1
dec
Seneste opdatering: 2/12-18 kl. 1507
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Pagten er en legalisering af massemigration. Islam kan nu kolonisere Europa helt legalt. ‘The point is, to rob westeners of their homelands.’ Og det skriver Lars Løkke under på. Mette Frederiksen ville også have gjort det, det er derfor hun er så tavs og leger ‘børnenes statsminister.’

Og – det kan blive strafbart at kritisere det. For hundrede år siden udgjorde vesterlændinge tyve procent af verdens befolkning. Nu er de under  seks procent, men de skal miste det lidt, de har, hvis det står til FN og indtil videre Danmarks statsminister, der gerne vil fremstå som en modstander af kolonisering af vores land fra den 3. verden. Venstre og Lars Løkke må tjene andre og mere givtige interesser end den danske befolknings, for partiet er fuld af løgn og eksperter i at fuppe naive vælgere.

Politisk prostituerede har Venstre ingen mangel på

Det krævede et godt reklamebureau, at overbevise nogen om det, og penge og politisk prostituerede har Venstre ingen mangel på. Anna Libak har lige meldt sig ind i foretagendet, der vil fortsætte med at sælge Danmark ud.

Med den ene hånd laver Venstre nogle småjusteringer uden væsentlig betydning, med den anden hånd forærer Venstre suverænitet væk en gros til globalisternes stik-i-rend-drenge i Bryssel. Det oversælges dygtigt i medierne som et kvantespring efter 35 års katastrofal bortgivelse af et land, som ikke er deres, og uden at spørge den befolkning, der skulle financiere det.

Det er ikke en tilbagerulning af en katastrofe, det stryger kun befolkningen lidt medhårds på dens vej til skafottet. Dansk Folkeparti skulle hellere have væltet regeringen på Migrationspagten. Partiet ville kun have vundet på at vælte Lars Løkkes forrædderregering, men sådan skulle det ikke være. Under the terms of the UN Global Compact on Migration, mass migration is a human right, criticising it will be a criminal offence.

Det svenske teaterdemokrati: Svensk statslig, venstreekstrem propaganda

Svensk venstreekstrem statspropaganda præsenterer historien således: Allt fler EU-länder nobbar FN:s migrationsavtal.Det havde været at foretrække, at pagten ikke var sluppet ud i offentligheden. Svensk demokrati er, når vi bestemmer, og du får lukket munden.

Kunsten at skabe ikke-personer

Svensk demokrati betyder, at ‘de rigtige mennesker’ ytrer sig frit. De andre holder mund, det sørger journalistikken for. Systemet er ikke som i Danmark, hvor uautoriserede personer kan skrive kronikker med kætterske dagsordener.

Sådan fungerer den politiske adels system overhovedet ikke. Sådanne mennesker bliver automatisk ikke-personer ved hjælp af svensk journalistik. Hvem læser svenske medier idag, og tager dem  alvorligt? Enhver ved, at de er fiktion.

Jeg har selvsagt ikke betragtet Sverige som et demokrati siden jeg blev voksen for 45 år siden. De har haft en ‘demokratiminister’ siden 1998, men det er rent teater. Sveriges herrer er Den Politiska Adeln, som Anders Isaksson beskrev i 2002.

Øregas.  Den herskende svenske klasse er sicilianske mafiosoer

Det er dem, vi ser klynge sig til resterne af magt nu for tiden. Svenskerne har haft svært ved at gennemskue den adel, og danske og norske journalister har desværre også haft svært ved det. Måske fordi, de ikke læser bøger.

De politiske familier har magten, og de vil under ingen omstændigheder dele den med opkomlinge, som befolkningen har stemt på. Alt andet om regeringsdannelsen, der fremkommer i medierne,  er rent øregas.

Svenskerne er berøvet deres land, uden at de har kunnet indvende ét ord imod det

Stats SVT har også svært ved at skjule sin forargelse, for de er familiernes tjenere. Den herskende svenske klasse, er sicilianske mafiosoer. Danmark vill skicka flyktingar som begår brott till ”öde” ö.

Svenskerne har allerede mistet deres land. Den debat der er tilbage, er mellem erobrerne og de erobrede og kun naivister deltager i den, og de personer der har en interesse i at opretholde illusionen om svensk demokrati.

Det er lykkedes dem at smadre Sverige hinsides reparation

Svenskerne er berøvet deres land, uden at de har kunnet indvende ét ord imod det, for ordet var ikke frit i Sverige takket være statsmediernes censorer. De gik under fup-navnet “journalister,” men de var i virkeligheden politiske kommissærer.

Hele det svenske åndsliv er en post 1968 sejr, og det lykkedes dem at smadre landet hinsides reparation. Det Sverige vi ser nu, med kurs mod social fallit, er deres værk.

De statsstøttede journalister, der lukkede munden på enhver dissens i det offentlige rum for at bevare deres eget job, og for at bevare deres egen respektabilitet. Fordi de  var feje, som de fleste altid er til en hvilken som helst tid. Hvis sandheden koster, er de forsvundne. Det er det normale i denne verden.

Se også Mette Thiesen: Finanslovsaftalen løser IKKE udlændingepolitikken fra bunden og SVERIGE – ETT FN I MINIATYR


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Felix Krull

Posted: 1 december 2018 - 13:54 - Svar

Dansk Folkeparti skulle hellere have væltet regeringen på Migrationspagten.

DF skulle have vaeltet regeringen tre uger efter valget, da drankeren i Prins Joergens Gaard tillod bander af omstrejfende velfaerdsjihadier frit at traenge ind i landet.

At det ikke gjorde det, kan kun tolkes paa een maade: de har solgt ud til globalisterne, rub og stub, saa forvent intet andet end eskalerende landsforraederi fra deres side.

  kenneth

  Posted: 1 december 2018 - 14:35 - Svar

  Under Pia Kjærsgaard var jeg DF-kernevælger, men under KTD er jeg i den grad blevet klogere.

  Gårsdagens “stramninger” går ud på der efter tysk forbillede sættes et loft over antallet af familiesammenføringer. Hvad der ikke fortælles er at der i Tyskland er en række muligheder for at blive undtaget fra “loftet”. I praksis kommer der således langt flere end det som foregives at være den øvre grænse.

  Nedsættelse af ydelserne får næppe den store betydning da velfærdsmigranter i forvejen ikke kan betale husleje for den ydelse de får. Kommunerne skal derfor til at yde et større boligydelse til dem og så bliver rådighedsbeløbet næppe ændret ret meget for de fleste “flygtninge”. Jeg forudser noget borgmesterbrok over indholdet som herefter resulterer i endnu flere kommunale tilskudsordninger og dermed mere djøfferi.

  Omkring “den øde ø” så skulle der kun være plads til 125 af dem, det bliver først i anden halvdel af 2021. En dato som sikkert bliver forsinket utallige gange hvis det nogensinde bliver realiseret. Og i øvrig skal de ikke sendes ud på en øde ø. De skal sendes hjem!

  Så faktum er:

  Intet asylstop
  Intet stop for ydelser til velfærdsmigranter
  Et meget ukonkret “loft” over familiesammenføringer (kædeindvandring).

  Luftkasteller og lappeløsninger som Danmark ikke har brug for.

   mvjensen

   Posted: 1 december 2018 - 15:39 - Svar

   Jeg takker også for dit info – selvfølgelig var det snyd igen. Statskunst idag handler udelukkende om hvordan man kan narre vælgerne mest muligt imens man hiver penge op af lommerne på dem. Mestertyvenes seneste påfund har været vores egenfinancierede invasion af arabere, men det ville heller ikke have været muligt uden pressekorpsets velbetalte medvirken og skalkeskjulet af Benny Andersen priser, dus med dyrene og alt det andet rundfunks-østrogen. Der er nu over 10 gange flere arabere end der var tyskere her under besættelsen. Politikernes kroniske bedrag blev helt tydeligt fra dengang Elleman introducerede det gennemfalske subsidiaritetsprincip – og hvor må de gnækkende have fnist af hvordan selv venstres egne kernevælgere kløjsede i udtalen og ikke kunne finde frem til det ikke-eksisterende indhold.

    mvjensen

    Posted: 1 december 2018 - 15:42 -

    Rundfunks-østrogen = Clockwork Orange behandling

   steen

   Posted: 2 december 2018 - 09:59 - Svar

   Når et valg nærmer sig, er der svindelretorik i luften. Bare tænk på Mette Frederiksen, Sass og Migrationspagten, så ved du, du skal fuppes igen. Danske politikeres loyalitet ligger i Bryssel. De har opgivet Danmark for længe siden, vi må bare ikke opdage det

   Anders Bo

   Posted: 2 december 2018 - 10:02 - Svar

   Velfærdsturisterne har ikke længere retskrav på bolig!!!

Felix Krull

Posted: 1 december 2018 - 14:53 - Svar

Omkring “den øde ø” så skulle der kun være plads til 125 af dem, det bliver først i anden halvdel af 2021

Tak for den oplysning. Jeg vidste historien var fup saa straks jeg saa overskriften. En Smykkelov II.

mvjensen

Posted: 1 december 2018 - 14:53 - Svar

Der er ikke nogen nuværende medlemmer af Folketinget som ikke har arbejdet for afgivelse af suverænitet til det tyske storrige og kæmpet for mest mulig muhammedanisering. At de har bagatelliseret begge dele vidner kun om at bedraget var bevidst og godt organiseret. Det er muligt af df har hængt lidt i bremserne, men de har levet fint med at deres indvendinger er blevet overhørt og har givet dem en prugelknabe-rolle som sikkert har været nyttig for alle parter. Hvis man har Danmarks fremtidige eksistens for øje kan man ikke stemme på nogen af de nuværende politikere, – vågn op Holger Trump Danske!

Arne

Posted: 1 december 2018 - 15:27 - Svar

I alle de år jeg har haft muligheden for at stemmme på DF, har jeg gjort det, både kommunalt og landspolitisk. Nu er det slut.
Sammen med Støjberg, er der kun foretaget små justeringer, der intet batter, hvis vores børn og børnebørn ikke skal være paria i eget land.

Danmark befinder sig i en eksistenskamp. Kun de, der vil afskaffe asylretten, er gode danskere. De andre er landsforrædere.
Hvor står du? Er du dansker eller landsforræder? Hvad har du gjort for dit land i dag?
Ord der ikke udmønter sig i handling, er værdiløse! Vi snakker, og vånder os under fremmedbyrden af islam, som slappe velfærdsdanskere der er slået ud af kurs, og kun magter at se den ene tåbelige TV udsendelse efter den anden.

Den, der i ord eller gerning hjælper de fremmede, pisser sine landsmænd i ansigtet!
Danmark, landet der er udskidt af kalk og vand. Stedet hvor vi reagerer på terror ved at synge en sang, kramme hinanden, udtale ”Je suis dit + dat,” med efterfølgende fakkeltogs syndrom, og mantraet “Det har intet med islam at gøre,” i stedet for at høre lyden af tusindtallige danskere der tog ladegreb.

  M.S. Carstens

  Posted: 3 december 2018 - 00:42 - Svar

  Arne spørger “hvad har du gjort for dit land i dag”

  Jeg har de seneste dage været ved at gå ud af mit gode skind pga. FNs Migrant Pagt som vor regering, nærmest uimodsagt, vil underskrive. Da jeg ikke er i stand til at møde op til eventuelle demonstrationer, har jeg “forfattet” en handlingsmetode, som enhver kan benytte, så man i det mindste gør hvad man kan.

  Se den fulde handlingsanvisning i min kommentar på:

  https://siaddk.wordpress.com/2018/12/01/vigtigt-indlaeg-i-debatten-om- fns-migrationspagt-marrakech-aftalen/

Voldposten

Posted: 1 december 2018 - 16:48 - Svar

Det danske “pressekorps” – bedre kendt som Løgnepressen® – servilitet over for Den Gale Kansler og hendes lille toy boy fra Græsted illustreres fornemt af, at hvor f.eks Die Welt i dag bringer tre fyldige artikler om FN’s Global Compact on Immigration på forsiden, så er der total radiotavshed og flyverskjul i de mohammedanske medier…

  kenneth

  Posted: 1 december 2018 - 18:16 - Svar

  På PI-news har der også været spekulationer fremme om at det reelt er Den Gale Kansler som står migrantpagten. Hun kan dermed gøre hendes illegitime grænseåbning i 2015 fuld legalt.

finnaskov@mail.tele.dk

Posted: 1 december 2018 - 21:27 - Svar

Man kunne have sin tvivl om at det blot er en midaldrende kvinde med den hormonale balance ude af drift, eller ren hævngerrighed over for vesten, som væltede hendes socialistiske utopi.
Uanset årsag, er hun totalt uegnet til at lede en nation, og slet ikke Tyskland, som igen som før, har været en plage for resten af Europa.

  kenneth

  Posted: 1 december 2018 - 21:54 - Svar

  Migrationspagten = Selvmordspagten

  Forhåbentlig kommer selvmordet kun til at omfatte dem som skriver under + deres medløbere.

David

Posted: 1 december 2018 - 22:00 - Svar

Taget i betragtning at svenskerne i sin tid foreslog at folk med hiv skulle interneres på en ø, er det sært de kritisere os for at ville gøre det samme med kriminelle.

nobody

Posted: 2 december 2018 - 00:41 - Svar

Snälla! Ge mig mitt land tillbaka!

Latma’s song for Yom Haatzmaut – Please give me back my country! – https://www.youtube.com/watch?v=biHNlkyNh_4

nobody

Posted: 2 december 2018 - 01:13 - Svar

Raise your blue and white flag: https://www.youtube.com/watch?v=cJwNwCD6CAE

Raise your blue and yellow flag! https://www.youtube.com/watch?v=ccTwSl-NLLA

Raise your red and white flag! https://www.youtube.com/watch?v=oSwV-DJivQU

Jag vet vad som väntar oss i Sverige! “Sabaton – The Final European Solution”: https://www.youtube.com/watch?v=96HtY9XJSMA

Men mitt land betyder betydligt mer än mitt liv! “Ultima Thule – Frihetssång”: https://www.youtube.com/watch?v=spQLQ75Jo7M

P.S: Ni kan kall mig vad ni vill men allt jag vill är min frihet och mitt lands!

nobody

Posted: 2 december 2018 - 01:50 - Svar

Singalong…

“Singing refugees from Tel Aviv”: https://www.youtube.com/watch?v=iEUlxVByJhs

  Britta Due Andersen

  Posted: 3 december 2018 - 11:28 - Svar

  Ha ha ha …….
  det var just ikke det, jeg troede, da jeg åbnede linket….

nobody

Posted: 2 december 2018 - 02:35 - Svar

Every one of us.

Have to ask, in the end.

If we vant to put in the work.

“Veronica Maggio – Il ragazzo della via Gluck (Lyckliga Gatan)”: https://www.youtube.com/watch?v=Ao0RVmoNUtc

Leave a Comment