16
jan
Seneste opdatering: 16/1-05 kl. 0522
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

på 10 år.Hvordan skal man skære sådan en grim ikke PK historie (bortset fra at tie om hvem der begår forbrydelserne). Jo, man går i offensiven og siger:

“Det tycker jeg är jättebra” – underforstået, det er godt at kvinder er mere tilbøjelige til at anmelde. Men hvordan kan man vide det når man ikke kender mørketallet ?

Endnu en fejg mumbo jumbo artikel der svigter ofrene – 140 anmeldere alene i Malmø med 267.171 indbg. (Ville relativt svare til at Københavns Amt, 618.000 indbg. havde ca. 300 anmeldelser. Vi havde 55 i 2003! )

Man kan også sammenligne med Københavns Kommune, 45 anmeldelser til 501.664 personer i 2003. Hvordan man end vender det er risikoen for at blive voldtaget 5- 6 gange større i Malmø !

Det ville være et “ubehageligt menneskesyn”, hvis jeg antydede at indvandrerandelen i Malmø stærkt nærmer sig de 50 %, mens den i København er 12. Så det vil jeg undlade. Det er måske de danske kvinder der er så ugidelige at de ikke anmelder……………..

( kilde: http://www.dr.dk/nyheder/kriminalitet/)

(danske tal dobbel tjekket på http://www.statistikbanken.dk/)

http://w1.sydsvenskan.se//Article.jsp?article=10106613

Malmö

Kraftig ökning av överfalls-våldtäkterna 15 januari

MALMÖ. – Det tycker jag är jättebra, säger Anna Gustafsson, chef vid Malmöpolisens familjevåldsenheten.Sexualbrottskurvorna pekar uppåt under nästan hela det senaste decenniet, visar alldeles ny statistik från Brottsförebyggande rådet, Brå. Förra året anmäldes 140 våldtäkter och våldtäktsförsök – sju av tio sker inomhus.- Det är en klar och tydlig trend. Och det är en fördubbling under perioden, säger Thomas Anderberg, statistikansvarig vid Malmöpolisens kriminalunderrättelsetjänst………..

…….Men också sexualbrotten som sker på Malmös gator och i parker märks i statistiken. Aldrig sedan statistikomläggningen på Brå i början av 90-talet har så många våldtäkter utomhus – överfallsvåldtäkter – anmälts som i fjol. Fyrtio överfall, vilket kan jämföras med ett tjugotal varje år tidigare.- Det kan man nog inte förklara bara med en ökad anmälningsbenägenhet, säger Thomas Anderberg.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.