2
apr
Seneste opdatering: 2/4-05 kl. 2327
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Sverigedemokraterna har en annan syn pĂ„ mĂ€nniskor Ă€n vad vi har.”

Kyrkan bryter mot egna regler för att bromsa Sverigedemokraterna i kyrkovalet
I Helsingborg har kyrkonĂ€mnden beslutat att frĂ„ngĂ„ de egna reglerna om likabehandlingsprincipen – att alla ska behandlas lika. Sverigedemokraterna ska stoppas med alla medel. De tvĂ„ kanaler som finns för nomineringsgrupperna – som partierna som kandiderar heter i kyrkovalet -Ă€r nu stĂ€ngda för sverigedemokraterna. ………………………………
Den lokala tidningen Amos som skickas ut till alla hushĂ„ll Ă€r den ena kanalen och församlingarnas hemsidor pĂ„ internet Ă€r den andra. KyrkonĂ€mnen, det vil sĂ€ga samma partier som sitter i riksdagen, har beslutat att grupper som kan kopplas till “rasism” eller motstĂ„nd mot kvinnliga prĂ€ster inte ska erhĂ„lla samma rĂ€ttigheter. Trots att sverigedemokraterna bĂ„de tar avstĂ„nd frĂ„n rasism och inte har nĂ„got emot kvinnliga prĂ€ster Ă€r udden riktad mot just Sverigedemokraterna.

http://www.sdkuriren.se/nyheter.php?action=fullnews&id=357


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.