17
jun
Seneste opdatering: 19/6-19 kl. 1641
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hør Gavin Boby på Mosbjerg Folkefest på lørdag

Gavin Boby beskriver velfærdsstatens sammenbrud, han beskriver ikke et scenarie, han ønsker eller advokerer, men et han ser som uundgåeligt takket være vesteuropæiske politikeres uansvarlighed. Deres ansvar bliver tungere for hver dag, der går.

Man tænker uvilkårligt på Sverige, der mangler mindst 90 milliarder blot for at opretholde det nuværende, ikke alt for imponerende velfærdsniveau. Det kan være første sted, vi kommer til at se dette, og det bliver grimt. Gavin Boby – Planning Permission Lawyer. Se også Preserving Law And Freedom After The State Collapses. Apropos Sverige se Rapport från ett förändrat land: Få svenska orter är numera förskonade från sociala skavsår.

“Sverige är så sjukt eftersom det förstör sig själv”

Sverige vender i dag tilbage til reglerne for betingelsesløse familiesammenføringer for personer med midlertidig opholdstilladelse. Efter fem år skal de få evigt ophold, ifølge FN.  For at påskynde bankerotten, skulle man tro. En læser skriver til professor Arnstberg. Et par pluk:

Jag är en 37-årig norrlänning som flyttat till Tumba, eftersom jag varit arbetslös länge i norr. När jag kom hit fick jag en chock. Uppfostrad som jag är så sa jag till en ensamkommande på pendeltåget att han borde köpa biljett nästa gång istället för att planka. Svaret blev en rak höger, när jag väl var på marken fick jag en rejäl spark.

Jag skulle vilja påstå att de värsta galenskaperna börjar ebba ut. De talas om problem i de mest oväntade sammanhang. Känner två kvinnor som nu har en mycket pessimistisk syn på Sveriges utveckling. De har barn som stiftat bekantskap med mångkulturen. Verkligheten har hunnit ikapp.

På mitt extrajobb har en nyligen lämnat Sverige för andra länder och den andra är i planeringsfasen. Den ena är från Jemen och den andra från Azerbadjan. Han sa helt ärligt att Sverige är så sjukt eftersom det förstör sig själv. Han berättade att i sitt hemland såg han aldrig människor i slöja, framförallt inte barn. Han håller på att etablera ett nytt liv i ett annat land, och det kommer vara klart inom cirka tre år. Han sade att det var tråkigt för han trivdes i Sverige men det här kommer helt enkelt inte att sluta bra. Svensken förstår inte vilken destruktiv kraft som islam för med sig.

Svenskarna kommer att göra uppror och den utlösande faktorn kanske blir när den första svenska kommunen hamnar på obestånd, och därefter börjar följas av andra. Allt enligt de välgrundade förutsägelser som gjorts av Hans Jensevik med flera.

Jag, som inte bor i Sverige längre, delar inte deras vardag och har således ingen rätt att fråga och ifrågasätta, för deras känsla av panik är förlamande, och ingen vågar prata öppet om brännande frågor. Passiv aggressivitet kan man kalla det. Bloggläsare juni 2019

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
4 years ago

Gavin Boby forklare det vi har i vente med næsten millimeter nøjagtighed. Dog er jeg uenig med ham når han siger at de kan presses, rent politisk, til at forlade vores lande. islam er en langvarig process og islam har været igennem den hver gang de har erobret land ved “indvandring” og “outbreeding”, så jeg ser det ikke som et sandsynligt scenarie. islam vil føje enhver politisk beslutning og vente til de har fordelen af deres avlsvaner. Det lyder slemt men det er den virkelighed vi er oppe imod. Der er ingen vej uden om tvangsrepatriering. Selvfølgelig begyndende med de… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
4 years ago

Svenskana borde deklamera LANDSSORG fram till nästa val eller tills vi lyckats sparka Löfven/Lööf!

Jsch
Jsch
4 years ago

Mærkeligt – flyves ind. Jeg har hørt det før, godt nok ikke her i landet. Det skulle foregå fra Tyrkiet til lille lufthavn i Tyskland. Og efter sigende en flyvemaskine fuld, hver nat.

latmask
latmask
4 years ago
Reply to  Jsch

Vi kan glömma Schengen. Från Tyskland och mot Sverige måste man visa pass både i Danmark och i Sverige. De som inte har pass passerar tullen på 10000 meters höjd in i landet.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
4 years ago

Det kan alle godt glemme, det med repatriering – det kommer jo aldrig til at ske. Jeg vil vædde på, at Merkel flyver hundredetusinder af nye ‘europæere’ ind fra fx Tyrkiet, for ellers får hun Erdogans kærlighed at føle. Vi ser jo intet om det i medierne, ingen går på motorvejene længere. Der bliver så koloenormt kaos, tror jeg, både økonomisk, socialt, biologisk osv, at NWO vil gøre sin entre med løgnen om at redde verden. Det helt syge er imidlertid, at det er selvsamme, som har skabt kaosset, de promoverer også uhæmmet indvandring, se bare grænsen ml USA og… Read more »

Torsten K
Torsten K
4 years ago

Ja, enten er ondskaben ekstrem eller også har nogen glemt at tage sin medicin…

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  steen

Virkelighedsnært, det er vist særdeles tvivlsomt.
Når opgøret kommer, bliver det snarere alt eller intet.
Ingen af de islamiske lande vil eller kan modtage hele den muslimske diaspora til deres oprindelige lande – af både økonomiske og religiøse årsager.
Snarere bliver det et opgør mellem islam og resten af verden.
Jo før opgøret tages, desto mindre blod og omkostninger vil der være.
Det er gjort flere gange tidligere i historien, blot er våbnene af i dag kraftigere.

River
River
4 years ago

Tak for linket. Hvordan ind i helvede kan nogen dislike hvad du skriver?? Jeg tror det ligger i argumentet om at så mange mennesker umiddelbart ikke kan dække over en konspiration uden at nogen afslører det. Og svaret ligger i at de fleste selv deltager i bedraget og ikke har en ånd. De er sandsynligvis ikke i stand til at forstå det. Bare løgnen er stor nok kan man slippe afsted med hvad som helst. Tag helt aktuelt alt omkring Paludan som de fleste ikke ved noget som helst om. Et ubegrundet had til den mand har totalt forblindet mennesker… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago

Det er korrekt, at der i det gedulgte flyves syriske flygtninge ind i Tyskland. Det benægtes heller ikke fra statslig side. Aftalen er jo, at Tyrkiet hjemtager, hvad der er afvist og kommet uanmeldt til Grækenland, mod at Tyskland så til gengæld tager tilsvarende “vettede” syrere i Tyrkiske lejre. Flyvningerne foregår om natten til små provinslufthavne. Om det er tysk militær, der flyver, husker jeg ikke, men under alle omstændigheder er det styret af den tyske stat. Sagen har været fremme i tysk presse. Var det ikke fordi, vi reelt har åben grænse til Tyskland og EU-liderlige og inkompetente regeringer… Read more »

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x