3
maj
Seneste opdatering: 4/5-19 kl. 2224
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Norske HRS har besÞgt Lars Hedegaard og gjort et langt  interview. Det er selvsagt pÄ norsk.

“Jeg betrakter Sverige som tapt pĂ„ den mĂ„ten at jeg tror at staten vil bryte sammen”

Jeg betrakter Sverige som tapt pÄ den mÄten at jeg tror at staten vil bryte sammen. Politiet og rettsvesenet har jo allerede brutt sammen. Voldsmonopolet, det som fÞrst og fremst karakteriserer en suveren stat, det er brutt sammen. UtenforskapsomrÄdene blir stÞrre og stÞrre. Og sÄ kan man forestille seg, og det kan jo skje i Norge og Danmark ogsÄ, sÄ vil de samme nordmenn og dansker sÞke sammen i sine egne enklaver, som jeg har beskrevet i min siste bok, dystopien Fragmenter af Danmarks historie 2020-2031. LÊs det hele Folkefienden: Han vil heller dÞ enn Ä holde kjeft om islam og lÞgn

Masseindvandringen er den stĂžrste dumhed i folkestyrets historie

Af Ulrik HĂžy

Det kan ikke undre, at folk reagerer. PÄ bare 40-50 Är er antallet af muslimer vokset fra 0 til 300.000, sÄ det er da noget. Til sammenligning voksede antallet af jÞder i Danmark fra 0 til 6.000, ikke pÄ 40-50 Är, men pÄ 400 Är.

I folkemunde kaldes NĂžrrebrogade derfor bĂ„de “Gazastriben” og “Den arabiske Gade”, og det er da meget betegnende. For resten er der fem gange sĂ„ mange palĂŠstinensere, som der er danske jĂžder, for nu at tage det med, sĂ„ hvem truer i grunden hvem?

Arabiske terrorister bor i cykelafstand fra synagoger og krudttĂžnder, og tidligere chef i PET, Jakob Scharff fortĂŠller i sin bog “Syv Ă„r for PET”, at da danske medier i februar 2008 genoptrykte nogle Muhammedtegninger blev Jyllands-Posten pĂ„ fĂ„ Ăžjeblikke det varmeste civile terrormĂ„l pĂ„ kloden. PĂ„ kloden, ja. SĂ„ voldsparate er den digitale del af muslimsk terror, sĂ„ hvem er den stĂŠrke her?

Nazisme og islam forbundne stĂžrrelser

NĂ„r Martin Krasnik fra Weekendavisen kalder Rasmus Paludan for nazist, er det derfor helt ude i hampen. For det fĂžrste er nazi og islam forbundne stĂžrrelser, jĂŠvnfĂžr Hitler og stormuftien af Jerusalem. For det andet er “Stram kurs” en selvfĂžlgelig reaktion pĂ„ en utĂ„lelig tilstand. Til gengĂŠld skal man tĂŠnke sig lidt om, fĂžr man dypper koranen i sovs og kartofler, for seancen bliver kolporteret til den ganske klode, og det er vel perspektivet og risikoen.

Der er sikkert mange fredelige muslimer i Danmark, men der er helt sikkert ogsÄ en del rastlÞse psykopater, der venter pÄ en anledning til at gÄ amok. Det er vel ogsÄ derfor KÞbenhavnsk politi rykker ud og beskytter en uskyldig forestilling pÄ NÞrrebros teater. Hvis der ikke var en potentiel risiko for vold fra muslimsk side, hvorfor skulle de sÄ gÞre det?

Krasnik bereder vejen for volden ved at kalde Paludan nazist

Bortset fra det skal Rasmus Paludan stÄ tidligt op for at vinde kampen. BZerne er venstre-nazister, der lÊnges efter blod og Êre. Muslimske gadebander er ogsÄ Êrefulde, ja fyldt til bristepunktet med Êre, og sÄ er der de rigtig farlige, der ligger pÄ lur. Ja, og sÄ er der folk som Martin Krasnik, der bereder vejen for volden ved at kalde Paludan nazist. Det er ikke alene dumt og misvisende, det gÞr Paludan ekstra sÄrbar, sÄ Krasnik er vel det nÊrmeste man kommer en nyslÄet, muslimsk konvertit.

Klogt eller mindre klogt: Rasmus Paludan er en sund reaktion pÄ en syg tilstand i dagens multietniske heksekedel.

MÄ det gÄ ham vel, ogsÄ i Folketinget.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

De “sikkert mange fredelige muslimer i Danmark” er et OVERORDENLIGT STOR problem!

For de ved hvad der sker, men vil ikke melde terroristerne – deres trosfĂŠller – til “de andres vantro politi”… Hvorved terrorister snildt kan skjule sig i mĂŠngden af muhamedanere!!!

Knud Madsen
Knud Madsen
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Lige prÊcis Anders Bo. Det har jeg igennem snart mange Är fremfÞrt. SÊrt nok er der aldrig nogen, der siger mig imod, ud over de sÊdvanlige relativiseringer om, at der ogsÄ er danskere, der begÄr ulovligheder.

Christian
Christian
4 years ago

Der er langt flere muslimer end det traditionelle tal pĂ„ 300.000. Mit gĂŠt er 5-600.000, hvis man tĂŠller 35 Ă„rs masseindvandring + 50.000 tyrkere fra halvfjerdserne + bĂžrnefĂždsler med. Nogen Ă„r er der indvandret mellem 10-20.000 muslimer – hvert Ă„r!

Rune Hansen
Rune Hansen
4 years ago
Reply to  Christian

I 1960 var Danmarks befolkningstal 4.580.708. Antallet er i dag 5.768.712.

Eftersom vi danskere fÄr for fÄ bÞrn, kan man undre sig over, hvor tilvÊksten pÄ 1.188.004 er kommet fra.

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Rune Hansen

Ja, der er noget helt galt i de offentlige tal. Jeg tror, der er 8-900.000, men mÄske skal der en folketÊlling til. For nogle Är siden arbejdede jeg pÄ projekt i UK, og da var der folketÊlling, og alle fik besÞg af en person , ansat til at foretage folketÊlling. Nationalitet, alder og formÄl med at opholde sig i uk, blev noteret. Jeg tror, at en dansk folketÊlling ville vise et skrÊmmende resultat. Faktum er, at nogen lyver, for de har sagt det samme tal i over 10 Är nu.

Knud Madsen
Knud Madsen
4 years ago
Reply to  Christian

Jamen se dog bare pÄ gader og strÊder alle vegne. Det myldrer jo med muhamedanere, ogsÄ i arbejdstiden. SelvfÞlgelig er der LANGT flere end blot 300.000. Det tal fremkommer efter alle mulige og umulige krumspring for kunstigt at gÞre det mindre, og dermed mindre angstskabende.

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Knud Madsen

Bare rolig. Det varer ikke lĂŠnge fĂžr der kommer tapre danske modstandsfolk og jager muhamedanerne ud af landet.

Du ved; de dér frygtindgydende krigere, som pÄ diverse netfora og i kommentarspor plÊderer for militÊrkup, skueprocesser, massedeportationer og slige sager.

Virkelig barske typer!

TrĂŠt
TrĂŠt
4 years ago
Reply to  Torsten K

Er du nu der igen Simon?

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Knud Madsen

Ja, jeg var lige ude og vende, bla pÄ frb og Kgs Nytorv her til aften, og jeg sÄ to ekstremt dyre mercedeser med isis-lignende krapyl i!! Det ene hold speedede meget voldsomt op, sÄ man rigtigt kunne hÞre alle cylindrene. I Þvrigt var der sÄ mange perkere i busser, tog og pÄ gaden, at danskerne samtlige steder var i undertal! Jeg er helt fÊrdig med at tage tog om aftenen, og gÄr helst ikke ud om aftenen lÊngere. Idiotpolitikere!!

Rune Hansen
Rune Hansen
4 years ago
Reply to  Christian

(Jeg rÞg Äbenbart i filteret, fordi jeg hyperlinkede til kilderne for tallene, sÄ jeg prÞver uden).

I 1960 var Danmarks befolkningstal 4.580.708. Antallet er i dag 5.768.712.

Eftersom vi danskere fÄr for fÄ bÞrn, kan man undre sig over, hvor tilvÊksten pÄ 1.188.004 er kommet fra.

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Som tidligere skrevet her anser jeg Rasmus Paludan som brilliant, og gleder meg pÄ Danske folkets vegne at de endelig har fÄtt en uredd politiker som snakker rakt ut..
glĂžmmer aldri hans video der han “mister” koranen i bakken (ser den fortfarande og storskrattar) og reaksjonen ifra en muslim..som forteller alt om situasjonen i Danmark.. i et nĂžtteskall..muslimene har overtatt og styrer dansk levesett som selvsagt ikke de veletablerte politikere vĂ„ger innrĂžmme..eller fordĂžmme..det er ju deres skyld danske folket lider nĂ„. Samme i Norge og Sverige.

Knud Madsen
Knud Madsen
4 years ago
Reply to  sussebassa

Vi er mange, der elsker denne brave mand. Jeg har endda trykket ham personligt i hĂ„nden! Det er jeg meget stolt over! 🙂

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Knud Madsen

Du mĂ„ hilse til han ifra meg personlig og si jeg elsker hans bizarre og brilliante/intelligente humor han driver med muslimene..spot on det. Mange nordmenn som diskuterer pĂ„ document.no..er ogsĂ„ beundrere av han..og er nĂ„ misunnelige over at danskene fikk sin redningsmann men glade for dere..ser ille ut i Norge nĂ„..vi har ingen.. Svenskene har Åkesson.

Rune Hansen
Rune Hansen
4 years ago

Det er et godt interview. Jeg er ked af at hĂžre, Lars Hedegaard er ramt af krĂŠft.

Torsten K
Torsten K
4 years ago

MĂ„ det gĂ„ Paludan vel i Folketinget: Facebooks nordiske kommunikationschef, Peter MĂŒnster, oplyste for fĂ„ dage siden, at Paludan er blevet udelukket fra at kunne anvende Facebook. Idet Facebook er en udenlandsk virksomhed, kan man vel med rette kalde ovennĂŠvnte handling for “udenlandsk pĂ„virkningsvirksomhed”, hvor Facebook bevidst forsĂžger at pĂ„virke udfaldet af det kommende danske folketingsvalg. Imidlertid er Facebook ikke en udenlandsk efterretningstjeneste, sĂ„ spĂžrgsmĂ„let er, om Peter MĂŒnster kan politianmeldes for at have overtrĂ„dt pĂ„virkningsloven. Men det er der uden tvivl mange ivrige danske modstandsfolk, barske netkrigere og andre indĂŠdte forsvarere af ytringsfriheden, som dirrer efter at fĂ„ afprĂžvet,… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
4 years ago
Reply to  Torsten K

Facebook er FBI og CIA, det er en udelandsk (amerikansk) efterretningstjeneste

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Cat Girl

Jeg ved det selvfĂžlgelig ikke med sikkerhed, men vil umiddelbart tro, at de politikere, som har udformet og vedtaget pĂ„virkningsloven, har haft erklĂŠrede statslige efterretningstjenester i tankerne…

Jari Norvanto
Jari Norvanto
4 years ago

Jag tror Sverige fĂ„r nĂ„gra Ă„r av “lĂ„g stabilisering”; lĂ„gvattnet har satt sig och folket vant sig vid korruption, falskspel och lĂ„gintensivt inbördeskrig. Denna sĂ€ttning och tillvĂ€njning tolkas som ett tecken pĂ„ löftesrik tillfriskning (!). Om ca 20 Ă„r Ă€r demografin sĂ„dan att det riktiga inbördeskriget bryter ut. Detta Ă€r mitt optimistiska scenario. Ett alternativscenario utan direkt etniska förtecken Ă€r ekonomiskt sammanbrott och nödĂ„r – dĂ„ vĂ€lfĂ€rdsstatens kollaps Ă€r faktum. VĂ€lfĂ€rdsstatens kollaps Ă€r egentligen en positiv kris, eftersom den gapade efter mycket (och födde gökungar, entreprenörer och sutenörer) sĂ„ att alla miste stycket. En illusion mindre men en insikt större.

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago
Reply to  Jari Norvanto

NÄr svenskerne ikke tager kampen med muslimerne nu mens de er i flertal, sÄ gÞr de det da slet ikke nÄr de kommer i mindretal.

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

PrĂŠcis som os danskere, er svenskerne ogsĂ„ bedst til at “kĂŠmpe” pĂ„ nettet.

Tag blot et kig pÄ kommentarsporene i https://samnytt.se/

Nogle pokkers karle er de!

TrĂŠt
TrĂŠt
4 years ago
Reply to  Torsten K

FĂžrst mĂ„ man lodde stemningen og prĂžve at danne sig en indtryk af hvor mange meningsfĂŠller man har. Der skal en betragtelig mĂŠngde partisaner til, for selv ABB’s prĂŠventive aflivning af nogen og firs hitlerjugend, der satsede pĂ„ en lukrativ karriere i das Partei, har ikke nyttet noget.

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

Om Jari Norvanto fĂ„r ret i sin spĂ„dom, kan man konkludere at muslimerne i Sverige har nĂ„et deres mĂ„l – nemlig at indfĂžre mellemĂžstlige tilstande i Sverige. MellemĂžstlige tilstande er karakteriseret ved overgang fra samfund organiseret ved demokratiske strukturer til Darwinistisk anarki, hvor baviankulturen hersker. Det er dog umuligt at opretholde et velordnet moderne industrielt samfund styret af bavianer – det er der ikke set eksempler pĂ„ i den islamiske verden.

Lenn
Lenn
4 years ago

OT: Jeg hÄber, det er okay, at jeg her slÄr et slag for, at vi rÊkker disse stakkels mennesker en hjÊlpende hÄnd i form af cool cash! Organisationen kender jeg, og den, sammen med Open Doors, er fuldstÊndigt til at stole pÄ. https://forfulgtekristne.dk/hjaelp-til-ofrene-i-sri-lanka/
Billedet af de sĂžde bĂžrn, iklĂŠdt deres allerfineste tĂžj til denne hĂžjtidsdag, mens de stĂ„r forventningsfulde – ca. 50 smĂ„ bĂžrn – til PĂ„skegudstjeneste, er taget et par minutter fĂžr, den onde terrorist sprĂŠnger halvdelen af dem til dĂžde. Hvilken enorm ondskab, muslimer besidder…

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x