17
jan
Seneste opdatering: 17/1-05 kl. 0453
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Man mĂ„ ikke fyre folk med “forkerte” synspunkter. Endelig ! Ikke at det vil gavne Jomshof, men just for the record:

http://www.metro.se/site/metro/discuss/?entry_type=kolumn&archive_author_id=11&entry_id=16312

Ingen med “fel” Ă„sikt fĂ„r sparkasRichard Jomshof Àr rena drömmen. Han Àr lÀrare. Behörig lÀrare. DÀrtill lös och ledig. Vikarien ingen rektor trodde fanns. Men Richard Jomshof finns och han anstÀlldes pÄ ett sjukvikariat pÄ Chapmanskolan, ett gymnasium i Karlskrona. Frid och fröjd och klang och jubel, kunde man tro.

Men inte. Ett helvetes ovÀsen bröt ut. NÄgon kom pÄ att Jomshof Àr sverigedemokrat. Inte bara partimedlem utan till och med chefredaktör för partiblaskan SD-kuriren.MotstÄndet organiserade sig snabbt. Ungsyndikalisterna hotade att ockupera de klassrum Jomshof skulle undervisa i, de skulle störa sönder hans lektioner.

SSU började samla namn mot att Jomshof fick undervisa och ungmoderaterna tyckte att det var bÀst att vikarien försvann, det blev ju sÄ mycket brÄk annars.Richard Jomshof försvann. Utbildningsledaren Göran Palmér kastade ut honom innan det avtalade vikariatet gick ut. Hellre lÀrarlösa lektioner Àn en lÀrare med fel partibok.-

De kraftiga elevreaktionerna gjorde det ohĂ„llbart att ha honom kvar. Det jag bryr mig om Ă€r att vi har en bra elevsituation dĂ€r eleverna kan koncentrera sig pĂ„ att lĂ€ra sig, förklarade PalmĂ©r i Blekinge LĂ€ns Tidning förra veckan.HĂ€r har vi haft vĂ€rdegrundsĂ„r, vĂ€rdegrundsprojekt och antimobbningskampanjer Ă„r ut och Ă„r in. ÄndĂ„ tillĂ„ts mobben styra. Stödd av myndigheten, av utbildningsledare PalmĂ©r…………………………..forts.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.