8
maj
Seneste opdatering: 9/5-19 kl. 1914
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeppe Juhl skriver kl. 14: 1) Politiet har netop ringet og fortalt, at jeg kan afhente de to beslaglagte computere.Tak for den store stÞtte. AffÊren rejser en rÊkke principielle spÞrgsmÄl, som intet har med skyldsspÞrgsmÄlet at gÞre:

1) Var der proportionalitet i selve anholdelsen ifht sigtelsen? 2) Hvorfor skulle jeg bÄde DNA-testes og afgive fingeraftryk mm? 3) En debat om vÊgtningen mellem et helt legitimt og dybt berettiget hensyn til ofrenes familie og offentlighedens interesse i at fÄ klar besked om, at denne uhÞrte tragedie var en rituel islamisk slagtning af to vantro kvinder? 4)Misbruger politikerne/justitsministeriet et i forvejen alt for ressourcesvagt dansk politi ved at tvinge dem til at afsÊtte betydelige ressourcer til aktioner som denne, nÄr de kunne bruge tiden MEGET bedre pÄ sÄ meget andet ? 5) Var timingen i denne aktion en komplet tilfÊldighed?

Danske myndigheder handler i panik

Henter islamkritikere i deres hjem og sigter dem

Af: Hans Rustad 

Fra at have vÊret et land som blev kendt verden over for at have forsvaret Muhammed-tegningerne, har Danmark Êndret sig i sÄdan en grad, at politiet i morgentimerne slog til mod den kendte blog Snaphanen.dk og mod kandidaten for Nye Borgerlige i KÞbenhavn, journalisten Jeppe Juhl.

Det er en udvikling som kan fÄ alle og enhver til at miste mund og mÊle.

De to er sigtet for at have delt videoen, som viste drabet pĂ„ enten Louise Jespersen Vesterager eller Maren Ueland. Juhl siger han aldrig har set den og “snaphanen”, Steen Raaschou, siger han delte et link til dem, der ville se den, uden at tjekke om linkene faktisk fĂžrte til videoen.

I nordisk sammenhÊng er det usÊdvanligt at fÄ seks politibetjente pÄ besÞg kl 6.30 for et flere mÄneder gammelt forhold, som kunne have vÊret ordnet pÄ en langt mere smidig mÄde.

Netop mĂ„den og tidspunktet tyder pĂ„ at “nogen” har Ăžnsket at sende et signal.

Sagen om den delte video blev nemlig offentligt kendt allerede i fÞrste uge af marts. Da lÞd det at 14 var blevet anmeldt for deling af den. Blandt dem var den dansk-iranske blogger pÄ Jyllands-Posten, Jaleh Tavakoli. Hun var anmeldt af Louisa Jespersen Vesteragers forÊldre.

Truet med at tage barnet

Men det stoppede ikke der. Det danske bÞrnevÊrn advarede Tavakoli og manden om at de risikerede at miste plejetilladelsen for deres plejedatter, fordi de havde vist dÄrlig dÞmmekraft.

At bĂžrnevĂŠrnet gĂ„r til et sĂ„ drastisk skridt – barnet har boet hos dem hele sin barndom – vakte opsigt. Selv et medlem af regeringen, Mai Mercado, skrev pĂ„ Facebook; hun troede ikke sine egne Ăžjne.

Sagen blev frafaldet, men efterlod alligevel en bitter smag i munden hos mange: Hvad gÄr der af myndighederne?

SÄ gÄr godt to mÄneder og politiet hiver to journalister ud af deres senge og beslaglÊgger deres dataudstyr.

Dette er en tendens vi har set i andre lande, som det er naturligt sammenligne med. Da en muslim skar hovedet af eks-konen pÄ en togbaneperron i Hamburg, tog politiet hen til indvandreren, som havde filmet hÊndelsen og beslaglagde materialet.

FÊllesnÊvneren synes at vÊre at lukke kÊften pÄ islam-kritikere. Modsat bliver jihadister, som gÄr amok, erklÊret utilregnelige fÞr blodet endog er stÞrknet.

SlÄr til dagen efter valgkampstart

Lige efter at det var blevet kendt at Rasmus Paludan og Stram Kurs havde sikret sig de nĂždvendige 20.100 vĂŠlgererklĂŠringer, varslede Facebook at han var blevet smidt ud derfra og fra Instagram. Paludan er et socialt medie-fĂŠnomen.

Tirsdag begyndte valgkampen i Danmark. Der var to partilederdebatter, og Rasmus Paludan fik meget opmĂŠrksomhed i begge.

Dagen efter slÄr politiet til. Hvis politiet Þnskede at give islamkritikerne maksimal opmÊrksomhed, kunne de ikke have fundet pÄ noget bedre.

Men det ser ikke ud til at mainstream-medierne opfatter det pÄ den mÄde. De lader til at tro at islamkritik er noget som kan stoppes.

Big Tech gÄr foran

Det skumle er at Big Tech gÄr foran i kampen.

PÄ fjorten dage er Laura Loomer, Paul Joseph Watson, Alex Jones, og Milo Yiannopoulos smidt ud af Facebook og Instagram. Tommy Robinson fÄr kun lov at lÊgge videoer mÊrket med en advarsel ud pÄ youtube.com.

I tillÊg arbejder betalingstjenester pÄ at lukke disse samfundsdebattanters indtÊgtskilder: Paypal har lukket konti. Robert Spencer har fÄet besked om at han ikke mÄ bruge Mastercard. Aktivister forsÞger at presse Mastercard til at anerkende et menneskerettighedsrÄd, der skal bestemme hvem, der skal have lov til at bruge tjenesterne.

Man kan tÊnke sig, hvordan ytringsfriheden bliver for hÞjresiden, hvis denne trend fÄr lov til at fortsÊtte.

Medierne, som har givet stor plads til at diskutere om Steve Bannon overhovedet bĂžr fĂ„ plads, – hvor meget har de skrevet om censuren som nu rammer hĂžjresiden stadig hĂ„rdere?

Tilbage til udgangspunktet: Landet som blev berÞmt for at have stÄet op mod ytringsfriheden er i dag i stedet blevet en hÄndhÊver af meningskontrol. Det giver et fingerpeg om hvor Europa er pÄ vej hen.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

Hvad skal islam med en femtekolonne her i Danmark, nÄr man har et krybende underdanigt politikorps. Det sÄ man ved Tibet demonstrationerne, hvor almindelig betjente uden tÞven brÞd grundloven ved at knÊgte ytringsfriheden for demonstranter med tibetanske flag. Ved det nylige islamistiske religiÞse angreb pÄ folketinget foran Chr.borg. sÞrgede danske betjente for, at islamiske jihadvagter uforstyrret kunne bevogte deres numseskubbende trosfÊller mod kristen modstand.
Og nu begynder das geheimestatspolizei at hente dissidenter om morgenen i bedste 30er’stil, som i das Reich. HvornĂ„r Ă„bner den fĂžrste danske koncentrationslejr for modstandere af den islamiske invasion?

Ulla Lauridsen
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Du har ret, det er forstemmende, MEN faktisk var der adskillige gruppefÞrere i politiet, der nÊgtede at give den ulovlige ordre om at konfiskere tibetanske flag videre, sÄ vi behÞver ikke helt miste hÄbet.

Torsten K
Torsten K
4 years ago

Nu er det jo ikke fĂžrste gang i historien, at et lands magthavere forsĂžger at tystne folket, hvilket ofte lykkes, hvis tilpas meget brutalitet anvendes.

Men som regel varer tavsheden ikke ret lĂŠnge, eftersom folk finder udveje!

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  steen

Godt..hÄper du har det ok.
Jeg tenker pÄ at det mÄ ha noe med valget Ä gjÞre, og hvem er den som er mest redd for Ä miste jobben som statsminister..
Dette er ogsÄ en bekreftelse pÄ at snaphanen er en blogg man kikker innom..det som blir skrevet her har pÄvirkning, men ikke i den retning kulturmarxistene Þnsker tydeligen.
Det ble jo skrevet mye positivt om Rasmus Paludan.
Ser ogsÄ han fÄr mye oppmerksomhet i tv nÄ.
Nok ikke det LĂžkke..venstresiden Ăžnsker.

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  steen

Stakkels dig, Steen, og Jeppe m.fl.! Det er jo helt groteskt, men nu kan jeg sÄ lÊse, at Marrakesh-aftalen indebÊrer en nÊrmest nordkoreansk censur ift at udtale sig kritisk om indvandringen.

Knud Madsen
Knud Madsen
4 years ago
Reply to  Lenn

Ja men sÄ mÄ vi vel alle ind og ruske tremmer. Det er sgu lige fÞr jeg glÊder mig til at byde dem trods og alenlange besvÊrligheder.

MĂ„rten Gantelius
MĂ„rten Gantelius
4 years ago
Reply to  steen

Steen. NĂ€r de beslagtar din dator Ă€r det ocksĂ„ ett övergrepp mot alla de mĂ€nniskor – inklusive mig – som du har förtrolig kommunikation med.

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Steen

“Hvad kan jeg gemme der af relevans?”

PÄ din computer kunne du evt. tÊnkes at opbevare en navneliste over personer, som Þkonomisk stÞtter Snaphanen. Det er bl.a. sÄdanne ting magthaverne sender deres mere end villige hÄndlangere i byen efter tidligt om morgenen.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  Torsten K

RAR den med password, omdĂžb den til en exe-fil med et plausibelt navn og gem sĂ„ den fx. i en underfolder i Windows-folderen ( med en gammel dato – der er programmer, der kan gĂžre det ? ) – vĂŠrsgo til vore kĂŠre venner med at prĂžve at finde den.

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Steen

Nej, det rager ikke dem! De skulle vist hellere se at fĂ„ spĂŠrret de RIGTIGE forbrydere inde, I ved, dem der render rundt m masker og Gunner folk ned pĂ„ Ă„ben gade, som i mandags pĂ„ helgolandsgade. En stakkels kommende far blev skudt med 6 skud, bla lige igennem munden, resten af kuglerne i kroppen (det mĂ„ ha vĂŠret en kraftig pistol, for vidner sagde, at de var gĂ„et helt igennem kroppen pĂ„ offeret), og hans kĂŠreste, 8 mdr gravid stĂ„r lige v siden af og skriger! Politiet beder om HjĂŠlp!!?? Ja! Hvad hulen har de alle de overvĂ„gningskameraer for??… Read more »

JĂžrn Boye
JĂžrn Boye
4 years ago

MĂ„rten
Da jeg bor i Italien, mĂ„ dansk politi gerne se pĂ„ min ip adresse, – her i Italien er jeg beskyttet af Salvini.

MĂ„rten Gantelius
MĂ„rten Gantelius
4 years ago
Reply to  JĂžrn Boye

JĂžrn
Sedan 2012 bor jag pĂ„ det vĂ€nliga och fredliga Martinique – jag hann undan i tid. Men jag skulle inte vilja bo i “La France mĂ©tropolitaine”.

Margrethe
Margrethe
4 years ago

Ja den skaldede bĂžsse er da i hvert fald gĂ„et i panik. TĂŠnk, hvis Paludans politik fĂžrer til at den skaldede ikke lĂŠngere kan fĂ„ sig noget neger i num’eren, med alle de udvisninger, vi stĂ„r over for!
Jeg forstĂ„r din panik fĂžr lukketid….

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Margrethe

Ja! Pludseligt mÞdte Pape op i BrÞnshÞj igÄr, for at tale m dem, der i sidste uge fortalte om det skrÊkkelige i at bo der! HÄber ikke, folk hopper pÄ den. NU lover de guld og grÞnne skove, men i 4 Är har de skidt pÄ fattige og voldsramte danskere! SKIDT pÄ, ja! Gid ingen af de gamle partier overlever. Kun nye borgerlige og stram kurs pÄ Tinge.

Gabrovitcs
Gabrovitcs
4 years ago

Anarkotyrannin visar sitt fula tryne till slut Ă€ven i DK. SĂ„ “spot on” kom dĂ€rför IdentitĂ€rernas aktion i Köpenhamn i dag. Den österrikiska “deep state” har hittills utan framgĂ„ng trakasserat IdentitĂ€rerna i Alprepubliken med Frau Justitia som vist nog behöll ögonbindeln pĂ„ plats och IBÖ (IdentitĂ€re Bewegung Österreich) blev frikĂ€nda helt och hĂ„llet.

mjolly
mjolly
4 years ago

Lurer pÄ hva Bannon synes om dette. Uansett er demokratiet kjÞrt, og man mÄ innfÞre en form for epistokrati for Ä fÄ deislamisert landet snarest.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

“1984” by George Orwell – Audiobook https://www.youtube.com/playlist?list=PLxLZdhyyHNhb8hbr9Ce162xyio9s5wxgb pdf-format https://www.planetebook.com/1984/ Alternativ version – Audiobook & pdf (nederst) https://archive.org/details/NINETEENEIGHTY-FOUR1984ByGeorgeOrwellPDFAudioBook 
 Afterwards, he sits in a cafe happily listening to a victory celebration in the streets as he looks at a portrait of Big Brother: “He gazed up at the enormous face. Forty years it had taken him to learn what kind of smile was hidden beneath the dark moustache. O cruel, needless misunderstanding! O stubborn, self-willed exile from the loving breast! Two gin-scented tears trickled down the sides of his nose. But it was all right, everything was all right, the struggle… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Den nu klassiske fuldstĂŠndigt geniale svenske “satire”-version ?

http://kalletarknark.com/serie.php?id=2417
http://kalletarknark.com/serie.php?id=2418

Ulf Freke
Ulf Freke
4 years ago

And then one day, for no reason at all, people voted Hitler into power.

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

Man ser tydligt att yttrandefriheten begrÀnsas och Àr under hot. Det har gÄtt 21 Är sedan Enoch Powell dog och allting som han förutspÄdde har börjat visa sig. Det tragiska Àr att Europa har förÀndrats bÄde demografiskt och kulturellt utan att det har skett nÄgon konsekvensanalys i frÄga om invandringspolitiken. De vÀsteuropeiska lÀnderna har inte bara förÀndrats demografiskt och kulturellt utan de tidigare trygga lÀnderna har blivit otrygga och medborgarna har fÄtt munkavel pÄsatt om de protesterar. Dissidenter förföljs om de kritiserar samhÀllsutvecklingen. Efter att Berlinmuren föll sÄ försvann inte DDR utan den förflyttade sig vÀsterut.

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

Indslaget med Jeppe Juhl starter 96:45

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago
Reply to  Felix Krull

Problemet med Jeppe Juhl er, at han implicit anerkender at det skal vĂŠre forbudt at dele halshugningsvideoer – det er cuckliberalism.

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x