17
okt
Seneste opdatering: 19/10-19 kl. 1501
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

You Tube har fjernet videoen

Invasionstropper i Vučjak nér den kroatiske grénse

Video from Bosnia: Thousands of Muslim migrants scream “Allahu akbar” as they head to Western Europe. These pious young men just want a better life for themselves and their families (whom they don’t seem to have with them). Don’t they? It would be racist, bigoted and “Islamophobic” to raise any concern about this, right? Spencer og Searchlight Germany. Se ogsĂ„ Drama in Bosnien: Es droht eine neue FlĂŒchtlingswelle.

“Takbir” er blandt andet islams krigsrĂ„b og man behĂžver ikke at tvivle, dette er invasionstropper, og de politikere du stemmer pĂ„, samarbejder med invasionen.

Trump er pÄ vej mod en nem valgsejr stÞrre end i 2016

Adskillige amerikanske medier har historien, og Fianasavisen i Norge har den. MĂ„ske kommer den ligefrem i danske. ForelĂžbig er “Trump i alvorlige vanskeligheder” i Berlingske Tidende. Avisen mener ogsĂ„, at Elizabeth Warren bliver USAs nĂŠste prĂŠsident.

Hvad DR og Politiken skriver, vover jeg nĂŠppe at se. Jo ĂŠldre man bliver, desto mindre vred gider man vĂŠre, selvom der formentlig er flere grunde til at vĂŠre det. Man vil hellere redde det “ud af Livets store Ildebrand” man kan, som Kierkegaard skriver. Man bliver en bevarer, en slags kustode, og nĂ„r man priser livet og arven, kan man ikke spilde hele sin tid pĂ„ at vĂŠre vred. Det hĂžrer de ungdommelige i alle aldre til. Trump er selvfĂžlgelig en diskutabel figur, men det gĂžr ham ikke automatisk til en dĂ„rligere prĂŠsident end sĂ„ mange andre. Man mĂ„ vĂŠre Ă„ben for “tvĂŠrtimod.”

President Donald Trump will win reelection easily in 2020 if the economy holds up, modeling by Moody’s Analytics shows.

Three models show Trump getting at least 289 electoral votes and as many as 351, assuming average turnout.

The Moody’s models have been backtested to 1980 and were correct each time — except in 2016, when it indicated Clinton would get a narrow victory.

Barring anything unusual happening, the president’s Electoral College victory could easily surpass his 2016 win over Democrat Hillary Clinton, which came by a 304-227 count. Trump is on his way to an easy win in 2020, according to Moody’s accurate election model

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago

Det er mig ufatteligt at sĂ„ mange lider af etnocentrisme. De tror alle tĂŠnker som os, at alle Ăžnsker et tillidssamfund som vores, de vil blive voldsomt overrasket, for muslimen kommer her ikke for at integrerer sig og slet ikke for at assimilerer sig. De kommer for at erobrer, de kommer for at gĂžre os til dhimmier. Det kan man sĂ„dan set godt hĂŠvde vi allerede er. PrĂžv at se pĂ„ din skattebillet som jizya, den kopskat ikke muslimer, eller som de kalder os vantro, betaler til muslimen for at kunne leve i fred. I Ăžvrigt er jeg rasende over… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Der gĂ„r en nĂŠsten direkte pengestrĂžm fra danske lĂžnmodtageres pengepung til muslimske lommer. Kanalen, der konverterer dine surt erhvervede lĂžnkroner til fattighjĂŠlp for invasive snyltere, hedder skattevĂŠsenet. Regner man lidt pĂ„ det, flyttes omkring 10000 kr. Ă„rligt gennemsnitligt pr. dansk skatteyder – lige ned i foret pĂ„ islamiske parasitter. Er du blevet spurgt om du vil bestjĂŠles af vilde kristenhadere, der gerne ser dig underkastet en syg dĂždsreligion?

Cirkeline
Cirkeline
4 years ago
Reply to  AlfredsModer

Godt sagt!! Jeg ved, at DF har forsĂžgt at fĂ„ tallene pĂ„ de enorme summer, som vi rundhĂ„ndet ‘giver’ til halshuggerne i Shit-Ăžsten og brystafskĂŠrerne i afrikanistan, men de har ikke fĂ„et det oplyst! Hvordan er det muligt, at nogle fĂ„ kan holde det hemmeligt?? Vi burde ikke give een krone til de forbrydere!

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

De danske medier er sÄ ringe, at man tror det er lÞgn. Fatter ikke, at nogen stadig vil ofre penge pÄ dem.

Poul
Poul
4 years ago

Black pigeon speaks pÄ youtube omtalte en ny dokumentar optaget med skjult kamera, om hvor meget medierne systematisk lyver om trump, specielt CNN. (Som de danske medier sÄ citerer) De rÞde medier vil med deres lÞgne vÊre hovedÄrsagen til at folk stemmer pÄ trump, og jo vÊrre de bliver, jo flere stemmer fÄr han. Man skal nok vÊre journalist for ikke at forstÄ den effekt, men det er ogsÄ fint med mig sÄ lÊnge de fÄr ham genvalgt. (Som de iÞvrigt ogsÄ fik ham valgt fÞrste gang)

Poul
Poul
4 years ago
Reply to  Poul

Project veritas hedder dokumentaren, vistnok i 3 dele gratis pĂ„ youtube hvis man vil have et kig bag facaden pĂ„ lĂžgnepressen i usa. SĂ„ mangler vi bare en dansk version der tager et skjult kamera med pĂ„ redaktionsmĂžderne pĂ„ politiken og DR, det tror jeg kunne vĂŠre ret interessant for at sige det mildt. Jeg har dog absolut ingen ide om hvem der skulle lave den her i “alle er socialdemokrater plus/minus 10%” -land.

Filuren
Filuren
4 years ago
Reply to  Poul

Jeff Zucker… Sukkermafiaen slĂ„r til igen.

Cirkeline
Cirkeline
4 years ago
Reply to  Poul

MSM er i seng med Deep State.

Filuren
Filuren
4 years ago

Berlingske er blevet sÄ skrÊkkelig forudsigelig lÊsning lige siden Mette Østergaard, Pia Munksgaard og diverse andre feminister overtog redaktÞrposterne i 17-18.

Alt er i demonstrativt kvindeperspektiv – hele tiden og endnu mere.

Elisabeth Warren bliver ikke bare USAs néste président. Hun bliver “USAs fþrste -kvindelige- président”.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Filuren

Mette MellemĂžstergaard kom jo ogsĂ„ anstigende direkte fra HĂžrups radikale sprĂžjte, sĂ„…

NÆPPE! Trumpen vinder igen.

Voldposten
Voldposten
4 years ago

SÄ er den nÊste fortrop af unge, mandlige raket- og atomforskere, hjernekirurger og ingeniÞrer pÄ vej op gennem Kroation: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=S8uvVjDRqx8
Minder mig om min rekruttid, hvor vi endnu ikke havde lĂŠrt at gĂ„ i takt…Men mon ikke de lĂŠrer det under turen op gennm Tyskland, sĂ„ Politiet ved grĂŠnsen til Mohammedanmark kan gĂžre behĂžrigt honnĂžr…?

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Voldposten

PÄ vejen op til slaraffenland modtager de unge dristige vandringsmÊnd forsyninger. FN, EU, RÞde Kors og andre islamlydige organisationer forÊrer mobiler, tÞj, sko, mad, drikke, husly og plastickort med mange penge. Vandrefuglene skulle jo helst vÊre i god form til at kravle over grÊnsehegn og slÄ dÞre ind pÄ socialkontorerne i EU.
All 50 million moozzie ‘refugees’ are welcome to suck the EU taxpayers dry.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Tre bombeeksplosioner i Stockholm pĂ„ Ă©n nat – kirke i indvandrertĂŠt omrĂ„de ramt

oktober 17, 2019

https://denkorteavis.dk/2019/tre-bombeeksplosioner-i-stockholm-kirke-ramt

Natten til onsdag var der tre store eksplosioner i Stockholm-omrÄdet. Blandt andet blev en kirke bombet i den indvandrertÊtte forstad SödertÀlje.

I gÄr aften modtog politiet i Stockholm-omrÄdet bomberalarmer pÄ samlebÄnd, skriver flere medier.

Ivar L
Ivar L
4 years ago

Och knivdĂ„d i kvarteret dĂ€r jag bor. Önskar att danska regeringen tog över styret av mitt land.
// hÀlsningar frÄn en Stockholmare

Margrethe
Margrethe
4 years ago

Trump kan med stor sandsynlighed opfĂžre sig som et dumt svin, en afstumpet satan osv, osv. Det er nok en del af jobbeskrivelsen, for de, der overlever oppe i de magtlag. Men er han en stĂŠrk og kompetent leder for sit land? Det er som om det slet ikke er i stand til at flimre ind pĂ„ lystavlen hos diverse meningsmaskiner i MSM, at det altsĂ„ ikke er deres private, bedste, veninde/ven, der er mĂ„lestok for en god statsleder. Men hvem i den vide verden gider da ogsĂ„ at betale penge for at lĂŠse deres lort, ennda alt for mange… Read more »

Cirkeline
Cirkeline
4 years ago

Halshuggerne kommer for alvor nu.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Videoen er stadig her:

https://youtu.be/wm58bTCyOGk

Filuren
Filuren
4 years ago

Glimrende analyse af Jalving i JP. Borgerligheden dĂžde med revolutionerne.

Bud pÄ lÞsninger er dog stadig en mangelvare.

Kontrarevolutionens krigskarle synes at skulle findes blandt slaver og muslimer.

FormÄr de pÄ sigt at pÄvirke vesteuropÊerne?

En rigtig dansker
En rigtig dansker
4 years ago

Videoen ligger her..
https://youtu.be/zdmJlRYITi0

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Panikken spreder sig nu mere og mere i de frelste PK-kredse i Sverige https://www.expressen.se/nyheter/sds-hogsta-siffra-i-matning Ny mĂ€tning: SD fĂ„r högsta siffran hittills Publicerad 18 okt 2019 kl 17.03 Sverigedemokraterna nĂ„r partiets högsta siffra nĂ„gonsin i SvD/GP/Sifo med 22,7 procent – S och SD kan vara jĂ€mnstora. … Sifo: ”Har inte hĂ€nt förut” – Vi kan inte se att det Ă€r nĂ„gon skillnad, men jag skulle inte övertolka siffrorna. Nominellt Ă€r S större. Men det har inte hĂ€nt förut att det Ă€r sĂ„ liten skillnad mellan partierna, konstaterar Toivo SjörĂ©n. Hur förĂ€ndrar detta det politiska landskapet? – Det Ă€r egentligen ingen direkt… Read more »

Ivar L
Ivar L
4 years ago

SÄ det var krig i nÀstan ett decennium om bland annat Bosniens sjÀlvstÀndighet men de vill inte bo kvar i landet de krigade för?

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x