7
mar
Seneste opdatering: 7/3-05 kl. 1227
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

det har i de senere √•r v√¶ret min teori at Riksdagen, der ikke vil g√łre fremmedpolitikken til emne for demokratisk diskussion, ville blive n√łdt til at √¶ndre politik, gradvist og administrativt. Og se, nu f√•r bare 1/10 del PUT (Permanent Uppeh√•lstilst√•nd) – Nu er 1000 kroners sp√łrgsm√•let – hvordan vil de gribe k√¶deindvandringen an – den n√¶rmer sig faretuende 30.000 om √•ret ?

Til Sydsvenskans glade bukskab m√• lige tilf√łjes: Der kommer dog stadig flere om m√•neden end til Danmark om √•ret:(1413 hhv 1318):

Antalet asylsökande har halverats 7 mars 2005

Aldrig tidigare har det varit så svårt som nu för en asylsökande att få uppehållstillstånd i Sverige. Nio av tio sökande får ett avvisningsbeslut i första instans därför att de anses sakna asylskäl.
Det visar färska siffror från Migrationsverket.Den ökande andelen avvisningar leder nu till att asylinvandringen minskar kraftigt. I fjol minskade antalet asylsökande i Sverige med 26 procent Рhögre än i övriga Europa.Den nedåtgående tendensen håller i sig. Hittills i år har bara 2 842 personer ansökt om en fristad i Sverige. Det innebär att antalet asylsökande i det närmaste halverats på ett år.I februari kom bara 1 413 asylsökande till Sverige. Det är den lägsta månadsnoteringen sedan april 2001.

http://w1.sydsvenskan.se//Article.jsp?article=10111847


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.