9
jan
Seneste opdatering: 9/1-05 kl. 1623
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

At gøre rede for genus halløjet i Sverige, ville kræve en større afhandling. I korthed kan det siges : Man kommer ingen vegne uden at deltage i vrøvlet og kalde sig feminist.Genuspolitikken går fra universiteter helt ned i børnehaver. Og så er det noget med at kønnet udelukkende er en social konstruktion – “You´d have to be an intellectual to believe such nonsense” (Orwel i anden forbindelse.)

Oceaner af tid spildes på denne pseudo debat. Og HTB-frågorna (Homo-trans-bi-seksuel) ikke at forglemme. Ad nauseam.

Imens ordner magtpolitikerne spørgmål af virkelig betydning som ikke rager befolkningen.Men man kan da høre ærkebiskop Hammar prædike på SR P 1 i aften:http://www.sr.se/cgi-bin/P1/program/index.asp?programID=945

“Min fru är feminist, hon håller mig medveten i genusfrågor. Det finns ett stort mansförtryck som ständigt fortsätter i våra genuina manliga strukturer, även i kyrkan och mitt ämbete. Därför behöver jag min hustrus förmanande feministiska ögon.”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.