15
feb
Seneste opdatering: 15/2-05 kl. 1711
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Næh, det er det ikke. At Malmø for hvert år bliver mer og mer ubeboelig for indfødte svenskere, det er Marie Louise og hendes politikeres skyld. 14. 000 Malmøboer flytter fra byen om året, det er kun uvidende danskere der udholder stedet for en billig BMW´s skyld.

Flyt og stem anderledes:

http://w1.sydsvenskan.se/Article.jsp?article=10108915

Malmö
“Ska jag lĂĄsa in mina barn?”
En kille i gänget höll fram en stilett. Ur en annan killes jackärm stack ett basebollträ fram. Klockan var halv sex en söndagskväll när Marie-Louises söner rĂĄnades. De är 12 och 14 ĂĄr gamla…………..

……Marie-Louise har klara ĂĄsikter om vad som behövs i Malmö. Fler närpoliser som rör sig pĂĄ stan och känner ungdomarna, fler trygghetsvärdar, fler fritidsgĂĄrdar och storebrors- och storasysterprojekt som kan ge vilsna ungdomar en vuxen förebild, och föräldrar avlastning.- En del folk säger att det är föräldrarnas fel att en del blir som de blir. Det tycker inte jag. Jag tycker att det är samhällets ansvar. Allas. Barn behöver höra saker frĂĄn flera olika människor. Det räcker inte att bara jag som mamma säger till hur det ska vara.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.