17
dec
Seneste opdatering: 17/12-04 kl. 0521
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Fra Sveriges Radio: Tillidsmand i Helsingborg – 2 gange valgt af sine medlemmer. Sat fra bestillingen af Industrifagforbundet i Helsingborg med begrundelsen: “Jeg er meget skuffet. At medlemmerne er sĂ„ uvidende og naive ikke ser at Sveridemokraterna stĂ„r for “de mĂžrke krĂŠfter. Det generer mig vĂŠldig meget”

Endelig afgÞrelse faldt i november: Jönsson blev fyret som tillidsmand !(Det stĂ„r jo helt klart at demokrater ikke kan tolere “de mĂžrke, udemokratiske krĂŠfter – sĂ„ undgĂ„r man jo ogsĂ„ politisk konkurrence, en ikke ubetydelig sidegevinst!)

hĂžr interview:

http://makeashorterlink.com/?N2A332C0A

Sverigedemokrats uppdrag ifrÄgasÀtts

Industrifackets överstyrelse ska ta stÀllning till om Sverigedemokraten Allan Jönsson ska frÄntas sitt fackliga förtroendeuppdrag pÄ grund av sitt politiska arbete.Allan Jönsson Àr invald i fackklubben pÄ företaget HöganÀs Bjuf, men enligt Industrifacket strider hans frÀmlingsfientliga Äsikter mot fackets vÀrderingar.

Allan Jönsson sjÀlv anser dÀremot inte att det finns nÄgot som hindrar att han Àr bÄde fackligt aktiv och aktiv i frÀmlingsfientliga partier.

– Jag har hela tiden sagt att min politiska instĂ€llning och mitt fackliga arbete Ă€r tvĂ„ saker som ska separeras, sĂ€ger han.

Du ventilerar dina Äsikter ganska fritt pÄ olika hÄll, pÄ nÀtet och i skrifter?

Ja.– Ja, ja. Faktum kvarstĂ„r. Det finns med i partiprogrammet. Det Ă€r ingenting vi kan förneka och kommer aldrig att göra det heller.TvÄ gÄnger har Allan Jönsson valts in i fackklubben, lika mÄnga gÄnger har han entledigats av Industrifackets avdelning 2 i Helsingborg.Besviken pÄ medlemmarnaOmbudsmannen Jan Svensson Àr besviken pÄ de medlemmar som tvÄ gÄnger valt in Allan Jönsson i sin klubbstyrelse.

– Det stör mig sĂ„ till vida att de Ă€r sĂ„ naiva och okunniga. Att man inte ser igenom vad de egentligen stĂ„r för. Det Ă€r ju mörka krafter. Det stör mig vĂ€ldigt mycket, sĂ€ger han.DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.