11
jan
Seneste opdatering: 11/1-05 kl. 0601
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

var et sp√łrgsm√•l bladet √Ėstg√∂takorrespondenten kom til at stillle i anledning af en st√¶rkt mildnet dom i en gruppevoldt√¶gtssag – 5 voksne kurderes vold mod et 13 √•rigt barn. Det skal man ikke sp√łrge om i et Sverige med 2.650 anmeldte voldt√¶gter, og et m√łrketal p√• op til faktor 10. “Debatten” blev lukket efter 30 timer, hvorimod alle tidligere k√łrte videre p√• anden og tredje m√•ned:

http://www.corren.se/asikter/forum/archive/2005/1/1/hzts2uim3rgx84g.xml?category1=1097835189-26&category2=1100702641-0

Vad tycker du om våldtäktsdomar i Sverige?

Tre av fyra män som tingsrätten dömde till långa fängelsestraff för gruppvåldtäkt mot en 13-årig flicka i Motala släpps fria efter en dom i hovrätten. Vad anser du om våldtäktsdomar i Sverige?

Alla inlägg läses av Corren innan publicering. En del av inläggen kan komma att publiceras i papperstidningen.

Kommentarer:

17:11

Moderator

Debatten är nu avslutad. Några ytterligare inlägg kommer inte att publiceras
Indvandreres vold mod svenske kvinder og b√łrn forts√¶tter – fra idag:

http://w1.sydsvenskan.se//Article.jsp?article=10106012

15-årig flicka kidnappad och våldtagen

Av Tobias Barkman 10 januari 2005 Den 15-åriga flickan kom inte till familjemiddagen i Malmö som bestämt Рhon var kidnappad. I flera timmar hölls hon inspärrad i en bil och våldtogs. Sedan dumpades hon i Lund.

Hvordan jeg ved at det ikke drejer sig om etniske “svenskere” ? Ganske let. For det f√łrste er det det som regel ikke, og n√•r det endelig er st√•r det explicit n√¶vnt. Indvandrere derimod “kun n√•r det er relevant” – dvs. aldrig. Multikultur g√•r f√łr kvindeliv – n√•r de nu endelig vil kollidere.

√Örets myrderier er ogs√• godt i gang allerede – 19 √•rig pige kommer til at tage en “sort taxi” i Norrk√∂ping:

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,586957,00.html

SD-Kurirens sammenfatning af det “feministiske” Sveriges h√•n mod en fornedret og √łdelagt 13 √•rig:

Sverigedemokraterna fördömer straffsänkning för gruppvåldtäkt mot 13-åringI mitten av augusti förra året lyckades fyra män med kurdiskt ursprung i Motala locka med sig en trettonårig flicka till en lägenhet. I lägenheten bjöds flickan på så mycket alkohol att hon försattes i ett hjälplöst tillstånd. Därefter våldtogs flickan under flera timmar av minst två av männen.

Männen fotograferade också sina övergrepp. Vid polisens undersökningen av lägenheten säkrades teknisk bevisning som stödde misstankarna om våldtäkt och vid förhören lämnade männen motstridiga uppgifter kring vad som inträffat.

Tingrätten i Linköping rubricerade händelsen som grov våldtäkt och sexuellt utnyttjande av underårig. Två av männen dömdes till fem års fängelse respektive sluten ungdomsvård för grov våldtäkt och de övriga två männen dömdes för medhjälp till grov våldtäkt. Tre av männen dömdes dessutom till livstids utvisning.

Domen överklagades till Göta hovrätt som idag valde att kraftigt mildra tingsrättens dom. Göta hovrätt ändrade brottsrubriceringen från grov våldtäkt till sexuellt utnyttjande. Den man som tidigare dömts till fem års fängelse för grov våldtäkt fick straffet sänkt till åtta månader. Den 16-åring som dömts till sluten ungdomsvård i ett år för grov våldtäkt fick straffet sänkt till en månads ungdsomsvård och de båda männen som dömdes till fyra års fängelse för medhjälp till grov våldtäkt friades helt. Dessutom valde Hovrätten att upphäva besluten om livstids utvisning.

Motivet som Hovr√§tten uppger f√∂r de kraftiga strafflindringarna √§r att flickan sj√§lv f√∂rsatte sig i ett hj√§lpl√∂st tillst√•nd genom att frivilligt dricka alkoholen som de kurdiska m√§nnen bj√∂d henne p√•…………………………………….http://www.sdkuriren.se/nyheter.php?action=fullnews&id=39


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.