14
nov
Seneste opdatering: 14/11-04 kl. 0925
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Man skulle mene at det står ilde til i en dagspresse, hvis eneste saft og kraft leveres af en pensioneret Paris korrespondent pænt over de 70 år. Men sådan er det. Der er l a n g t mellem snapsene i de statssubventionerede svenske aviser, som aldrig ville klare sig på det frie marked.

http://expressen.se/index.jsp?a=206320

Är Sveriges statsminister korkad? Eller är han cynisk och beräknande?Jag måste tyvärr tro det senare.

När offren efter terroristattacken i Madrid begravdes hade Göran Persson inte tid. De flesta av Europas ledare ställde upp för att hedra de vanliga knegare som sprängdes i stycken på pendeltåget. Persson föredrog att hälsa på kossor i Södermanland – en signal som förbittrade hans partivänner i Spanien. När den moderna terrorismens gudfader, Yassir Arafat, skulle begravas hade Persson däremot tid. Både med personlig närvaro och ord av varm uppskattning.

forts……..


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.