4
feb
Seneste opdatering: 4/2-05 kl. 2236
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

som bekendt interesserer den socialdemokratiske stat sig en del for individets “seksuelle frigĂžrelse”. Jvf. statsorganet RFSL – Riksförbundet för sexuell upplysning”. SĂŠrlig bĂžsser og MTB-personer (Homo, tran & bi seksuelle.).

Denne gang gik det lidt over gevind med en samling forskolebĂžrn, som af vanvare modtog undervisning i cunnilingus (doktor-leg mellem piger). Det hele blev filmet af Dramaten elever, og nu havner det i retten.

Her har jeg lyst til at citere Roland Huntford fra “The new Totalitarians” – om svensk socialdemokratur anno 1972:

Sex as the Opiate of the People:

http://www.ekkcom.com/opiate.htmNu utreder Äklagare porrskandalen i förskolaSkandalen pÄ Dramatiska institutet dÄ sexÄringar utsattes för porr blir ett rÀttsfall. Vice chefsÄklagare Birgitta Tholander Werne beslutade pÄ fredagen att inleda en förundersökning.

http://www.expressen.se/index.jsp?a=237565Her er eventyret for de mÄbende smÄ:(knulla=kneppe – snippa=kusse )
En dag nĂ€r Lisa var inne i myshörnan kom Åsa dit. Hon hade pĂ„ sig sina alldeles finaste klĂ€der nĂ€r hon kröp in. Det var en jĂ€ttefin kjol som lĂ€tt Ă„kte upp sĂ„ att man kunde se in under den, Ă€nda in till trosorna och en topp som visade hela armarna och halsen och lite av magen.Åsa tittade sig omkring för att se att inga andra barn var inne i myshörnan. Sedan log hon mot Lisa. Vill du leka mamma, pappa, barn? frĂ„gade hon. Kanske det, svarade Lisa och tittade pĂ„ Åsas öron. DĂ€r hĂ€ngde ett par jĂ€ttefina örhĂ€ngen. Eller doktor? frĂ„gade Åsa och kröp hela vĂ€gen fram emot Lisa. Nu var de riktigt, riktigt nĂ€ra varandra. Lisa kunde kĂ€nna Åsas lukt, hon luktade sol och sommarluft. Men hon visste inte riktigt vad hon skulle svara. Det pirrade i magen pĂ„ henne. Om du vill, sa Åsa, sĂ„ kan vi knulla lite.(––)Det verkar som om du tycker det Ă€r skönt, sa Lisa. Bra, dĂ„ fortsĂ€tter jag. Och sedan drog hon av Åsa byxorna helt och hĂ„llet, hon drog av dem och trosorna och det sĂ„ fort att Lisa knappt hann mĂ€rka av det. Sedan lyfte hon pĂ„ sin kjol och visade vad hon hade under den. Hon hade inga trosor. Lisa var naken under kjolen och Åsa kunde se den nakna springan och huden mellan bena pĂ„ Åsa. Hon kunde inte lĂ„ta bli. Hon var tvungen att kĂ€nna pĂ„ Lisa. Hon ville stoppa upp sin hand under kjolen och kĂ€nna dĂ€r under den, dĂ€r det var blött och varmt. Vill du kĂ€nna pĂ„ den? frĂ„gade Lisa, som om hon visste vad Åsa ville. Du fĂ„r det. Du fĂ„r till och med smaka om du vill, man gör det.Och Lisa ville det. Hon strĂ€ckte ut tungan och gled ned under Lisas kjol sĂ„ att Åsa kunde sitta pĂ„ hennes ansikte. Sedan stoppade hon upp hĂ€nderna under kjolen och höll i benen pĂ„ Åsa samtidigt som hon strĂ€ckte ut tungan sĂ„ lĂ„ngt hon kunde. Och snart kĂ€nde hon hur Åsa tryckte sig emot Lisa mun, hon kĂ€nde Åsas snippa mot sina lĂ€ppar, mot sin tunga, den lĂ„g emot nĂ€san och rörde sig fram och tillbaka, samtidigt som Åsa blev varm och började flĂ„sa högt.
http://www.expressen.se/expressen/jsp/polopoly.jsp?a=237437DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.