15
feb
Seneste opdatering: 15/2-05 kl. 1848
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

en sj√¶ldent entreprenant asyls√łger, som n√¶ppe gavner sin sag ved sin ih√¶rdighed. Kvinden kan stille op i kolonnen af 2650 andre som anmelder voldt√¶gt hvert √•r. (sk√łnnet m√łrketal: gang med 7-10) Og ethioperen er √©n af de uhyre f√• gerningsm√¶nd der gribes.

http://vf.se/newvf/docs/visa.asp?textID=52081

Den 30-åriga kvinnan överfölls och våldtogs Рmitt på eftermiddagen och i de centrala delarna av Karlstad.
Jag har aldrig varit med om n√•got liknande, s√§ger en erfaren sexbrottsutredare. En timme senare greps den misst√§nkte g√§rningsmannen. Omr√•det √§r t√§tt trafikerat av b√•de cyklister och g√•ngare. √Ąnd√• slog v√•ldt√§ktsmannen till.


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.