13
mar
Seneste opdatering: 13/3-05 kl. 1324
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Hvad man ser at at multikulturalismen og feminismen kolliderer frontalt, og “eliten” satser p√• ideologi nr. 1, og betragter de 25-30.000 kvindelige ofre for den, som en slags n√łdvendig omkostning for deres “samfundsbyggeri”. Dette er sanheden, og der er formenlig ingenting at g√łre ved de fortvivlende voldt√¶gtstal – andet end at forlade landet. Politiet er sv√¶rt undertalligt, man vil ikke identificere problemet, de der bliver d√łmt f√•r latterligt lave straffe. Man kan danne partier og snakke stolper og og stolper ned – skaden er sket, medmindre man da tror at den indvandrede patriarkale racisme, skulle kunne p√¶dagogiseres ud af hovedet p√• folk. – Der er i al fald ingen hj√¶lp at hente fra feministiske Riksdagspolitikere.

En racistisk gruppevoldt√¶gt – som selvf√łlgelig heller ikke bliver opklaret – blandet andet fordi kun Expressen giver noget der bare ligner et signalement:
(Tilf√łjelse 8.dec. 2005: Det var alts√• 4 somaliere, viste det sig. Selv om Aftonbladet var fr√¶kt nok til at kalde dem “to svenskere, en finne og en somalier”)
http://www.expressen.se/index.jsp?a=238920
Malin och Amanda var på väg från en fest på nyårsnatten till ett party när ett gäng killar rånade dem och våldtog Amanda.Våldtogs av gäng
‚ÄďDe borde vara l√§tta att hitta, s√§ger Malin och Amanda. De var alla av afrikanskt ursprung. De borde ha filmats av sp√•rv√§gens √∂vervakningskameror n√§r de kom till Friskv√§derstorget. De talade svenska och n√•got annat spr√•k.
For en sikkerheds skyld r√łver og mishandler de 4 ogs√• pigerne:
Pl√∂tsligt slog en av dom mig i huvudet flera g√•nger. Han hade en fj√§derbatong. Jag skrek och f√∂rs√∂kte f√∂rsvara mig men en annan slet till sig min handv√§ska med mobil, pl√•nbok och nycklar till l√§genheten. Jag f√∂ll omkull och blev sparkad ocks√•.Efter ett sista batongslag mot huvudet l√•tsades Malin svimma:‚Äď Jag slutade skrika och r√∂ra mig. Jag k√§nde blodet rinna √∂ver ansiktet.
Sparkades i √∂gatAmanda v√•ldtogs av minst en i g√§nget. Hon sparkades ocks√• illa i ena √∂gat och fick ett n√§ra decimeterl√•ngt jack i pannan. Det √§r fara f√∂r nedsatt syn.P√• Sahlgrenska universitetssjukhuset syddes tre jack i huvudet p√• Malin. Hennes ben var bl√•slagna och en tumme bruten.‚Äď De stal min pl√•nbok s√• de vet vem jag √§r och var jag bor. Jag √§r r√§dd att de ska komma tillbaka och ge sig p√• mig igen.
Og i den √łvre ende af samfundet, i Jelved , Schymans “kreative eltites”
univers – akademikerfeminismens opium for folket, tar sagen sig s√•ledes ud. De multikulturelle feminister, pr√łver at kamouflere √•rsagen til den fortvivlende voldt√¶gtsepedemi, ved at sprede skylden ud til alle svenske m√¶nd, et temmelig primitivt kneb, som kun virker i begr√¶nset tid.
Bem√¶rk i√łvrigt at Schymans parti, som ikke findes endnu, f√•r masser af medieomtale – i mods√¶tning til Jomshofs SD nedenfor. Dagens Ulf Nilson:


http://www.expressen.se/index.jsp?d=878&a=254290
Ulf Nilson: Säg nej till ett feministpartiEtt feministparti är det sista Sverige behöver. Särskilt om det ska ledas av en opportunistisk glappkäft som Gudrun Schyman.

Tyv√§rr sk√∂njer man ocks√•, i den s√• kallade debatten ett bara alltf√∂r tydligt manshat. N√§r lagar om kvinnofrid och v√•ldt√§kt debatteras ser man en tendens att bel√§gga mannen som s√•dan ‚Äď ungef√§r halva m√§nskligheten, allts√• ‚Äď med ett slags kollektiv skuld. Vi √§r alla, p√• n√•got mystiskt s√§tt, systematiskt skurkaktiga. Vi f√∂rtrycker, aningen vi begriper det eller ej. Vi √§r, p√• ett eller annat s√§tt, n√∂dv√§ndiga f√∂r barnalstring, men sen √§r det slut. Kort sagt: vi har hamnat i en tid d√§r kvinnofascismen g√∂r sig bred och d√§r en liten, men aj s√• h√∂gljudd minoritet vill votera, kvotera, lagstifta och reglera i styrelserum lika v√§l som s√§ngkammare. Vi som √§lskar och h√∂gaktar varandra p√• det alldeles vanliga, heterosexuella s√§ttet, som fightas ibland men vanligen l√∂ser v√•ra problem i samf√∂rst√•nd, vi borde s√§ga ett ovanligt kraftfullt NEJ till detta senaste f√∂rs√∂k att dra √•t tv√•ngstr√∂jan runt Sverige.
Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.