17
dec
Seneste opdatering: 18/12-18 kl. 1208
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En meget fyrig tale af Wilders. Desværre støtter kun 18 procent ham endnu, samme tilslutning som SD og DF. De mange, der ikke støtter de nationale partier, anser sig muligvis som gode, men de forsinker og forværrer en kommende konflikt, og gør den så meget desto sværere at løse, når den dag kommer.

Det er, som indsatserne forhøjes, et faktum jeg får sværere og sværere ved at forlige mig med. Det er det samme, som er ved at sikre, at Sverige nu får en maksimal indvandrerbefolkning, og en maksimal animositet imod den.

Det er de 80 procents passivitet, fejhed og umodenhed, der skaffer os de virkelige ulykker på halsen. The event was held Nov. 15th-18th at the Breakers Hotel in Palm Beach, Florida. (transskription)

Premiere pĂĄ egne mobilfilm: Svenske jihadister i Syrien

SVT Rapport har travlt med at pĂĄstĂĄ, at det vi ser er ‘radikaliseret islam.’ Det er sĂĄmænd almindelig standard-islam i hvilken jihad altid betyder krig. 150 af disse ‘svenskere’ er vendt ‘hjem.’ Der tales kun svensk pĂĄ filmen.

Unik film: Här förbereder sig jihadisten för krig – framför sina barn.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
5 years ago

Jeg ser med forfærdelse pĂĄ, at kun ca. 18% af befolkningerne rundt omkring os stemmer imod befolkningsudskiftningen. Det kommer hele tiden bag pĂĄ mig, at ikke flere kan se og begribe, hvad det er, der sker lige for øjnene af alle. NĂĄr man hele tiden bevæger sig i miljøer, der skriver og taler imod vanviddet, forledes man til at tro, at de fleste naturligvis ser pĂĄ situationen pĂĄ samme mĂĄde, naturligvis. Men nĂĄr jeg sĂĄ af vanvare kommer ind pĂĄ politisk korrekte fora, og lufter mine ideer, er det da helt fantastisk, som man bliver udskammet og buet ud. De… Read more »

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
5 years ago

I følge den seneste vælgerbarometermåling i Berlingske får rød blok flertal med 51,3 % af stemmerne, hvis der var valg i dag. Altså S, SF, Alternativet, Enhedslisten og Radigale ville få regeringsmagten. Den danske befolkning stemmer dermed for mere indvandring. Man kan næsten ikke tro, at danskerne er så snotdumme.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
5 years ago
Reply to  steen

Jeg tror desværre løbet er kørt. Når jeg ser folk i indkøbscentrene lyser dumheden ud af øjnene på folk. De har kun jul og julegaver i tankerne. Den klogeste del af befolkningen kan se, at der med den demografiske udvikling ikke er nogen fremtid for sit afkom og dermed ikke er nogen idé med at sætte børn i verden. Ergo er det kun den dummeste og mest uvidende del af befolkningen, som bliver ved med at sætte børn i verden. Dermed bliver befolkningen dummere og dummere til den går sin egen undergang i møde.

Margrethe
Margrethe
5 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Af samme grund er storcentre bandlyst her. DĂ©t syn, der møder Ă©n, er kun til for at redde sig en depression med hjem i indkøbskurven. Hvorfor opsøge kilder til sortsyn? Det kommer helt af sig selv…

Margrethe
Margrethe
5 years ago

Jeg faldt tilfældigt over en video med en amerikaner, der redegjorde for “20-80 reglen” som han pĂĄstod, gælder pĂĄ enhver arbejdsplads. Det er en regel, der siger, at det kun er 20 procent af de ansatte, der kommer med nye initiativer, er kreative, flittige, kort sagt de, der trækker hele læsset. De resterende 80 procent er stort set ikke andet end med pĂĄ slæb og lukrerer pĂĄ andres initiativer og flid. Ved nærmere eftertanke er der noget om snakken. Men ser det samme mønster i bestyrelsesarbejde og lignende, hvor initiativer og handlinger ligger hos de fĂĄ og de andre blot… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x