19
feb
Seneste opdatering: 19/2-19 kl. 1946
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Er loyaliteten kun til staten, er ensomheden så meget desto større. Især når det er en svensk stat

Der tales om svenskernes “højeste ideal: Uafhængighed.” Børns uafhængighed af forældre, og kvinders uafhægighed af mænd, kunne oversættes med den nye afhængighed: Alles afhængighed at staten. Roland Huntford så det allerede i 1972 i sin klassiker The New Totalitarians.

Vi ser hvordan det virker i dag. Selvom landet er regeret af groft inkompetente og forrædderiske politikere, stoler over 80 procent af svenskerne stadig på dem. Dokumentaren findes også på danske Filmstriben (biblioteks log in.) Sproget her er svensk/engelsk med østeuropæiske undertekster.

Jihadister: Modtage eller ikke modtage?

Tyskland: 2000 islamister parate til en angreb når som helst

Tidligere Præsident for forbundskontoret for forfatningsbeskyttelse Hans-Georg Maaßen, siger idag at situationen i Tyskland er ved at være kritisk. “Der er 2000 islamister parate til en angreb når som helst.” Det samlede tal er steget fra 3.800 i 2012 til 11.500 i dag. Hver dag risikerer et større antal tyskere at dø på grund af deres egne politikere.

Danske politikere synes varme på at retforfølge ISIS terrorister in absentia, men det hviler på den nok  naive antagelse, at de vil foretrække et evigt hundeliv i Bumfuckistan frem for et hyggeligt dansk fængsel i en kortere årrække. De vil naturligvis udnytte vores kollektive dumhed til sidste dråbe.

Der er også det problem, at “nogle fremmedkrigere [kun med dansk statsborgerskab] ikke vil kunne forhindres i at komme til Danmark før eller siden. Internationale konventioner, som Danmark har tilsluttet sig, slår fast, at vi som nation ikke må gøre folk statsløse,” skriver JP.

Det er derfor opportunt at ridse op, hvordan det forholder sig med den skadelige Convention on the Reduction of Statelessness. Nu er vi fanget af tidligere årtiers godtroende og dydssignalerende politikere, der satte deres signatur under alt fra FN, der lød godt:

Af verdens 193 lande er det kun 37 der har skrevet under –  5 af dem har aldrig ratificeret og 8 har forbehold. Kun 24 er helt med i konventionen

Ud af verdens 193 lande er det kun 37 der har skrevet under på 1961 Convention on the Reduction of Statelessness, og 5 af dem har aldrig ratificeret deres underskrift og otte lande har forbehold , det vil sige at konventionen gælder ikke for dem (blandt andre Frankrig og Israel). I Vesteuropa har Belgien, Schweiz, Italien, Spanien og Portugal slet ikke tiltrådt den. Danmark er et af de kun 24 lande, der ikke har taget forbehold.

Ud af verdens 193 lande er det kun 37 der har skrevet under på 1961 Convention on the Reduction of Statelessness, og 5 af dem har aldrig ratificeret deres underskrift , det vil sige at konventionen gælder ikke for dem (blandt andre Frankrig og Israel). I Vesteuropa har Belgien, Schweiz, Italien, Spanien og Portugal slet ikke tiltrådt den.

De fleste arabiske lande har ikke underskrevet den

Af de 32 der er tilbage har 8 lande taget større eller mindre forbehold, så konventionen ikke dækker helt. Danmark er et af de 24 lande, der ikke har taget forbehold. Af arabiske lande i har kun to (Tunesien og Libyen) underskrevet og ratificeret – langt de fleste arabiske lande har love der specifikt forbyder at give statsborgerskab til palæstinensere, så de har ikke gidet underskrive konventionen. Konventionen der fældede Rønn Hornbech

DR delegitimerer begrebet public service

Det bør tilføjes, at ikke én dansk journalist oplyste om konventionens upopularitet i 2011, da Information og den røde opposition brugte den til at få fyret Rønn Hornbech med. Det vil der hellere ikke være, når de samme journalister nu snart vil slå politikerne i hovedet med den, for at få dem til at indtage livsfarlige personer.

Store dele af dansk journalistik er ren, politisk aktivisme jævnfør med, hvad CBS’ Lara Logan i går sagde om amerikansk. Værst er den rød-grønne legestue, DR. Hvis du tvivler, så hør P1 Morgen en enkelt gang. DR delegitimerer begrebet public service.

Se også Sverige har dømt én eneste IS-kriger – han kjempet MOT kalifatet…

Facebook Comments


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11
Deltag i debatten...

avatar
6 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
inoMatsMargretheFerd Ed SaSteinadler Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Ferd Ed Sa
Guest
Ferd Ed Sa

Sverige er et idiotisk land styret af sindssyge galninge…Kan kun sammenlignes med Nordkorea!!!

ino
Guest
ino

På sin vis kunne det være interessant at få IS-krigerne hjem til fjernsynstransmitterede rettergange – men det er nok et drømmescenario. Tænk alligevel hvis rettergangene kørte 24/7 på DR2 og TV2/News – med bidrag og indlæg fra såkaldte eksperter og måske tilmed fra rigtige eksperter, med citater fra koranen og haditherne. Det kunne blive alle tiders public service øjenåbner for den uoplyste del af befolkningen, især politikerne og sjovnalisterne naturligvis.

Margrethe
Guest
Margrethe

Det ekstremistiske Sverige er ikke et godt eksempel til efterlevelse, og det er smukt med idealer. Også familieidealer. Man må bare ikke forveksle idealer med virkelighed. De rørende familieværdier, som vi kan se, de volddyrker i Etiopien og resten af Afrika og Sydamerika, hvor de rigtig kommer hinanden ved – det løser vist ikke deres grundlæggende problemer, siden de kommer væltende i horder til dels Europa og Nordamerika. Tværtimod er det nok netop deres patriarkalske familie- og samfundssyn, der producerer alt for mange mennesker, de ikke er i nærheden af selv at kunne tage ansvar for. Dengang vi var på… Read more »

Mats
Guest
Mats

“Patriarkalsk samfundssyn, ikke holdbart for kloden, menneske(hed)”

Margrethe, du taler de venstreliberales sprog, accepterer deres præmisser.

Steinadler
Guest
Steinadler

Efter å ha sett ti minutter og tyve sekunder tenkte jeg at svenskene sandelig fortjener å dø ut, ja om det så er ende opp sprellende fra heisekraner. Stort bedre står det vel desverre heller ikke til hverken i Danmark, Norge eller det øvrige nordvestlige Europa. Spesielt gjelder det jo den der type “uavhengige” kvinner. Men bedre er selvsagt heller ikke menn av den sorten som dukker opp omkring ti minutter ut i den videoen. Og befolkningen som helhet i disse landene tillater det… ja, det forteller nå også sitt. Men godt håp er det vel tross alt om at… Read more »

Allan Hansen
Guest
Allan Hansen

Jihadister & navister !

I mere end 30 år har Danmark taget imod tusindvis af terrorister
fra Mellemøsten, og vi snakker stadig om DERES rettigheder
i Danmark. En fuldstændig grotesk situation, hvor Danmark skal
forsvare Islamisk stat.
Men denne sag burde være indlysende !
Unge, der af egen fri vilje har valgt, at tilslutte sig en blodig terrororganisation
i Syrien må selv tage konsekvenserne, og har ingen rettigheder heler ikke i Danmark, uanset hvor
de end er født!
De har selv valgt, at skifte statborgerskab til islamisk stat i Syrien!
Hvis de skal for en domstol, så må det blive hjemme i Syrien – så er den ikke længere!

Allan Hansen
Guest
Allan Hansen

Tommy: No go zone: https://youtu.be/isEMhOA-6xs