30
dec
Seneste opdatering: 30/12-04 kl. 1746
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

læserbrev – ikke online. Hvis ikke jeg kendte den der refererer dette, vile jeg tro det var løgn:

“Vilken planet har jag hamnat pĂĄ? undrar jag. Det är Sverige – nu. Det är ett Sverige som har tagit emot världens problem och placerat dem i getton med massarbetslöshet………..

“FrĂĄn olika utredare hör vi att det oprovocerade vĂĄldet inte har ökat, att det nästan alltid handlar om vĂĄld av en gärningsman som är känd för offret eller fylleri och krogslagsmĂĄl. Det är inte sant. En forskare som presenterar obehagliga sanningar riskerar att förlora sitt jobb vid svenska universitet.

…………….Läs tidningarna. Nyhetsnotiserna visar tydligt att vi alla fĂĄr räkna med att utan egen förskyllan bli misshandlade. Har vi tur överlever vi. Ă„r det nĂĄgon som tror att människor accepterar detta utan att slĂĄ tillbaka? Polisen har tvingats ge upp att skydda människor och har tvingats ge upp att dra kriminella inför rätta. Människor kommer att beväpna sig för att inte bli ihjälslagna i sina hem. Människor kommer att ta lagen i egna händer.”………..”Det är inte sĂĄ lĂĄngt till privata grupper som rensar ut bland kriminella ungdomsgäng. Förebilder för denna sköna nya värld finns omkring oss”


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.