2
okt
Seneste opdatering: 2/10-04 kl. 0406
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Virkeligheden indhenter EU. Nu tegner der sig et flertal for “fjernlejre” i Afrika. Det er ganske vidst en stakket frist – et miniskridt hen imod den dag hvor asylretten og konventionerne mĂ„ tages ubĂžnhĂžrligt op til revision. Sverige og Amnesty protesterer:

http://www.nzherald.co.nz/storydisplay.cfm?storyID=3595640&thesection=news&thesubsection=world

Camps to keep asylum-seekers out of Europe 29.09.2004

By STEPHEN CASTLE

Italy and Germany have won backing for controversial moves to set up asylum camps outside the European Union. Most European Governments rejected the idea, which was once one of British Prime Minister Tony Blair’s pet projects, last year. But it is winning growing support and will be discussed at a meeting this week. Britain is supporting the move in principle and other countries, including Spain and the Netherlands, are open to it.

However Amnesty International said it was extremely concerned about the plans, as are some EU Governments, including Sweden.Undeterred, Italy has already identified Colonel Muammar Gaddafi’s Libya as a site for asylum camps. Other countries, including Tunisia, Egypt and Ukraine could be in the frame.

Man kan spÞrge sig hvorfor Sverige, som er segnefÊrdigt under indvandrerbyrden, gennemfÞrer denne komedie. Svaret vil kunne blive langt. Hvis svaret findes i nedenstÄende referat fra en anonym embedsmand pÄ Migrationsverket, mÄ man diagnosticere svensk politik som enten et gigantisk hykleri eller en svÊr neurotisk tilstand. Sandsynligvis begge dele:

(Weekendavisen):

“Svenska politiker och media Ă€r livrĂ€dda för att tala och skriva om de problem som rapporten beskriver,” sa en medarbetare dĂ„ Weekendavisen förra veckan ringde till Migrationsverket i Norrköping. Medarbetaren sa ocksĂ„ – frimodigt för en person i en statlig styrelse till en frĂ€mmande journalist – att mĂ„nga svenska politiker och medier i verkligenheten hoppas pĂ„ att allmĂ€nna asylregler i EU sĂ„ att invandringen till Sverige bromsas. Men samtidgt sa medarbetaren frĂ„n Migrationsverket att de vill anklaga övriga EU-lĂ€nder för att ha infört dessa omĂ€nskligt strama regler.”

http://dansk-svensk.blogspot.com/2002_09_01_dansk-svensk_archive.html


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.