31
mar
Seneste opdatering: 31/3-19 kl. 0724
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Foto: HUT demo, NÞrrebro © Snaphanen.dk

Af: Hans Rustad

Islam handler om magt. Den, der tror at magten kan deles, vil opdage at de mister den smule de har.

Myndighederne kan ikke eller vil ikke forstĂ„ islamisternes signaler. De sender signalet til muslimerne i Danmark og Europa: “Se de folkevalgtes svaghed. Se vores styrke.” Det er samme brug af voldssprog, som nazisterne benyttede.

Det lyder som et billig retorisk point, men er dÞdsens alvorligt: Kalifatet i Syrien faldt. Men den, der sÄ billederne fra Slotspladsen forrige fredag mÄtte tro, at det var genopstÄet i KÞbenhavn.

Det er en sandhed pÄ flere niveauer. En myndighed, der tillader islamister at slÄ lejr ved foden af den folkevalgte forsamling, har demonstreret sin impotens for hele verden. Islam handler om magt. Den, der tror at magten kan deles, vil opdage at de mister den smule de har.

En krigserklĂŠring. Men eliten ser den anden vej

Denne basale indsigt er endnu ikke trÊngt ind og det skyldes en slags trÊthed. Selv ikke nÄr fjenden slÄr lejr foran nationalforsamlingen, forstÄr den danske elite budskabet: Vi udfordrer jer, vi er ikke bange for jer. Vores faner er de samme som ISŽs.

Det er i virkeligheden en krigserklĂŠring. Men eliten ser den anden vej.

Eliten tÞr ikke engang tÊnke eller nÊvne, at den har en fjende. I sÄ fald er det danskerne. Frygten for islam forbyder at omtale selv islamister som fjende.

Vor tids spanske borgerkrig

Muslimer har ingen problemer med det. De er fuldt klar over fjendskabet. De har udkÊmpet en meget blodig krig i Syrien. De har sendt deres drenge derned. Titusinder. Eliten har problemer med at forstÄ det er vor tids spanske borgerkrig, med et helt andet fortegn. Som socialister og kommunister tog ned til Spanien for at kÊmpe for Den internationale Brigade, tog muslimer ned for at kÊmpe for IS. De blev drÊbt af Assad og Hizbollahs soldater, men det der tvang dem i knÊ var de kurdisk-dominerede Syrian Democratic Forces og amerikanske bombefly.

SpĂžrg lige mĂŠndene og kvinderne pĂ„ Slotspladsen, om de er glade for at IS blev nedkĂŠmpet! FredagsbĂžnnen var officielt til minde om Christchurch. Men det var for at mindes de drĂŠbte som ”shahada”, som martyrer. Martyrernes blod skal hĂŠvnes.

Empatien bliver ikke gengĂŠldt. Vesten bedriver envejskommunikation.

Islamisterne har optimale betingelser i Vesteuropa

Stol hellere pÄ sanserne og fÞlelserne. Det, som udfoldet sig mellem de sorte faner, er vor tids stÞrste trussel, og danske politikere tillader dem at slÄ lejr ret udenfor Folketinget.

Islamisterne har optimale betingelser i Vesteuropa. Her er ingen Assad, Putin eller Khamenei, der gengÊlder dem med lige sÄ brutal vold. Her har de fri bane.

Vesteuropa forstÄr ikke hvor stor truslen er. Politiet har ikke mulighed for at fÞlge med nÄr antallet af salafister, jihadister og islamister lÞber op i tusindvis for hvert land, og de nyder, som alle andre, godt af de Äbne grÊnser. EU virker mere optaget af at undertrykke sin egen befolkning.

Kalifatet faldt i Baghouz og genopstÄr foran Christiansborg

I 2008 overvÊrede jeg en HUT demo pÄ NÞrrebro. Jeg sammenfattede indtrykket i Hizb ut-Tahrirs verbalvold.  *Steen. Slotspladsen marts 2019

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Hvem havde for 30 Ă„r siden dog forestillet sig, at det blev Østeuropa, der skulle redde os…

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

Og sÄ giver Absalon sin hest sporen, plÞjer sig gennem de vantro horder i fuld galop, rider op af trappen og ind i folketingssalen, hvor han begynder at smadre skaller til hÞjre og venstre.

En myndighed, der tillader islamister at slÄ lejr ved foden af den folkevalgte forsamling, har demonstreret sin impotens for hele verden.

Der er ikke tale om impotens, men en globalistisk magtdemonstration. Folketinget er pĂ„ jihadiernes side, og bruger dem som vĂ„ben mod de indfĂždte. Havde der siddet patrioter i Folketinget, kunne ‘integrations’-problemerne lĂžses pĂ„ en eftermiddag.

Torsten K
Torsten K
4 years ago

Ved det kommmende folketingsvalg bÞr det tilstrÊbes, at sÄ mange vÊlgere som overhovedet muligt stemmer pÄ de Radikale!

Det er nemlig kun, hvis de infame og samfundsnedbrydende politikere fra dette parti for alvor fÄr noget at skulle have sagt, med alt, hvad dermed fÞlger af masseindvandring samt ÞdelÊggelse af nationalstaten, at det kan forventes, at hr. og fru Danmark vÄgner op af deres tornerosesÞvn og endelig indser, hvor vi er pÄ vej hen.

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

Massinvandringen förÀndrar Europa och Islam Àr pÄ frammarch. Den politiska eliten och vÀnstern vill ha det sÄhÀr. Det Àr skrÀmmande att se vad som hÀnder och nu vill de ocksÄ ta bort vÄr yttrandefrihet och censurera internet. https://www.youtube.com/watch?v=LHcZXLZVvfs

Marit
Marit
4 years ago

Hvilken maktdemonstrasjon. Skremmende at slikt kan tillates.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

De muslimske kvinder ligner spÞgelser og de muslimske mÊnd ligger med rÞven i vejret og beder om at fÄ en baghyler af Allah!!
Godt man ikke skal leve i Danmark om 50-100 Ă„r!!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Charles
Charles
4 years ago

Islamisterne har optimale betingelser i Vesteuropa. Det lyder politisk korrekt.
Islamister, salafister er det ikke Muslimer, ?

Det er jeg sikke pÄ det er, og derfor bÞr ordet muslimer benyttes. Skal ses som et forslag.
Da det ellers adskiller Islamister, salafister fra de moderate muslimer. Nu da moderate muslimer ikke findes. Er man nĂždsaget til at sige: Islamister, salafister = Muslimer.
Alle Muslimer er og bliver et afkog af koranen, den sÄkaldte (Halshuggermanual) Muslimer bruger den flittig og tager den alvorlig, medens andre muslimer ikke gÞr.

Minucius
Minucius
4 years ago

Meeeeeeeeen, der er jo trods alt gode grunde til den besynderlige vestlige mĂ„de at gribe islam og muslimer an pĂ„. Og det er ikke dumhed, fejhed og uoplysthed vil jeg pĂ„stĂ„. Jo, pĂ„ den lallede forsumpede venstreflĂžj. De fleste muslimer er nogle rĂ„dne vatpikke med deres religions indbyggede militarisme. Det ved de vestlige magteliter udmĂŠrket godt. Og de ved ogsĂ„ at de sĂ„kaldte “islamister” er djĂŠvlens anvendelige overfor regimer eller gruperinger man ikke kan lide rundt om i den muslimske verden. Den vestlige-“islamistiske” alliance er sĂ„ledes hverken ny eller svĂŠr at Ăžjne. Assad var/er en fĂŠlles fjende og Saudi Arabien… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x