4
mar
Seneste opdatering: 4/3-05 kl. 0434
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Som bekendt erklĂŠrer alle 7 socialdemokratier i Riksdagen sig som feminister., sĂ„ hvorfor et 8.? Grunden er nok snarere at Schyman med sin lemfĂŠldige omgang med skattemidler, har brug for et parti der vil have hende som medlem. Og det spildte de megen tid med -“jĂ€mtstĂ€ldheten och genus-perspektiverna”. Adspurgt om emnet sagde V.S.Naipaul for et Ă„r siden: “My dear, isnÂŽt life too short for that ?” – SD -Kuriren har en syrlig kommentar:

Manshatare bildar parti
Ebba-Witt Brattström, Gudrun Schyman och Maria-Pia Boëthius, tre kÀnda konspirationsteoretiker, planerar att starta ett parti för feminister enligt Svenska Dagbladet. Ett partiprogram ska presenteras den 8 mars, pÄ den internationella kvinnodagen.
KĂ€nner man de tre damerna rĂ€tt, och det kan ingen undgĂ„ att göra sĂ„ mycket mediastöd som de har, kommer partiet baseras pĂ„ ett totalt ignorerande av forskningen om av evolutionen skapade biologiska skillnader mellan mĂ€n och kvinnor. IstĂ€llet anger de tre “förtryck” som orsak till i stort sett allt som sker vĂ€rlden över, i sann marxistisk anda.Trots en sĂ„dan gedigen grund riskerar partiet att gĂ„ en allt annat Ă€n lysande framtid till mötes; fastĂ€n feminismen varit statsreligion i fyra Ă„rtionden beskriver sig endast femton procent av svenska folket som feminister. Icke desto mindre mĂ„ste man önska det nya partiet lycka till i sin strĂ€van att ta röster frĂ„n vĂ€nsterpartiets vĂ€ljarbas.

http://www.sdkuriren.se/nyheter.php?action=fullnews&id=251


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.