4
jan
Seneste opdatering: 4/1-05 kl. 1743
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

han fik sine 15 minutes of fame – de varede bare i 18 år. Hvorfor han talte med uld i mund ? Så længe nogen troede han havde noget med Palme – mordet at gøre, kunne han få sig lidt gratis brændevin. Hvem myrdede Palme ? Mit gæt: det var et insiderjob. Eller som 3 fremtrædende socialdemokrater blev citeret for dengang i 1986 i Expressen: “Det svenske folk er ikke modent til at høre sandheden”. Jeg var i Sverige da det skete, og udtrykket “Palme-hatet” kom bag på min uskyldsrene forestillingsverden.

I Danmark skriver man et læserbrev, i Sverige myrder man en minister. Eller som jeg skrev med bange anelser i vinteren 2001 til Janne Mild, www.bgf.nu – lidet anende hvor kort tid der skulle gåtil det næste mord:

Det är mitt största hopp för Sverige att den massiva invandringen kommer på den demokratiska dagordningen inom kort. Annars kommer Sverige att radikaliseras allt mera och de nu regerande politikerna kommer att lyckas med att fullständigt förstöra en annars så fin demokrati. Och då kanske det sker ytterligare ett mord på en svensk statsminister???

Med vänlig hälsning

Steen

http://www.bgf.nu/ins/danskt.html

interesserede i Palmemordet henvises til tidskriftet DSM – mest i papirsudgaven, biblioteket:

http://www.dsm.nu

Äntligen får Pettersson sin sista vila

Christer Pettersson.

Begravs den 30 januari i Sollentuna

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,584051,00.htmlDonér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.