2
dec
Seneste opdatering: 3/12-18 kl. 1241
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Se også EU-parlamentariker: ”59 miljoner migranter till Europa inom 6 år” og Nye Borgerlige vil have FN-aftale til folkeafstemning. Endvidere:

Tilsyneladende mener S-ledelsen ikke, at man internt kan holde til at undsige pagten.Der er stadig kræfter i Socialdemokratiet, som ikke er meget for kritik af FN-systemet. Partiet har jo tidligere haft en formand for FN’s generalforsamling, nemlig Mogens Lykketoft. Men hos vælgerne er det næppe nogen god sag for Socialdemokratiet. Man risikerer, at det skaber usikkerhed om partiets tilslutning til den stramme udlændingepolitik. Dansk Folkeparti prøver at bore i dette sår med hasteforespørgslen onsdag. To begivenheder sætter nu Socialdemokratiet under hårdt pres i udlændingepolitikken.

Pressemeddelelse: DF bør vælte regeringen

hvis den fremturer med at skrive under på FN’s migrationspagt

Det står nu lysende klart, at FN’s såkaldte migrationspagt er et vanvidsdokument, der vil lægge et voldsomt moralsk pres på de vestlige lande for at tillade endeløs indvandring af mennesker fra denne verdens mange fejlslagne stater.

Pagten vil samtidig blive brugt til at lægge pres på at knægte ytringsfriheden for dem, der kritiserer disse årtiers indvandring – en tilvandring, der truer med at lægge Europa og Vesten øde som civilisation.

Den danske statsminister begår moralsk forræderi, hvis han insisterer på, at denne pagt skal undertegnes af Danmark.

Dansk Folkeparti må sætte hælene i og meddele statsministeren, at det vil koste regeringen dens politiske liv, hvis den fortsætter ad denne vej.

På vegne af Dansk Samling

Morten Uhrskov Jensen & Lone Nørgaard


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


M.S. Carstens

Posted: 3 december 2018 - 00:58 - Svar

De eneste der reelt kunne have nået at forhindre vore regering i at underskrive vores undergang var DF, men de gik med i forræderiet mod det danske folk.
Nu kan man knap nå at få mobiliseret opstand mod regeringens forehavende og mange kommentarspor er fyldt med forslag til hvad man “bør” gøre.

Jeg savner i den grad handling! og i min manglende evne til evnt. fysisk fremmøde, har jeg “forfattet” en handlemulighed, som alle kan være med på. Ja, måske den eneste der kan nå at forhindre katastrofen.

Handlemuligheden er beskrevet i min kommentar på:
https://siaddk.wordpress.com/2018/12/01/vigtigt-indlaeg-i-debatten-om- fns-migrationspagt-marrakech-aftalen/

Voldposten

Posted: 3 december 2018 - 13:02 - Svar

Inden vi nu hidser os op til yderligere kommentarer om vor kære statsminister og hans forestående luksusrejse til Arabien, så overvej lige følgende:

Prøv et øjeblik at sætte dig i hans sted: du er en lille lommeprokurator, der aldrig har haft et ærligt arbejde, men har vrikket dig op gennem det kommunale bureaukrati og partipolitiske hierarki ved hjælp af et vist talent for rævekagebagning og intriger. Dine moralbegreber er så anløbne som et gennemtæret kloakrør, dine pengesager klares ved bilagsfiflerier, andres kreditkort, nasseri og manglende evne til at skelne mellem dine egne og skatteborgernes penge. Du flyver verden rundt på dyreste luksusklasse og spiller klimaprofet på godtroende organisationers bekostning, men opnår ikke andet end at blive til grin.

Omsider er du – i mangel på bedres havelse – blevet anbragt som formand for et parti, hvis medlemmer har en tegnebog dér hvor ordentlige mennesker har et hjerte. I kraft af Vorherres vrede og Folketingets dumhed er du nu statsminister. Denne post har du så udnyttet til at forhindre din kone i at blive fyret, men ellers har du ikke andet at se tilbage på end en katastrofal kommunalreform, der lod amternes misregimente af sygehusvæsenet fortsætte. På det internationale plan har du – i lighed med dine forgængere – lydigt efterkommet enhver befaling fra Brüssel og Berlin, men anerkendelsen herfor lader vente på sig …

Dog har du opfundet et nyt ord: “straksopbremsning” – som viste sig at betyde “åbne grænser” og dermed gjort dig forhåbninger om at blive forfremmet til en “made man” i den internationale politisk-mediale finansmafia. Goldman-Sachs? – Meryll-Lynch? – Rockefeller? – Nej, næppe. Men så måske FN eller evt. den anden oplagsplads for nyttige idioter og afdankede, fallerede ignoranter, det såkaldte EU…

Det skind bliver der dog næppe bukser af. For selv om disse polerede camarillaer og maskepier ikke er sarte hvad angår personlig integritet, er der – undtagelsesvis – grænser for, hvad deres PR-afdelinger kan kapere at føre på markedet. I hvert fald indtil de sidste rester af en fri presse er ausradiert og Internettet er kuet, reguleret og gennemcensureret. Hvilket, trods dine anstrengelser, ikke er lige om hjørnet.

Men alligevel vil du gerne indskrives i historiebøgerne. Glemsel er enhver politikers mareridt. Så nu, hvor alt synes at være slået fejl, må du se dig om noget at blive husket for. Men hvad?

Nu tilsmiler heldet dig: som ånden fra Aladdins lampe dukker FN’s Compact on Migration op, nok fordi bl.a. Mogens Lykketoft har gnedet lidt på den, mens han selv var en made man i FN. Sådanne pagter har jo en tendens til at at kaste et vist skær over underskriverne – ihukommende f.eks. “Anti-kominternpagten” fra 1941, der har forlenet Erik Scavenius med udødelighed i historiebøgerne. Eller se blot lidt ud over de grænser som du har afskaffet, f.eks. til Norge. Her har man endda kunnet berige verdens ordforråd med navnet på en ligeledes hedengangen politiker, nemlig salig Vidkun Quisling!

Så selv om du ikke når ham til sokkeholderne, kan du i det mindste sole dig i glansen og indskrive dig i historien med det udødelige prædikat, som Quisling lagde navn til. Altså: underskriver du Compact’en!

  steen

  Posted: 3 december 2018 - 15:14 - Svar

  Godt at have dig tilbage igen – det var rigeligt Diquss værd 🙂

   Voldposten

   Posted: 3 december 2018 - 22:08 - Svar

   Tak for gen-velkomsten, Steen. Håber vi snart ses igen!

  kenneth

  Posted: 3 december 2018 - 18:19 - Svar

  Straksopbremsning blev til straksacceleration.

Dan Johansen

Posted: 4 december 2018 - 08:48 - Svar

Vi skal på gaden!!!

Leave a Comment