6
dec
Seneste opdatering: 6/12-18 kl. 1644
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

af Henrik M. Jensen

Vestlige tilhængere af Muhammed ser hans ideologi fra 600-tallet som et strålende udtryk for “fred og mangfoldighed”.

Og utroligt nok ligger mange vestlige politikere, fra Blair til Reinfeld, fra røde til blå og grønne, under for propagandaen. Men en islamkonference, der blev afholdt sidste uge i Berlin, afslørede med al tydelighed noget andet.

Konferencen. “Islam hører til Tyskland, og dog”

Da Horst Seehofer fra CSU var ministerpræsident i Bayern, sagde han, at islam ikke hører til i Tyskland. I foråret blev han så indenrigsminister i den sidste Merkel-regering, og nu ændrede han det til, at de alligevel hører hjemme, for “muslimerne har samme rettigheder og pligter som alle andre i dette land.”

Men da han i sidste uge inviterede til en konference for tyske muslimer gik han dog et skridt videre end sin forgænger på posten, Thomas de Maiziere, CDU, der kun havde invitereret mainstream-muslimer.

Seehofers invitation gik nemlig også også til de tre ‘alternative’ muslimer som ses på billedet, og de er fra venstre:

Hamed Abdel-Samad, forfatter til kritiske bøger om radikal islam (og som netop har fået lukket munden af Facebook mere effektivt end islamisterne har kunnet gøre det!), Seyran Ates, advokat der har grundlagt en liberal moské i Berlin, og Ahmed Mansour, der hjælper unge muslimer til at blive integrerede og er fortaler for en liberal islam.

Både Ates (siden 2006) og Abdel-Samad (siden 2013) lever under politibeskyttelse, men på en konference i Berlin med repræsentanter for Muhammeds mangfoldige og fredselskende ideologi skulle vagter vel ikke være nødvendigt!?

Jo, det er de, og de slørede herrer på billedet, er blot tre af de ialt 15 livvagter, der måtte sørge for de tre islamkritikeres sikkerhed. Andre dækkede indgangen til konferencen samt vejen til toiletterne. Som Ates sagde: “Vi kan kun være her, fordi 15 vagter beskytter os.”

Nachspiel mit Blutwurst

Men livvagterne var ikke det eneste opsigtsvækkende. Seehofer havde sørget for, at der i frokostbuffeten også kunne fås blodpølse (lavet af svineblod), og det fik mange i Tysklands muslimske miljø til at gå amok på de sociale medier.

Men en CDU’er i Hamborg, Ali Ertan Toprak, mente, at hvis en blodpølse i buffeten var et større problem, end at tre konferencedeltagere kun kunne deltage i kraft af 15 livvagter, var der noget helt galt.

Det fik en CDU’er fra Bremen, Mehmet Ünal, til at kalde Toprak for en “islamofobisk rotte” og “flæskeæder”, hvorefter Ünal blev ekskluderet fra CDU.

Fred i islamisk sammenhæng er underkastelse

I vesten ynder folk fra venstrefløjen at fremstille kristendommer som mindst lige så voldelig som muhammedanismen. Bare tænk på korstogene! Men kunne man forestille sig en kirkekonference, hvor nogle deltagere skulle have politibeskyttelse mod andre?

Tilbage fra islam-konferencen står den kendsgerning, at fred i islamisk sammenhæng er den “fred”, der følger med at underkaste sig jihadisternes vold. Og at islamisk “mangfoldighed” i hvert fald ikke omfatter blodpølse.

Die Welt: Sie kämpfen für die Freiheit und werden mit dem Tod bedroht. Se også Deutschen Islam Konferenz.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Allan Hansen

Posted: 6 december 2018 - 15:56 - Svar

Menneskesmugling er forbudt!
Hvad gør man så?
Så legaliserer man da bare menneskesmugling – skide smart ikk´?

    M.S. Carstens

    Posted: 8 december 2018 - 16:29 - Svar

    Jo, og går man under folkebetegnelsen Lars Løkke Landsforræder, får man tillige et flot internationalt stempel på CVet, mens man skraber jorden bagud, over de mange i hjemlandet, Danmark, der meget snart får hele 3 valg: Vil du konvertere til iSlam, leve som slave for iSlammet eller vil du op og hilse på SKT. Peter?
    Den nævnte Landsforræder burde stå forrest i forgården til Helvede, men han er nok over alle bjerge inden? Min dybeste afsky vil dog følge ham herfra og til SKT. Peter!

Anne-Kit Littler

Posted: 9 december 2018 - 08:22 - Svar

Fra artiklen her: “I vesten ynder folk fra venstrefløjen at fremstille kristendommer som mindst lige så voldelig som muhammedanismen. Bare tænk på korstogene!”

Ja, det er jo ofte man hoerer lignende – og ikke bare fra venstrefloejen; mange kender helt enkelt ikke sandheden. Her er det bedste indlaeg, jeg har hoert, der helt afliver den paastand (fra et videointerview med Robert Spencer):

“The Crusades were a late defensive action after 450 years of Jihad. The Muslim armies began in the 7th century to conquer North Africa and the Middle East, Persia – which was one of the great powers of the day, and they went into India and Spain. By 732 – 100 years after Mohammed’s death – they controlled this vast empire that stretched all the way from Spain across North Africa and the Middle East, across Iran into India.

Now, a lot of that area – The Middle East and North Africa – that had been Christian. What we think of as the heart of the Islamic world today: Egypt, Syria, Algeria, it was all Christian. Over half of the Christian world was conquered by Islamic Jihadists, and there was no response from Europe. Then, 450 years later there starts to be a response. Not to win all that back, but just to protect the Christian pilgrims in that tiny area of the Holy Land where they were being attacked, enslaved, murdered, whatever. And for 200 years – from 1099 to 1291 – there were Crusader lands in that area that is now Lebanon and Israel. And that’s it! So the idea that those things are equivalent, when you have this vast conquest of a huge expanse of territory that was never contested after that, and this tiny bit of area that after 450 years was contested for 200 years and then lost again … the idea that the Jihad and the Crusades are equivalent is based on historical ignorance and is relying on people not knowing the history, in order to gain any traction at all.

In reality also, there are doctrines of warfare against unbelievers in Islam, whereas there are no doctrines of warfare against unbelievers in Christianity. Nobody has a monopoly on evil and yes, Christians did plenty of violence in the name of Christ. But they could not point to the New Testament and say: “See here, it says ‘kill them wherever you find them’ “ but it does say that in the Koran. Not once but three times, and much more besides.”

Leave a Comment