13
feb
Seneste opdatering: 13/2-05 kl. 0528
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

efter den skærpede Hetz mot Folkgrupp lov (266b) – da han luftede et ureformeret, bibeltro syn på homoseksuelle. Da mindreårige drenge kan få HMF- bøder op til 10.000 kroner for at strække den højre arm i vejret, har jeg en lumsk mistanke om at dommerne var påvirkede af den opmærksomhed sagen har vakt i fjerne udlande. Verdenspressens øjne hvilede tungt på dommeren i Göta Hovrätt i Jönköping.

Swedish Hate-Speech Verdict Reversed

Sermon Condemning Homosexuals Ruled Not Covered by Law
By Keith B. Richburg, Washington Post
Feb. 11 — A Swedish appeals court on Friday overturned the conviction of a Pentecostal pastor found guilty of violating the country’s strict hate-speech law with a sermon that labeled homosexuality “a deep cancerous tumor in the entire society” and equated it with pedophilia.

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/articles/A17496-2005Feb11.html


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.