14
jan
Seneste opdatering: 14/1-05 kl. 2046
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Jan Milld, www.bgf.nu opsummerer berufsverbotet mot SD-redaktĂžren. det skal nok gĂ„ glat dennegang ogsĂ„. Mere tvivlsomt er det om Göta HovrĂ€tt pĂ„ tordag tĂžr i dĂžmmepator Green, Öland, 6 mdr.s fĂŠngsel for Hetz mot Folkgrupp Ăžjnene af verdenspressen. BrĂžde: Han lĂŠst biblen op ordret og visse passager er ikke sĂŠrlig homo venlige. SpĂŠndende uge:

……..I denna orwellska vĂ€rld blir det möjligt att ha en “demokratiminister” som argumenterar för yrkesförbud mot lĂ€rare, vilka betrĂ€ffande invandringspolitiken har andra Ă„sikter Ă€n hon sjĂ€lv. Vi talar hĂ€r om Richard Jomshof i Blekinge…………………

………Nu har förföljelsen mot Richard Jomshof gĂ„tt ett varv till. Det började med ett “avslöjande” i SmĂ„lands-Posten i höstas, om att han fĂ„tt en anstĂ€llning vid en skola i södra SmĂ„land. Skolans ledning hamnade sĂ„ledes i blĂ„svĂ€der.Ingen hade, heller denna gĂ„ng, kunnat anföra nĂ„gra anmĂ€rkningar mot Jomshofs sĂ€tt att utöva sitt yrke. TvĂ€rtom – bĂ„de hans betyg och hans vitsord frĂ„n lektionerna var de allra bĂ€sta. ÄndĂ„ framstĂ€lldes det som kontroversiellt och problematiskt att lĂ„ta honom utöva sitt yrke.För att avgöra Jomshofs fortsatta öde avhölls en omröstning bland eleverna. Inte bara de elever som haft honom i undervisning, och alltsĂ„ kunde veta hur han fugnerade som lĂ€rare, utan Ă€ven elever som itne haft honom, och som bara kunde gĂ„ pĂ„ hörsĂ€gen och rykten, propagandabilder och fördomar.

http://www.bgf.nu/ak05/v2.html


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.