14
nov
Seneste opdatering: 14/11-04 kl. 0938
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

DN´s lederskribent, Sigrid Böe, begår en journalistisk saltomortale af maksimal sværhedsgrad i disse tider – man er stum af beundring. Iøvrigt er det meste af den svenske dækning af Hollands truende mareridt, garneret med så meget verbal valium, at man skulle tro der var tale om en mild, forbigående krise i tulipanlandet:

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=148&a=342812

Men i själva verket är det nederländska systemet en ganska väloljad integrationsmaskin, om än något överbelastad under 90-talets stora invandrarströmmar. Då talade man fortfarande om ett slags etnisk underklass i Nederländerna. I dag är landet snarast ett exempel på lyckad integration…………………….


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.