18
dec
Seneste opdatering: 18/12-04 kl. 0555
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

L√¶gen Eva Bergqvist d√łde i efter√•ret 2003. Hun inds√• for over 10 √•r siden da hun blev nabo til et flygtingecenter, at noget forf√¶rdeligt skete med det lille samfund som omgav hende. Det sank ned i anarki, tyveri, voldta√¶gt og vold, storset fra den ene dag til den anden.Hun startede tidskiftet “Fri Information” i 1992 – og √łste af sin sunde fornuft og sin civilcourage. Allerede fra starten var hun raciststemplet – men hun n√¶gte at mistro hvad hun s√• med egne √łjne. – Informationen er ikke friere idag, ikke i officielle medier. Svenske journalister b√¶rer mindst lige s√• stor en skyld som alle 7 riksdagspartier. “Verdens mest magttro journaliskorps” som en artikel om dem hedder. (Ref. af unders√łgelse G√∂teborgs Universitet, 2001)H√¶dersmanden Jan Milld genudgiver hende p√• nettet her. Det blev til 11 √•rs kritik p√• et h√łjt niveau-.

Begynd f.eks. med nr. 1, 1992: “Tystnadens Sverige” – og l√¶s nr. 3 2002: “Tack Danmark”, eller “I vidste det, og i kommer til at st√• til ansvar” – eller mini interviewet med hende fra 2002, hvori hun gir et kort selvportr√¶t.

http://www.bgf.nu/fiin/2002/1a.htmlhttp://www.bgf.nu/fiin/2002/4a.html

РJag är född 1943 i Stockholm. Politiskt aktiv sedan 1962, då jag gick med i SSU. Har varit medlem i Socialdemokraterna i två decennier, samt i Vänsterpartiet och Miljöpartiet under kortare tid. Har varit aktiv i esperantorörelsen, fredsrörelsen och Folkkampanjen mot Kärnkraft. Mitt intresse för andra länder har alltid varit starkt, nu är det Sverige som gäller! Sedan 1994 är jag redaktör för tidskriften Blågula Frågor.

Hovedsiden:

http://www.bgf.nu/fiin


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.