10
mar
Seneste opdatering: 10/3-05 kl. 2347
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“LĂ„t alla flyktingar som gömmer sig fĂ„ stanna i Sverige! Det krĂ€ver i dag Sveriges kristna rĂ„d med stöd av Sveriges muslimska rĂ„d. Det rapporterar SVT:s Aktuellt.”
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=22620&a=350159

I Sverige er der rundt regnet 30.000 illegale indvandrere. Det er i modsĂŠtning til Danmark, ikke forbudt at hjĂŠlpe med at skjule dem. Nu forslĂ„r kirkerĂ„det at de alle skal ha “pĂ„skeamnesti” sĂ„ de kan komme i legalt arbejde.
Problemet er selvsagt , at bare 77 % i arbejdsfĂžr alder kan finde arbejde i Sverige. Det er altsĂ„ 30.000 direkte ind pĂ„ en i forvejen tungt belatet socialforsorg. — Og at det naturligvis skaber prĂŠcedens og marked for fremtidige flygtningesmuglere og potentielle indvandrere.
Senest hans hellighed, ĂŠrkebiskop K.G.Hammar mente noget, drejede det sig om en boykot af Isrelske varer, fĂžr det var det Sadddam krigen, sĂ„ var det ØresundsmiljĂžet. Man forstĂ„r nu let , hvorfor venstreflĂžjen i Danmark (inkl. Politiken og DR) er sĂ„ forhippede pĂ„ at fĂ„ adskilt stat og kirke – man vil ha et stort, tvĂŠrpolitisk, spirituelt, politiserende Socialistisk Kirkeparti, som mister 80.000 gudelige medlemmer hvert Ă„r. I stedet for det vi nu har – en kirke der gudskelov ikke mener noget som helst som kirke.

Svenska Kyrkan omtales i arkiverne pĂ„ denne side, men lĂŠs ogsĂ„ Göran Skytte: “Sektens psykologi tar över”fra januar i Ă„r:

Sektens psykologi tar över

Röda kyrkan

Förra söndagen hade Svenska Dagbladet(16/1) följande rubrik över första sidan: ”800 000 lĂ€mna Svenska kyrkan enligt SvD/Sifos undersökning.”

ĂŠrkebiskop K.G.Hammar

http://www.svd.se/dynamiskt/ledare/did_8996579.asp


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.