19
feb
Seneste opdatering: 19/2-19 kl. 1728
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Producenten erkänner att han klippte bort kritiska frågor.”Inte så intressant”

UTRIKESMINISTERN (THE FEMINISTER) havde svensk biograpremiere d 18 december. – Wallström har altid fascineret mig som en symptom på vor tid. Hun kom frem omkring 1980 samtidigt med Mona Sahlin og Anna Lindh, da svensk politik partout skulle befolkes af unge kvinder, – det var højeste mode på den tid – og gjorde trods sine åbenbare begrænsninger en forrygende karriere som vicepræsident i Europakommissionen og kommissær for institutionerne og kommunikation. Fra 1999 til 2004 var hun miljøkommissær.

En stenrig nullitet

I Bryssel gik hun for at være ret enfoldig, men Wallström er beviset på, at hvis man bliver ved med noget længe nok, bliver alle en slags succes. Hun er også beviset på, hvor langt man kan komme på en studentereksamen og en uddannelse som partisoldat, for nu er hun sandelig en ældre statskvinde omend ikke særlig respekteret.

På tyve år har hun tjent 27 millioner på sit begrænsede talent – efter skat. Hendes politikerpension bliver på 22 millioner – efter skat. Det svenske socialdemokrati er et solidt “erhvervsnetværk for professionelle politikere,” som Lars Bern siger. Glem alt om ‘folkrörelse.’ Sin sidste tid inden det går under, vil det overleve på indvandrerstemmer. Det slutter, når der kommer et stort sunni-muslimsk parti i Sverige.

Disse unge kvinder fra 80 erne er stærkt medskyldige i det bimlende Sverige, vi ser i dag. Hyperindvandring, opløsning og genusteori. En nation i frit fald, moralsk, intellektuelt og fysisk.

I begyndelsen af 70’erne kunne man diskutere, om ikke alt blev bedre, når kvinderne tog magten. Nu ved vi takket være Sverige, det går helt ad Helvede til.

Det eneste begavede og veluddannede talent fra kuldet af unge kvinder, var Anna Lindh, der blev snigmyrdet i 2003, et traume der hurtigt blev skubbet ind under gulvtæppet, fordi Mijailo Mijailović myrdede hende af politiske grunde, nemlig hendes andel i bombningerne af Serbien.

Sverige har ikke politiske mord, skønt det netop er det, de har, og jeg tør sagtens spå mange flere, nu hvor landet er under gradvis forvandling til den 2. og den 3. verden. Nyskabelsen vil blive journalistmord. Det er kutyme, der hvor de henter ‘nysvenskere.’

Tidigare i år hade dokumentärfilmen ”Utrikesministern” premiär som handlar om Margot Wallström (S). Recensionerna av filmen var dock inte nådiga utan beskrev den som en ”hyllningsfilm” som inte ställer relevanta frågor. Nu kan Samhällsnytt avslöja att det är statliga skattepengar som finansierat propagandafilmen om statsrådet Wallström. Samtidigt erkänner producenten att han klippte bort kritiska frågor – för att ”det är inte så intressant”. Hyllningsfilm om Margot Wallström betald med skattepengar

Facebook Comments


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Deltag i debatten...

avatar
  Subscribe  
Notify of