7
apr
Seneste opdatering: 7/4-05 kl. 0045
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Det svenske AOF, hedder ABF (Arbetarnas bildningsf√∂rbund) og kerer sig om gode socialdemokraternes √•ndelige habitus. De afholder et kursus med en dansk medvirkende, et ubeskrevet blad, Marianne Winther J√łrgensen, om hvem det kun vides, at hun har holdt en forel√¶sning p√• J√∂nk√∂pings Universitet og skrevet en bog med titlenDiskursanalyse som teori og metode” og en phd.afhandling der hedder “Refleksivitet og kritik : socialkonstruktionistiske subjektpositioner.” Det skal dog ikke l√¶gges hende til last, s√¶rligt ikke da tiden jo er uhj√¶lpelig antiintellektuel.
Arrangementet, som kunne ligne opf√łlgeren til “Danmarksneurosen” 443, er et led i folkedannelse mod racisme. Der er fri entr√©:
Tisdag 12 april

√Ąr det n√•got ruttet i den danska staten?
Rapporter kommer om att n√•got har h√§nt och h√•ller p√• att h√§nda med det danska samh√§llet. Den borgerliga regeringen driver fr√•gan om en “dansk kultur” och invandringsfr√•gorna h√•rt, p√•drivna av fr√§mlingsfientliga Dansk Folkeparti. Samtidigt har √§ven socialdemokraterna f√∂ljt med i denna √•siktsf√∂rflyttning. Ett samtal om kultur och politik kring samh√§llsklimatet i v√•rt s√∂dra grannland. H√•ller samh√§llsklimatet p√• att h√§rskna √§ven i Sverige? Medverkande: Stefan Jonsson, kulturjournalist Dagens Nyheter och samh√§llsvetarna Marianne Winther J√łrgensen och Erik Berggren. Kl 18.00, ABF-huset, Sveav√§gen 41 ‚ÄĘ Fri entr√©
Folkbildning mot rasism >>>
http://www.abfstockholm.se/forel/forelas.htm


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.