2
mar
Seneste opdatering: 2/3-05 kl. 0644
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

nu strammer Sveriges pendant til Venstre den – og Sydsvenskan som ikke sætter udlændinge i citationstegn. I 2002 fik de som bekendt enorm fremgang pĂĄ et “sprogkrav” som vist ikke var sĂĄ alvorligt ment. Visse tegn pĂĄ smĂĄ ændringer i Sverige, f.eks. TV 3 program “Insider” forleden om udlændinges kriminalitet. Men sandheden er stadig “kontroversiel” – sĂĄ man pĂĄ SVT debatten igĂĄr. Programmet anmeldt for Hetz mot Folkgrupp:

Fp vill utvisa kriminella utlänningar 2 mars 2005
Folkpartiet vill införa automatisk utvisning av utlänningar som begått grova brott. Utländska medborgare som misshandlat kvinnor ska dessutom förbjudas återvända till Sverige på livstid.
– Det ska inte gĂĄ att missbruka gästfriheten i Sverige, säger Mauricio Rojas, partiets flyktingpolitiske talesman. PĂĄ en presskonferens i dag presenterar folkpartiet ett nytt flyktingpolitiskt program. Det kan bli en lika het potatis som förslaget inför valet 2002 att kräva sprĂĄktest som villkor för svenskt medborgarskap.

http://w1.sydsvenskan.se//Article.jsp?article=10111361


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.