9
dec
Seneste opdatering: 9/12-18 kl. 2021
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Transskription: German-Egyptian Scholar Hamed Abdel-Samad: The Arabs Enslaved the Africans More Than Any Other Nation Did.

Gidseltageren Annie Lööf

Den nyliberala centerextremisten Annie Lööf har nu hållit landet som gisslan i tre månader, och det är svårt att tänka sig annat än att hon njuter i fulla drag. Likt en sittdemonstrant i en tungt trafikerad vägkorsning ser hon till att ingen kan passera, innan hon fått sin vilja igenom. De kostnader hon åsamkar samhällsapparaten tycks lämna henne totalt oberörd. Samma gäller den våg av förakt hon manar fram gentemot det politiska system som visat sig vara så totalt oförmöget att släpa henne åt sidan, så att landet åter kan regeras.

Den lööfska egotrippen saknar varje form av motsvarighet i svensk politisk historia. När vi väl åter får en fungerande regering borde det vara dags för de folkvalda att allvarligt överväga en grundlagsreform, så att denna form av obstruktion av den demokratiska processen aldrig mer kan upprepas.

Den position Annie Lööf har intagit påminner mycket om den klassiska liknelsen med oskulden i horhuset. Flickan har en mycket åtråvärd tjänst att erbjuda, men den kan bara konsumeras en gång och när så väl har skett är hennes marknadsvärde förbrukat. OSKULDEN I HORHUSET.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Niels Henriksen

Posted: 9 december 2018 - 10:18 - Svar

SwebbTV

Offentliggjort den 6. dec. 2018

Vi ber Elsa Widding kommentera hur hon tror att FNs migrationsramverk Global Compact hanteras på Regeringskansliet.

https://youtu.be/jgcQvgf39G0

Elsa Widding var tidigare anställd på Regeringskansliet och tvekade inte att gå emot det grupptänk som rådde där trots att hon skulle få betala ett högt pris personligen.

Vi ber henne kommentera hur hon tror att migrationsramverket Global Compact hanteras.

Hennes slutsats angående Global Compact är att eftersom vi inte har en regering bör man sätta det hela på vänt och se till att det blir en riktig diskussion om avtalet, innan man fattar beslut om att säga ja eller nej.

I samtalet diskuterade vi också vilken regering som tar ansvar för ett eventuellt godkännande eftersom vi endast har en expeditionsministär som inte bör fatta viktiga beslut som kan skjutas upp.

Anonym

Posted: 9 december 2018 - 10:50 - Svar

Derfor begyndte vi at smadre Danmark

08.12.2018 KL. 17:00

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE11057906/derfo r-begyndte-vi-at-smadre-danmark/

Når jeg er ude at holde oplæg, bliver jeg ofte spurgt, hvorfor danskerne og i særlig grad den politiske klasse lod masseindvandringen smadre det Danmark, der var engang. Under debatten overraskes jeg af, at folk faktisk godt ved, at den fortløbende asylindvandring, familiesammenføring og demografiske motor skaber et stedse mere multikulturelt og islamisk Danmark. Mine tilhørere mere end aner tragediens fuldbyrdelse: En skønne dag vil vores land være et dansk Mellemøsten med araberdrenge på hvert et gadehjørne og et materialiseret fjendskab mellem dem og os.

Femogtredive år senere underskriver den mest uduelige borgerlige regering siden 1864 så FN’s immigrationspagt i Marokko sammen med et flertal af repræsentanter for de menneskeeksporterende lande på det spinkle grundlag, at FN-erklæringen ikke er juridisk bindende. At det er selveste statsministeren, der skriver under, cementerer hans politiske testamente. For som den forløbne uges debat har vist, vil erklæringen på sigt blive politisk bestemmende og give immigranter samme status som flygtninge, skridt for skridt kriminalisere kritik af immigration og tvinge Vesteuropa i knæ. Med tiden fuldbyrdes ulykken, selv om et stort flertal af politikere fra Konservative til Enhedslisten bedyrer det modsatte.

Niels Henriksen

Posted: 9 december 2018 - 11:38 - Svar

Derfor begyndte vi at smadre Danmark

08.12.2018 KL. 17:00

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE11057906/derfo r-begyndte-vi-at-smadre-danmark/

Mikael Jalving

Når jeg er ude at holde oplæg, bliver jeg ofte spurgt, hvorfor danskerne og i særlig grad den politiske klasse lod masseindvandringen smadre det Danmark, der var engang. Under debatten overraskes jeg af, at folk faktisk godt ved, at den fortløbende asylindvandring, familiesammenføring og demografiske motor skaber et stedse mere multikulturelt og islamisk Danmark. Mine tilhørere mere end aner tragediens fuldbyrdelse: En skønne dag vil vores land være et dansk Mellemøsten med araberdrenge på hvert et gadehjørne og et materialiseret fjendskab mellem dem og os.

Femogtredive år senere underskriver den mest uduelige borgerlige regering siden 1864 så FN’s immigrationspagt i Marokko sammen med et flertal af repræsentanter for de menneskeeksporterende lande på det spinkle grundlag, at FN-erklæringen ikke er juridisk bindende. At det er selveste statsministeren, der skriver under, cementerer hans politiske testamente. For som den forløbne uges debat har vist, vil erklæringen på sigt blive politisk bestemmende og give immigranter samme status som flygtninge, skridt for skridt kriminalisere kritik af immigration og tvinge Vesteuropa i knæ. Med tiden fuldbyrdes ulykken, selv om et stort flertal af politikere fra Konservative til Enhedslisten bedyrer det modsatte.

Global Jihad

Posted: 9 december 2018 - 13:21 - Svar

Hvorfor hader vi os selv?,,,,,,,,

https://youtu.be/6q6b1svClj4

mjolly

Posted: 9 december 2018 - 17:39 - Svar

Virker som Europa går i oppløsning as we speak, demonstrasjoner også i London i dag ledet av Tommy Robinson, møtt av motdemonstrasjoner. lol

Snowflinga

Posted: 10 december 2018 - 11:35 - Svar

I Kanada har medborgarna också demonstrerat emot FN:s globala migrationsramverk som landets premiärminister kommer att underteckna i Marrakech samtidigt som de fick höra hur invandringen har förvandlat Danmark och i synnerhet Sverige som blivit förstört av invandringen. Sverige har varnats i många år men ingen lyssnar utan man fortsätter i stället och demolerar landet.
https://www.aftonbladet.se/debatt/a/VRgLO1/sveriges-vag-mot-katastrof
https://www.youtube.com/watch?v=Rbvc-tuOShY

Leave a Comment