3
dec
Seneste opdatering: 3/12-18 kl. 1531
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Demonstration på Mynttorget i centrale Stockholm

Talere blandt andet Katarina Janousch, Jan Sjunnesson og Lennart Mattikainen. Bemærk sygeplejersken midt i videoen, som vil forlade Sverige. Det skæmmer videoen, at en neo-nazist fra NMR bliver interviewet, men det er Sveriges evige kors: Når Danmark fostrer identitære, er der altid et nazistisk spøgelse, en jødehader og en Karl d.12-tosse til stede i Sverige.

Det er prisen for at være fredsskadet, fanatasterne blomstrer i fri dressur, de kommer endda i regering som Miljøpartisterne.  I Berlin var der demonstration ved Brandenburger Tor i weekenden, i aften er der demonstration i Dresden.

The Rebel: “Unbelievable”: Antifa protest Copenhagen Christmas demonstration


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Global Jihad

Posted: 3 december 2018 - 13:34 - Svar

Aljazeera: Om Sverige

https://youtu.be/e7QErh_nvyY

Lars Gule

Posted: 4 december 2018 - 13:42 - Svar

Flott at også dansker skjønner at denne avtalen må stoppes 🙂

Leave a Comment