6
jan
Seneste opdatering: 6/1-05 kl. 1721
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Klart, man gÄr jo ikke pÄ museum for at blive oplyst, men for at blive opdraget:

http://expressen.se/index.jsp?a=226163

De Ă€r författade pĂ„ Kulturdepartementet och anger, i stora drag, museernas mĂ„l och mening. Under punkten “Övriga mĂ„l och Ă„terrapporteringskrav” i Kristian Bergs regleringsbrev stĂ„r det att museet ska “frĂ€mja en samhĂ€llsutveckling som kĂ€nnetecknas av jĂ€mstĂ€lldhet mellan kvinnor och mĂ€n, respekt och tolerans och dĂ€r etnisk, kulturell, sprĂ„klig och religiös mĂ„ngfald tillvaratas som en positiv kraft samt att bidra till minskad diskriminering, frĂ€mlingsfientlighet och rasism”.Enklare uttryckt: museet ska vara politiskt korrekt.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.