14
jan
Seneste opdatering: 14/1-05 kl. 2046
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Jan Milld, www.bgf.nu opsummerer berufsverbotet mot SD-redaktøren. det skal nok gå glat dennegang også. Mere tvivlsomt er det om Göta Hovrätt på tordag tør i dømmepator Green, Öland, 6 mdr.s fængsel for Hetz mot Folkgrupp øjnene af verdenspressen. Brøde: Han læst biblen op ordret og visse passager er ikke særlig homo venlige. Spændende uge:

……..I denna orwellska värld blir det möjligt att ha en “demokratiminister” som argumenterar för yrkesförbud mot lärare, vilka beträffande invandringspolitiken har andra ĂĄsikter än hon själv. Vi talar här om Richard Jomshof i Blekinge…………………

………Nu har förföljelsen mot Richard Jomshof gĂĄtt ett varv till. Det började med ett “avslöjande” i SmĂĄlands-Posten i höstas, om att han fĂĄtt en anställning vid en skola i södra SmĂĄland. Skolans ledning hamnade sĂĄledes i blĂĄsväder.Ingen hade, heller denna gĂĄng, kunnat anföra nĂĄgra anmärkningar mot Jomshofs sätt att utöva sitt yrke. Tvärtom – bĂĄde hans betyg och hans vitsord frĂĄn lektionerna var de allra bästa. Ă„ndĂĄ framställdes det som kontroversiellt och problematiskt att lĂĄta honom utöva sitt yrke.För att avgöra Jomshofs fortsatta öde avhölls en omröstning bland eleverna. Inte bara de elever som haft honom i undervisning, och alltsĂĄ kunde veta hur han fugnerade som lärare, utan även elever som itne haft honom, och som bara kunde gĂĄ pĂĄ hörsägen och rykten, propagandabilder och fördomar.

http://www.bgf.nu/ak05/v2.html


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.