9
mar
Seneste opdatering: 9/3-05 kl. 0240
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

DN Posted by Hello

Ulf Nilson skrev engang: Hvordan kan man l√łse et problem man ikke vil identificere”?
..og som l√¶sere af denne blog ved: n√•r ordet “vardag” dukker op , s√• er det alvor (jvf: “vardagsv√•ldet”.
Hvad nytter en statlig induceret feministideologi , n√•r kvinder ikke kan f√¶rdes frit i Sveriges byer l√¶ngere uden angst for vold og voldt√¶gt ? (Se SvD artiklen). Hvad nytter hele “genus-debatten” n√•r svenske kvinder (og m√¶nd) er sunket i kn√¶ af brandbeskatning af deres ikke alt for rigelige l√łnninger – i en s√•dan grad at de nu er sygemeldte for 80 mia kroner om √•ret ? N√•r middelklassen er proletariseret af indvandringens omkostninger. Hvad skal Sverige i det hele taget med den n√¶sten kulturrevolution√¶re feminist-indoktrinering, n√•r er af verdens rigeste og mest ligestillede lande, p√• √©n generation har f√•et to voldsomme problemer: Et amputeret velf√¶rdssamfund og en galopperende kriminalitet ? DET er de egenlige problemer, som r√¶kker langt udover den feministiske sutteklud kvinderne har f√•et til geng√¶ld. – Lad s√• Politiken, Information og DR hylde Sverige p√• dagen – de ser kun overfladen. De lever, som Drude Dahlerup, i et √•ndeligt “gated community”.Realiteterne er anderledes barske. L√¶s her:
http://www.svd.se/statiskt/brannpunkt/pdf/get_file.asp?Filename=SVD-20050308-A05%20BRA%204.pdf&week=10
KVINNODAGEN
Oavsett bildandet av ett feministparti finns det en lång rad jämställdhetsproblem 0Debattguidesom inte kommer att lösas över en natt. Ett akut sådant är kvinnors vardagsrädsla, som dagligenkrymper deras livsutrymme. Om jämställdheten ska kunna ta ett kliv framåt krävs nu stöd tillkvinnors organisering, skriver författarna Moa Elf Karlén och Johanna Palmström.
Politikens Stockholm korrespondets bl√•√łjethed kan studeres i kronikken her:
http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=368358
Alt om den svenske kvindedag her Рogså om Göran Persson der ser ud til at få succes med at indhegne skattesvigeren Gudrun Schymanns feministparti planer.
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1042&a=387940&previousRenderType=6
Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.