantet en krig, er det Sverige. (Sverige har passerat ”the point of no return”)

Peter P. indleder bogen som lille dreng på Jagtvej på Østerbro i 1907, hvor han lå på gulvet og legede med tinsoldater, med at spørge sin far: “Hvorfor bliver der aldrig krig?” Bogen slutter med den gamle mands spørgsmål “Hvorfor bliver der altid krig?” Hvorfor?

Den sidste polyhistor

Rohde var selv i sin samtid usædvanligt lærd. Når Dalai Lama eller Arthur Koestler kom til Danmark, var det Peter P. i Hornbæk, de besøgte. Ved sin død var han ved at lære sit tiende sprog, sanskrit. Dan Tschernia lavede et TV program med ham, der hed “Den sidste polyhistor.”  I 2018 kender de snakkende klasser på P1 og Politiken knapt nok ordet.

I begyndelsen af hans forfatterskab er udgivelsen af Kierkegaards samlede værker på Thanning og Appel med kommentarer, i slutningen af forfatterskabet og livet vender han i 1974 tilbage til antikken Grækenland og Syditalien med den usvigelige kærlighed, den svenske jøde Ina (Goldschmidt) som chauffør. De mødtes under krigen, da de var voksne, og det var en voksen kærlighed imellem dem, jeg kunne iagttage og lære af som meget ung mand, hvad det gik ud på.

Hun selv kæmpede for Danmark mod tyskerne med maskinpistol i 1945, som en af de få kvinder, der har gjort det.  Peter fik plantet en skov i Israel til ære efter sin død, for han røg ud af DKP efter sit forsvar for de sovjetiske jøder i 1952. Alle hans bøger er her.

Uden en forestilling om døden

Jeg tænkte ikke i 70’erne på, hvilken samvittighed det krævede, at begive sig ind i modstandskampen som 40-årig akademiker med karriere og familie. De fleste modstandsfolk var mellem 18 til 20 år, og havde intet andet end livet at miste, de unge havde ingen forestilling om døden. Det er lettere at være modig, når man er udødelig.

Der er få mennesker, jeg beundrer lige så meget, det skulle da være modstandsmanden Jørgen Kieler eller frihedskæmperen Gunnar Dyrberg, som jeg har været så heldig at fotografere.

Peter P. havde, da han udsatte sig for Gestapos tortur og sad i Horserød-lejren og Vestre Fængsel som midaldrende, alt at miste. Derfor beundrer jeg ham om muligt endnu mere i dag, hvor jeg også har erfaret, at fejhed er den mest almindelige, menneskelige egenskab, og at jo ældre vi bliver, og jo mere jordisk gods, vi skraber sammen, desto fejere og mere begærlige, bliver vi. Gennemsnitligt. Peter P. var en undtagelse. Samvittigheden kom altid før alt andet.

Diversity is war

EU’s svar på Peter P.’s spørgsmål, har så vidt jeg kan se, været grundlæggelsen af Europas næste krige. Politikere der fokuserer på nationen som årsagen til krig, som EU gør, er bidragende til at grundlægge kontinentets kommende krige. Man skal enten være blind eller meget bestukket, hvis man ikke allerede ser krigene i Europa idag.

Patriotisme er ikke årsag til krig. Hvad der har grundlagt Mellemøstens kroniske krige, er skadelige grænser trukket af europæere i Mellemøsten omkring 1920 og islam. Hvad der grundlægger krige i det kommende Europa, er blandingen af vidt forskellige folkeslag og religioner og ikke mindst krigerreligionen islam. Politikerne må vide det, men de er for svage og feje til at vikle sig ud af det. Vi sender ikke vores børn i krig på grund af dumhed, men på grund af fejhed.

“Enighed gør stærk,” sagde et gammelt ord, der var erfaret gennem århundreder. “Diversity Is Strength ” er et slogan, der ikke er gennemtænkt af alle de fjolser, der sender os ud i den næste krig. “Diversity is war,” skulle de have sagt, hvis de havde nogen omtanke i hovedet.

Et fredsskadet land

Sverige fascinerer mig jo særligt. Der er ingen levende erindring om krig (200 års fred). Det er garantien for at påføre sig selv en ny krig. De er så befriede for virkelighed, at jeg ikke tør udelukke, den krig de har plantet, kommer i min levetid.

“Sverige är fredsskadet” skrev denne blogs kronikør Julia Caesar. Kortere kan det ikke siges. Hvis du tør se den næste krig i Europa i øjnene, se på Sverige og Frankrig.

 Vi kan via internet studere, hvordan krigen kryber nærmere på os

Hvorfor bliver der altid krig? Peter P. døde med spørgsmålet på læben. Det kræver smartere personer end dem i EU Kommissionen, at forebygge krige. De mindre smarte grundlægger altid den næste krig i deres bestræbelser på at forhindre den forrige.

Den tragiske bevidsthed har en chance for at  undgå det, den optimistiske har ikke. Det Europa vi ser nu, går mod sin næste krig. Om tre år eller tredive, tilfældigheder afgør det. Muligheden er plantet, ligesom Versaillestraktaten plantede en ny krig.

Du når at dø inden du har frelst verden og menneskeheden

Jeg tænker tilbage på Peter P. med glæde. Jeg var ung og uvidende, og han sad der i haven i Hornbæk som en Buddha og hørte tålmodigt på, hvad jeg og andre måtte have at sige. Egentlig ville han bare læse og skrive, men han tilstod sin Ina søndagen til at invitere the-gæster, og han stod ud med selskabet hver søndag uden at kny. Han smilede og lod andre føre ordet, og tænkte nok kun på, hvornår han kunne få fred til at arbejde igen.

Det tog nogle timer fra noget vigtigere, men han gav sin Ina dem. Mange af datidens ikke-socialistiske åndspersoner var gæster, jødiske kunstnere, sønderjyden Willy August Linnemann, Chi Yun Eskelund og Kelvin Lindeman og den borgerlige officer Svend Schjødt-Eriksen fra Den lille Generalstab, der havde forholdt kommunistiske modstandsmænd Husquarna-maskinpistoler i besættelsens sidste dage.

 Journalisten Erik Nørgaard og venstreorienterede medier mente det ikke. Kommunisterne skulle have haft deres våben, mente de, for Danmark kunne jo være blevet ‘befriet’ østfra. Måske er de alle glemt idag, undtagen af mig.

“Hvad skulle menneskene tage sig til uden deres problemer”

Chi Yun’s datter Mei Mei skrev sig ind i min erindring, jeg havde læst hendes fars bog Min Kone spiser med Pinde. Hun var en kendt fotomodel i slutningen af tresserne, og skøn var hun at se på. Hun blev født på den gule flod under de japanske bombardementer i 1941, – Karl Eskelund beskriver det i sin bog – og hun døde i København i 1973.

Jeg kendte Mei Mei, og jeg ved mere, end jeg skriver her, men der er ingen grund til at gøre det. Det er 45 år siden hun døde, hun ville have været 77 år gammel idag. Det er det. Chi Yun er også død fra sin bjælkehytte i Hareskoven. Hun skrev flere kogebøger, og jeg elskede allerede hendes kinesiske mad inden jeg kom i hendes hjem.

Herbert Pundik var der også, for venner af Israel var sjældne i Danmark i 70’erne.

“Hvad skulle menneskene tage sig til uden deres problemer,” sagde Peter P. Det er den samme overbærenhed alderen og oplevelserne dømmer os alle til at vandre imod. Selvom det hele er katastrofalt, er det ikke så vigtigt, som det lyder. Man bærer over med meget,  eller man beskytter sig imod det.

Jeg hører Bach i stedet for P 1, jeg vil hellere høre troen end ævlet. Lad gå, at jeg laver mig en kuvøse. Lad gå, at jeg er, som Peter Hitchens sagde i Københavns i vinter, En dødsdømt kulturs klummeskriver.

Du når at dø, inden du har frelst verden og menneskeheden. “Vel død er hele sagen” siger Ambrosius Stub midt i 1700 tallet.

Han vidste ikke, at nogle idag synes, det haster lidt med at dø, hvis det skal være en god død.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


kaldet i ånden

Posted: 17 november 2018 - 23:23 - Svar

Hvorfor krig?

Fordi lidelsen går forud for erkendelsen; og vi er skabt til at erkende, Gud Faders herlighed til ære.

Jeg lider, derfor er jeg—syndens paradoks, for erkendelsen er sorgfyldt, og dog befriende; lidelsen finder sin mening.

Og lidelsen er forandring, men Gud er i sandhed uforanderlig.

‘Hvis I bliver i mit ord, er I sandelig mine disciple, og I skal lære sandheden at kende, og sandheden skal gøre jer frie.«’ —Jesus Kristus

nobody

Posted: 18 november 2018 - 00:40 - Svar

“Hvorfor bliver der altid krig?”

Därför att:

* Lönekostnaden ökat => tidspress
* Tidspress => Minskat utrymme för reflektion
* Minskat utrymme för reflektion => Mindre informerade medborgare
* Mindre informerade medborgare => Val av politiker som ser till deras eget bästa
* Val av politiker som ser till deras eget bästa => Dagens situation
* Dagens situation => Motsättningar
* Motsättningar => Konflikt
* …

  kaldet i ånden

  Posted: 18 november 2018 - 22:16 - Svar

  Det er da en måde at se det på.

  Her er en anden måde at se det på: åndelige tanker kontra jordbundne tanker, princip kontra empiri.

  Hvor princippet er ubegrænset og evigt gældende, er empirien trods alt begrænset, og ligeså vildledende som den er retvisende. Følger man den vej, er der faldgruber til alle sider, for hvem kan belære sin skaber og slippe godt fra det?

  Dog skal den åndelige tanke skal være af sandheden; løgnen er en snare. Hvordan kan vi så være forvisset om det? Bed til din Fader om Kristi Ånd! Og om indsigt og visdom, men forstå at lidelsen følger hastigt efter, dersom erkendelse er nødvendig.

  For hvem kan stå på dommens dag og sige: >jeg bad dag efter dag, men nåden hørte mig ikke, jeg rakte armene ud, men hænderne blev slået af.< Ingen! Halleluja!

  ‘My brain is only a receiver, in the Universe there is a core from which we obtain knowledge, strength and inspiration.’ —Nikola Tesla

Søren

Posted: 18 november 2018 - 09:21 - Svar

Pragtfuld erindring om Peter Rohde; én af de store danskere. Tak for den!

Birgitte

Posted: 18 november 2018 - 10:35 - Svar

“Politikerne må vide det”

Et tip: Læs Mikael Jalvings fremragende blogindlæg i Jyllandsposten i dag. Han rammer netop det med politikernes medviden (og dermed medskyld) så præcist, når han skriver (om FN’s migrationspagt), at

“Venstre og Liberal Alliance lægger vægt på at aftalen ikke er bindende OG DERMED ANTYDER, AT DE UDMÆRKET ER KLAR OVER, at pagten kan få skadelige konsekvenser”.

Et andet eksempel på en erkendelse og viden, som ikke fører til ændret politik: England har afvist at give asyl til Asia Bibi, fordi de frygter uroligheder. Det er jo en åbenlys erkendelse af konsekvensen af islamisk indvandring.

Der er i øvrigt bragt et citat fra Snaphanen/Steen Raaschou i JP’s papiravis, lige ved siden af Jalvings blogindlæg om migrationspagten: “Svenske forældre må gennemleve et tyst mareridt. Deres desperation vil uvægerligt slå ud mod det system, der truer deres liv OG HAR FORRÅDT DEM. Alle har en grænse, selv svenskerne” (Efter nyheden om voldtægten af en 11-årig pige i Sverige)

Budskabet til politikerne kan da næsten ikke være mere tydeligt. Gid de snart vågner op.

Global Jihad

Posted: 18 november 2018 - 14:24 - Svar

” Hvis du ønsker fred og frihed, så vær forberedt på krig,,
Ronald Reagan

Tim Pallis

Posted: 18 november 2018 - 14:30 - Svar

Tusind tak for en meget flot artikel om bl.a. Lassen, Blixen og Peter P. Jeg skal love for, at der er format over Snaphanen, som du efterhånden har udviklet til noget meget vigtigt i debatten – nu begynder de også at citere dig. Det er altid min første morgenlæsning. Din klare og gennemtænkte retorik er en fornøjelse.

  Steen

  Posted: 20 november 2018 - 07:40 - Svar

  😁❤️

Samuel af Ugglas

Posted: 18 november 2018 - 14:52 - Svar

Kulturgränsen går fortfarande i Öresund, vilken underbar redogörelse, något sådant får svensken aldrig läsa.
Tack för den!
SafU

mjolly

Posted: 18 november 2018 - 17:54 - Svar

Kriger går dessverre i sykluser, det er slik vi er wired inntil man får brukt genterapi til å lære av historien eventuelt. Kun ca 15% av befolkningen ser hvor det bærer i dag, og det holder ikke.

Niels Henriksrn

Posted: 18 november 2018 - 23:21 - Svar

Tæt på Sandheden / Nära Sanningen på DR2 præesenterer: 😀

Människa Från Ställe / Emil fra Lønneberg – Del 3

https://www.dr.dk/tv/se/taet-pa-sandheden/taet-pa-sandheden-med-jonata n-spang-3/taet-pa-sandheden-med-jonatan-spang-25#!/05:30

Niels Henriksen

Posted: 18 november 2018 - 23:25 - Svar

Test

Niels Henriksen

Posted: 18 november 2018 - 23:27 - Svar

Tæt på Sandheden på DR2 præsenterer:

Människa Från Ställe / Emil fra Lønneberg – Del 3 😀 😀 😀

https://www.dr.dk/tv/se/taet-pa-sandheden/taet-pa-sandheden-med-jonata n-spang-3/taet-pa-sandheden-med-jonatan-spang-25#!/05:30

Anonym

Posted: 18 november 2018 - 23:54 - Svar

Selv i Sverige er dele af pressen nu ved at vågne op til virkeligheden ang. denne rablende vanvittige og groft uansvarlige aftale:

http://www.kristianstadsbladet.se/article/sag-nej-till-fns-globala-mig rationsavtal/?fbclid=IwAR0jWsoNAX-6ICsV8AaHSzJyAzbNnzcQbq_Z3wNayjY5nZU B7X0HdF5Volo

Säg nej till FN:s globala migrationsavtal
Ledare I dag 12.20 , uppdaterad I dag 12.52

Avtalet är för omfattande, för ogenomtänkt och kan verkligen få svåra konsekvenser för svenska kommuner och skattebetalare. Det behövs verklighetsanknytning i migrationsdebatten – inte fler svulstiga världsfrånvända papper. Avslag, tack.

På ett möte i Marocko mitten av december ska FN:s medlemsländer skriva under ett avtal som ska ”skapa ordning och reda i den globala migrationen och stärka migranters rättigheter” (Migrationsinfo 8/11). Det ska ”förbättra möjligheterna till legal migration”, vilket låter oroväckande fluffigt; det kan kort sagt betyda vad som helst.

Dokumentet om 16 832 ord och innehåller formuleringars som: ”Refugees and migrants are entitled to the same universal human rights and fundamental freedoms, which must be respected, protected and fulfilled at all times.”

Jaha. Om det betyder rätten till liv i betydelsen ”rätten att inte bli dödad” är det självklart, men vad betyder det? Det verkar tyvärr som att avtalet delar ut rättigheter som innebär att andra får skyldigheter. Det ska seriösa politiker vara väldigt försiktiga med.

”By implementing the Global Compact, we ensure effective respect, protection and fulfilment of the human rights of all migrants, regardless of their migration status, across all stages of the migration cycle. We also reaffirm the commitment to eliminate all forms of discrimination, including racism, xenophobia and intolerance against migrants and their families.”

Jag översätter det inte, eftersom det är den engelska formuleringen som ska gälla och för att det är svårt att hitta de rätta orden. Texten är för vag; det är faktiskt omöjligt att veta exakt vad som avses och hur det ska gå till i praktiken. Riskerna med sådan luddiga skrivningar är att den som vill få igenom satsningar i framtiden beskäftigt kan hänvisa till avtalet. Vad betyder då exempelvis att staten ska eliminera intolerans?

De 23 målen i avtalet kommer inte att vara bindande, men som konstaterades i Sveriges radio: ”Målen är vida och ger utrymme för tolkningar och sannolikt väger målen olika tungt i de 192 medlemsländerna” (14/7).

Och med tanke på att Sverige ofta ängsligt vill följa regelböckerna och vara snällast i välden är det inte helt osannolikt att svenskarna kan komma att behöva maka på sig, anpassa sig och skjuta till medel för att fler ska kunna komma hit och få rätt till det ena och det andra. Det kan verka snålt att klaga, men jag är snål med andras pengar. Det borde fler politiker vara; självbestämmandet ska värnas, individens rättigheter skyddas.[ !!!!! ]

Charles Nielsen

Posted: 18 november 2018 - 23:54 - Svar

“Hvorfor bliver der altid krig?”
Har jeg kommenteret på.

Og hvor er det henne. ??

Niels Henriksen

Posted: 18 november 2018 - 23:58 - Svar

Selv i Sverige er dele af pressen nu ved at vågne op til konsekvenserne af denne rablende vanvittige og groft uansvarlige aftale med det svenske samfund, dets værdier og ytringsfriheden som indsats

Säg nej till FN:s globala migrationsavtal
Ledare I dag 12.20 , uppdaterad I dag 12.52

http://www.kristianstadsbladet.se/article/sag-nej-till-fns-globala-mig rationsavtal/?fbclid=IwAR0jWsoNAX-6ICsV8AaHSzJyAzbNnzcQbq_Z3wNayjY5nZU B7X0HdF5Volo

Avtalet är för omfattande, för ogenomtänkt och kan verkligen få svåra konsekvenser för svenska kommuner och skattebetalare. Det behövs verklighetsanknytning i migrationsdebatten – inte fler svulstiga världsfrånvända papper. Avslag, tack.

På ett möte i Marocko mitten av december ska FN:s medlemsländer skriva under ett avtal som ska ”skapa ordning och reda i den globala migrationen och stärka migranters rättigheter” (Migrationsinfo 8/11). Det ska ”förbättra möjligheterna till legal migration”, vilket låter oroväckande fluffigt; det kan kort sagt betyda vad som helst.

Dokumentet om 16 832 ord och innehåller formuleringars som: ”Refugees and migrants are entitled to the same universal human rights and fundamental freedoms, which must be respected, protected and fulfilled at all times.”

Jaha. Om det betyder rätten till liv i betydelsen ”rätten att inte bli dödad” är det självklart, men vad betyder det? Det verkar tyvärr som att avtalet delar ut rättigheter som innebär att andra får skyldigheter. Det ska seriösa politiker vara väldigt försiktiga med.

”By implementing the Global Compact, we ensure effective respect, protection and fulfilment of the human rights of all migrants, regardless of their migration status, across all stages of the migration cycle. We also reaffirm the commitment to eliminate all forms of discrimination, including racism, xenophobia and intolerance against migrants and their families.”

Jag översätter det inte, eftersom det är den engelska formuleringen som ska gälla och för att det är svårt att hitta de rätta orden. Texten är för vag; det är faktiskt omöjligt att veta exakt vad som avses och hur det ska gå till i praktiken. Riskerna med sådan luddiga skrivningar är att den som vill få igenom satsningar i framtiden beskäftigt kan hänvisa till avtalet. Vad betyder då exempelvis att staten ska eliminera intolerans?

De 23 målen i avtalet kommer inte att vara bindande, men som konstaterades i Sveriges radio: ”Målen är vida och ger utrymme för tolkningar och sannolikt väger målen olika tungt i de 192 medlemsländerna” (14/7).

Och med tanke på att Sverige ofta ängsligt vill följa regelböckerna och vara snällast i välden är det inte helt osannolikt att svenskarna kan komma att behöva maka på sig, anpassa sig och skjuta till medel för att fler ska kunna komma hit och få rätt till det ena och det andra. Det kan verka snålt att klaga, men jag är snål med andras pengar. Det borde fler politiker vara; självbestämmandet ska värnas, individens rättigheter skyddas. [!!!!!]

  Niels Henriksen

  Posted: 19 november 2018 - 00:30 - Svar

  FN:S MIGRATIONSPAKT

  Så ska FN:s nya migrationspakt underlätta migration över hela världen

  https://nyadagbladet.se/utrikes/sa-ska-fns-nya-migrationspakt-underlat ta-migration-over-hela-varlden

  I december väntas FN:s nya migrationspakt antagas i Marocko. Målet med detta avtal är “den säkra, ordnade och reguljära migration” som skall underlätta migration och stärka migranters ställning över hela världen. Bland annat skall det bli lättare för illegala migranter att få stanna och pakten skall vara politiskt bindande för medlemsländerna.

  Legala vägar för migration skall skapas, medel till tidningar som inte rapporterar “objektivt” om migranter skall strypas (Objective 17 – 33 c), kurser i mållandet:s språk ska redan erbjuds i hemlandet, invandring av efterkommande familjemedlemmar ska markant underlättas och även penningöverföring till hemlandet ska gynnas.

  Baserat på resolutionen med benämningen “New York-deklarationen för flyktingar och migranter” från den 19 september 2016 har FN utarbetat ett “globalt migrations- och utvecklingsprogram”. Den 13 juli 2018 godkändes denna migrationspakt (Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration) av FN:s generalförsamling.

Mats

Posted: 19 november 2018 - 10:31 - Svar

En romantiseret apologi for kommunister, kulturradikale overklassejøder og den i Nordsjælland huserende intellektuelle venstrefløj. Ak og ve, så faldt tiøren.

Når selv den såkaldte yderste højrefløj i Danmark bestyres af drømmende humanister med patologiske stjernenykker og en kronisk hang til dekadent mingleri i sælsomme saloner, så er der eddermame lang vej igen. Eddermame lang vej.

Bassemand

Posted: 19 november 2018 - 11:35 - Svar

Lauren southern har en afslørende video af direktøren for en stor ngo der hjælper flygtninge ind i EU ved at undervise dem i at spille skuespil:

https://rightoftheright.com/jew-ariel-ricker-caught-on-video-coaching- migrants-to-be-fake-christians-to-fool-border-agents/

  Mats

  Posted: 19 november 2018 - 17:19 - Svar

  Spot on!

Anonym

Posted: 19 november 2018 - 11:59 - Svar

En god død, hvad er det? En varm seng, Bach på radioen, understøttet af undertrygte skrig udenfor vinduet hvor ens barnebarn voldtages af 10 kulturberigere efter tur, mens en indoneser fra hjemmeplejen kommer ind for vende en og skifte bleen.. Eller skal man se til Haavamal:
The coward believes he will live forever
If he holds back in the battle,
But in old age he shall have no peace
Though spears have spared his limbs.

En god død kan være i en seng hvis ens rige og folk er vel forvaret, de kommende generationer sikrede.. Hvis ikke er en god død en hård og pludselig død på ærens mark, eller på gaden mellem brændende biler, såfremt ens land og hjem er under invasion og undergang. Eneste problem er, der er ubegrænsede muligheder for raske mænd at melde sig under hvis de vil understøtte Europas undergang, men hvor melder man sig hvis man vil kæmpe for sit folk..

Leave a Comment